Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 932
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Ето я без надпис и още една снимка на Шефкет и дъщеря му.  smile3525

Благодаря ти за двете снимки!  bouquet

# 136
# 137
Уау, излезе една невероятна снимка на Уур от фотосесията на актьорите за промото на 8-ми сезон на Опасни улици по Канал Д. Уур е супер готин и сладък. Надявам се да излязат още снимки и с останалите актьори заедно ... newsm44 Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76  Kissing Heart txtloves

# 138
Уау, излезе една невероятна снимка на Уур от фотосесията на актьорите за промото на 8-ми сезон на Опасни улици по Канал Д. Уур е супер готин и сладък. Надявам се да излязат още снимки и с останалите актьори заедно ... newsm44 Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76  Kissing Heart txtloves

Благодаря ти за снимката Роси. Уур е страхотен!

# 139

Благодаря ти за снимкатаа, ункален е ..  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 140
Здравейте!  Hug
Толкова снимки и информация сте пуснали , много страници , браво на вас , супер сте!  Heart Eyes
Всичко е много хубаво! Hug
Довечеря ще гледате ли епизода?
Аз го очаквам с нетърпение и ще успея да гледам тази вечер. Peace Popcorn

Ето и от мен една снимка на Илкер - Енгин и приятелката му. newsm51
Извинете ме , ако сте я пускали!  Peace Hug

# 141
Здравейте!  Hug
Толкова снимки и информация сте пуснали , много страници , браво на вас , супер сте!  Heart Eyes
Всичко е много хубаво! Hug
Довечеря ще гледате ли епизода?
Аз го очаквам с нетърпение и ще успея да гледам тази вечер. Peace Popcorn

Ето и от мен една снимка на Илкер - Енгин и приятелката му. newsm51
Извинете ме , ако сте я пускали!  Peace Hug

Здравей Габи!  Hug  Hug Hug

Благодаря ти за снимката на Илкер - не е пускана тук. Страхотна е ...  Heart Eyes

Аз също ще гледам епизода - очаквам го с нетърпение. Сигурна съм, че ще бъде много интересен ...
Two Hearts   Kissing Heart Two Hearts

# 142

Благодаря ти за снимкатаа, ункален е ..  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти за снимката Роси. Уур е страхотен!

Радвам се, че снимката ви харесва. Когато я видях много й се израдвах - дано пуснат още. Уур наистина е невероятен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 143

Ето и една снимка на Берк , незнам дали е нова може и да е пускана , но я видях в една страница и за това реших да я кача тук.
Той е повече от прекрасен както винаги , а момичето е голяма късметлийка щом се е снимала с него , искам и аз.  Mr. Green Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 144

Ето и една снимка на Берк , незнам дали е нова може и да е пускана , но я видях в една страница и за това реших да я кача тук.
Той е повече от прекрасен както винаги , а момичето е голяма късметлийка щом се е снимала с него , искам и аз.  Mr. Green Two Hearts newsm76 Two Hearts

Да! Това момиче е безкрайна късметлийка - аз и преди говорих за нея. Тя е дъщеря на човек от екипа на новия сериал на Берк и често е на снимачната площадка и се снима с актьорите. Всички я познават - има снимки и с Берк и с Шукрю и с Гизем, както и с другите актьори. Така искам и аз да съм на нейно място и да гушна моя сладур Берк. Както винаги е прекрасен, супер сладък и усмихнат. И преди съм пускала негови снимки с това момиче ... smile3525 Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves

# 145
Току-що пуснаха нова снимка зад кадър на Уур - невероятен е ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 146
Току-що пуснаха нова снимка зад кадър на Уур - невероятен е ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

Благодаря ти за снимката!
Уур е много хубав!  Heart Eyes Hug

# 147
Новият епизод започва! Приятно гледане на всички ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 148
Днес Чаала е претърпяла злополука и е наранила е крака си ... no  no no

Въпреки това тя написа, че една злополука няма да я спре и ще продължи да ходи с патерици.  newsm10

Милата - надявам се скоро да се оправи и да не е счупила крака си.  Praynig Praynig Praynig

Ето снимката, която Чаала пусна преди малко - въпреки всичко е страхотна ... 
newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

Пожелавам и бързо възтановяване!
Пожелавам и бързо възстановяване, милата

# 149

Наистина е Невероятен

Общи условия

Активация на акаунт