Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 24 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Шефкет пусна нова снимка зад кадър - тук се е снимал заедно с друг известен турски актьор Зеки Алася. Супер са ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Благодаря ти за снимката Роси.  bouquet

# 316
Малкия пак е зад кадър.  Mr. Green Heart Eyes

Благодаря ти за снимката Рени!  bouquet

# 317
Намерих още една, с надписи и логота са, ама не мога в момента да ги намеря без ..   Hug

bouquet  bouquet

# 318
Ето и от мен 2 нови невероятни снимки зад кадър на Уур с негови фенове. На първата отзад се виждат Зафер и Гизем. Както винаги Уур е невероятно готин ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

Благодарности за снимките Роси.  bouquet

# 319
- Нова снимка на Зафер.  Hug

Благодаря ти Рени за снимката.  bouquet

# 320
Излезе и снимка от края на 7 сезон от епизод снимана от друг ъгъл ..

Благодаря ти за снимката!  bouquet

# 321
Нови снимки на Зейнеп и съпруга й.  Heart Eyes

Благодаря ти за снимките!  bouquet

# 322
http://video.kanald.com.tr/arkasokaklar/315Bolum-Fragmani/22494 хора заповядаи те фрагмента на 315 епизод на опасни улици Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много ти благодаря за промото за предстоящия 315-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - страхотно е. Така се зарадвах, когато видях Мелек отново в сериала - много хубаво се прегърнаха с Месут, ама после като цъфна и Бахар - Мелек как пригледа - ще пада смях усещам ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts Flushed  grinning039

Накрая след като онзи хвърли гранатата се виждат двама в храстите. Да не са Мелек и Месут - ще бъде интересно.  newsm78

Дано в бъдеще Зейнеп Бешерлер се върне в сериала за по-дълго - невероятна е ...
  Praynig Praynig Praynig

Офф, яд ме е , че е само за 1 епизод, иначе го удари, ама веднага се прегърнаха, стана й гадно като видя Бахар, ама .. и аз като Роси се надявам да се върне в някой друг епизод за повече, Мелек и Месут си бяха един за друг.  Mr. Green newsm76

Така е! Напълно съм съгласна с теб. Мелек си е най-подходяща за Месут. Жалко, че ще участва само в 1 епизод, но се надявам в бъдеще да се върне за по-дълго. Двамата са невероятни. Правят едни и същи физиономии, въобще си подхождат. Нямам търпение да гледам епизода - със сигурност ще е много интересен и забавен ... Mr. Green newsm76 txtloves
Напълно съм съгласна с всичко написано!

# 323
Уау, Гюлджан току-що пусна нова невероятна снимка. Явно й оправят прическата и ноктите. А какви дънки е обула. Много е красива и сладка ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Благодаря ти за снимката Роси. Уникална е.

# 324
Чаала пусна нова невероятна снимка - тук е във фитнеса. Както винаги не спира упражненията си - супер е ... smile3525 Two Hearts newsm76 Two Hearts

Въпреки че е бременна продължава да тренира, 100% ще бъде страхотна майка!  Heart Eyes
Чаала е бременна????

Даааа, ferina и Роси пуснаха новината.  Peace

Да наистина! Преди време излезе новината ...   Wink

# 325
Излезе и снимка на Гюлджан от промото за 7 сезон.  Hug

Този път ме изпревари ...  Mr. Green Преди малко тръгнах да я пускам, но се загледах в мача на Федерер.  Heart Eyes Много се радвам, че започнаха да излизат снимки от промото на 8-ми сезон на Опасни улици. Първо на Уур, сега и на Гюлджан. Надявам се да излязат още снимки. Дано има и някоя обща. Гюлджан е невероятна - много е красива ... smile3525 Two Hearts Two Hearts  love001 txtloves

Олии, 7 съм написала, аз пък бързах да я кача, че тъкмо ставах.  Mr. Green Поне ме поправи,като написа 8 , то има обща, ама е размазна, ще видим, може да излезе с всички.  Peace

Няма проблем! Стават обърквания от бързане ...  Peace За каква обща размазана говориш - аз се сещам за една, ама незнам дали имаш в предвид същата.  Thinking Много се надявам да излязат още снимки и то с хубаво качество ...  Praynig Praynig Praynig  Two Hearts Two Hearts

Там където беше от далеко и размазана и не можехме да познаем актьорите. Mr. Green

Вярно! Сетих се ...  Mr. Green

# 326
Ето още една снимка от сватбата на Зейнеп Бешерлер - страхотна е ...  smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart

Тази май преди сме я качвали, може да се бъркам, защото те много излязоха,ама. ( Видях, че човека от екипа я е пуснал преди няколко часа ) newsm78

Да! Аз затова я пуснах ... Mr. Green

# 327
Снимка на Илкер Иген - изглежда участва и в театъра ..Heart Eyes

# 328
Най-накрая пуснаха снимките за предстоящия 315-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - ще бъде много интересно ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart   Hands Clap

Роси, благодаря ти за снимките от предстоящия епизод. Отново ще е интересен, а и щом Зейнеп/Мелек се връща...
Мисля, че епизода ще бъде изключително интересен

Определено ще е интересен! Вече нямам търпение ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 329
Намерих и още една снимка на Мурат и Лейля от 294-ти епизод. Това е момента с бомбата - мисля, че тук ъгъла е по-друг. Страхотни са ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

Съгласна съм, наистина са страхотни

Така е!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт