Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 883
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Излезе една снимка от сезон 7 на Йозгюр и Уур - супер са ... smile3525 newsm76  Kissing Heart

Наистина са супер

# 586
Уау, ето още една невероятна снимка зад кадър на Уур, Гюлджан, Гизем, Йозгюр и Зафер от днес. Изглежда снимат някаква сцена - страхотни са ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76 ppp

Невероятни са!

# 587
Здравейте.   Kissing Heart Честит рожден ден на Гизем със закъснение, като гледам снимката където се виждат зад нея - Гюлджан и Йозгюр май си реже тортата, явно нещо е имало на снимачната площадка. newsm78 Това с реклмата за следващия епизод ме разби ;д Бахар и без тва ме дразнеше по-добре.  Mr. Green Mr. Green

Бусе е супер!

# 588
Ето и една снимка на Чаала и Джими. Пусната е преди малко.  Peace
Заедно са много сладки , вижте ги само как са се усмихнали!  Kissing Heart newsm76

Уникални са!

# 589
Намерих една прекрасна снимка на Гамзе от времето, когато участваше в Опасни улици. Тук е зад кадър с един от актьорите дето играе полицай в сериала. Даваха го преди време малко - явно и той е фен на Фенербахче. Гамзе е невероятна ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Благодаря ти за снимката. Гамзе е супер

# 590
Ето едно клипче, което Онур Бей/Текин пусна. Тук е заедно с друго дете - много са сладки ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

http://instagram.com/p/kFi8TSs-3l/

Благодаря ти за клипчето Роси. Онур/Текин е супер!

# 591
И аз благодаря

# 592
Нови снимки на Берк и Мерве с техни приятели от вчера - Берк е невероятен. Този, който пее е от актьорите в новия сериал на Берк ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

Благодаря ти за снимките Роси.  bouquet

# 593
  • ... да усещаш мириса на море ...

Много съжалявам за сериала на Берк, защото той не го заслужава. Втори сериал да му спрат...Но той и останалите актьори са талантливи и разбира се, че ще имат още доста стойности проекти!

Аз не знам дали той е куцуза  newsm78. Май е Гиземката - няма сериал с нея, който да е продължил дълго  Laughing ...

# 594

Много съжалявам за сериала на Берк, защото той не го заслужава. Втори сериал да му спрат...Но той и останалите актьори са талантливи и разбира се, че ще имат още доста стойности проекти!

Аз не знам дали той е куцуза  newsm78. Май е Гиземката - няма сериал с нея, който да е продължил дълго  Laughing ...

Според мен вината не е в актьорите. Аз следя сериала и съм супер доволна. Берк играе както винаги отлично - той си е номер 1. Другите двама главни Шукрю Йозулдаз и Гизем Карача също се справят страхотно с ролите си - много сладка двойка са. Мисля, че в случая Гизем и Шукрю си паснаха идеално.  newsm10

Знам, че доста от сериалите й са спирани - но тук определено показва добра игра. Екипа на сериала е много добър. А по интервютата си личи колко добре се разбират. Вчера дори по някаква арабска телевизия даваха репортаж с актьорите. В Арабските страни този сериал стана хит. Навсякъде е много харесван. Този път сме по добре - имаме 33 епизода. Почти цял сезон - ама на мен ми се иска да има още. Хората сега пишат с тази молба ...  Peace

Вината според мен си е на каналите. Те не спряха да му местят деня и часа на излъчване. Накрая му смениха и канала. И от Фокс уж обещаха, че ще заснемат допълнително още 13 епизода, за да стане пълен сезон от 39-40 и тогава да решат ще има ли или не нов сезон. Обаче, какво направиха - решиха да не си изпълнят договора и да го спрат по-рано. Не е честно. Да си кажа според мен те се подиграват с актьорите и зрителите. Как може всяка седмица часа на излъчване да е различен. Обикновено след 22.30 до към 22.40 почва. Като сложат и рекламите 1 часа ни е в кърпа вързан. Миналия вторник написаха, че епизода ще е от 21.45 - викам си супер малко по рано с 45 минути. Да ама не - пуснаха озет на предния и той свърши чак към 22.45 - следователно новия епизод започна в към 22.50 - още по-зле. Това е вторник вечер - хората са на работа на училище - как ще седят да гледат сериал до 1 и нещо през ноща. Аз стоя и гледам, но много хора няма как да го направят - доста стават в 5-6 за работа. И после искат рейтинг - ами докато хората разберат от колко ще е сериала и те му сменят часа, после деня - аман. Пълна подигравка ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Като се сетя колко сериала спряха на 3-4 епизод - сериала с Берк пак е добре поне е почти цял сезон. Ще видим какво ще стане - кампанията в подкрепа продължава - едва ли ще има резултат, но поне се вижда колко го обичат зрителите. Надявам се поне финала да е добър ... Praynig

Най-хубавото за нас е че вече е закупен в България. Нямам търпение да го пуснат и да му се насладя - определено си струва. Пък и щом е с Берк - аз съм винаги на линия ... 
Mr. Green  newsm76  Kissing Heart

# 595

Çağla Kubat'ın bebeğinin cinsi belli oldu!

Вече е ясен полът на бебето! Бремената в 5.5 месец Чааля и любимият и Джими Диаз очакват момиченце...

Здравей Тара!  Hug  Hug Hug

Много ти благодаря за новината и превода - страхотна си ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Уау, ако наистина Чаала е бременна в 5, 5 месец - това означава, че се е омъжила бременна. Тя се омъжи на 20 септември. Вероятно затова е било и съобщението на Берк за малкото сърфистче. Значи Чаала и Джими ще си имат момиченце - супер. Да им е живо и здраво.   ppp newsm76 Two Hearts

Като гледам последните й снимки не й личи много. Дори си има прекрасна фигура ...   love001

Надявам се да е много щастлива. Тя го заслужава ...
  Heart Eyes Flushed Flushed

# 596
Намерих и едни прекрасни снамки зад кадър на Гюлджан и Йозлем от преди време - страхотни са ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 597
Гамзе пусна нова невероятна снимка. Както винаги е много красива и сладка ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 598
Нова прекрасна снимка на Зафер - супер e ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 599
Илкер/Енгин също пусна 2 нови прекрасни снимки - явно с приятелката му са на топло място ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт