Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Излязоха снимките за предстоящия 316-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - всички са супер. Очаква ни много интересен епизод ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Благодаря ви за промо и всички снимки , които сте пуснали!  Hug Аз още вчера казах , че очаквам епизода с нетърпение! Heart Eyes Ще бъде много интересно! Heart Eyes

И аз така! С нетърпение очаквам съботния епизод - със сигурност ще е много интересно ...  newsm10 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 571
Ето едно клипче, което Онур Бей/Текин пусна. Тук е заедно с друго дете - много са сладки ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

http://instagram.com/p/kFi8TSs-3l/

# 572
  • Разград

# 573
  • Разград

# 574

Прекрасен колаж - много ти благодаря!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 575

Благодаря за репортажа с Чаала ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 576
Намерих една прекрасна снимка на Гамзе от времето, когато участваше в Опасни улици. Тук е зад кадър с един от актьорите дето играе полицай в сериала. Даваха го преди време малко - явно и той е фен на Фенербахче. Гамзе е невероятна ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Колко е красивааа. ; ♥♥ Благодаря и за снимките на Чаала, страхотна е.  Hug

# 577
Една много неприятна новина - новият сериал на Берк свършва. 33-ти епизод ще бъде последен.  newsm45

Това написа сценариста Фарут Таргут днес. По-късно Берк също писа.  cry cry cry

Аз лично много съжалявам, че сериала свършва - толкова е вълнуващ и интересен. Гледам всеки епизод с голямо удоволствие. Берк е невероятен, Шукрю и Гизем също са прекрасни - толкова сладка двойка. Много искам да продължа да ги гледам.  txtloves Two Hearts newsm76

Яд ме е защото само местеха часа и деня на излъчване на сериала, дори канала смениха и го сложиха да го излъчват в късните часове. Епизода във вторник завърши в 1 и нещо през нощта. Хората са на работа - как да стоят до толкова? Има толкова много глупави сериала дето ги държат, а този невероятен сериал ще го спрат.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Явно канал Фокс не е изпълнил договора си. Имаше заснети 26 епизода от Стар ТВ, а Канал Фокт трябваше да заснемат излъчат още 13 допълнителни епизода и после да се реши да има ли нов сезон или не. Това предполагаше епизодите да са поне 39-40, но за съжаление нищо не зависи от нас - такава е практиката в Турция. Понякога спират сериали и след 2-3 излъчени епизода. В последно време мога да дам много такива примери.  no  Naughty Rolling Eyes

Сериала на Берк поне има 33 вълнуващи епизода. Имам много фенове - излъчва се и в много страни по света. В Арабските страни също е хит. Хората сега искат да правят таг в подкрепа на сериала. Екипа снима и ни радва в продължение на месеци. Аз съм много щастлива, че Берк участва в този сериал. Надявам се финала да е хубав, защото сериала е уникален. newsm10     Kissing Heart Two Hearts  Praynig Praynig Praynig

Най-хубавото за нас е е че сериала е закупен в България и тук ще можем да му се насладим както трябва. При нас епизодите ще излязат поне 68-70. Иначе съм сигурна, че Берк го очакват още много нови проекти и невероятни роли. Аз винаги ще го подкрепям и обичам.
    love001 Heart Eyes Flushed Flushed ppp

Жалко, че е с 33 епизода само. Не съм го гледала, но явно има голям интерес, доверявам се и на вашата преценка с Габи, че е интересен. Със сигурност сега като го пуснат с българско аудио ще го гледам. Peace

# 578
Една много неприятна новина - новият сериал на Берк свършва. 33-ти епизод ще бъде последен.  newsm45

Аз лично много съжалявам, че сериала свършва - толкова е вълнуващ и интересен. Гледам всеки епизод с голямо удоволствие. Берк е невероятен, Шукрю и Гизем също са прекрасни - толкова сладка двойка. Много искам да продължа да ги гледам.  txtloves Two Hearts newsm76

Яд ме е защото само местеха часа и деня на излъчване на сериала, дори канала смениха и го сложиха да го излъчват в късните часове. Епизода във вторник завърши в 1 и нещо през нощта. Хората са на работа - как да стоят до толкова? Има толкова много глупави сериала дето ги държат, а този невероятен сериал ще го спрат.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Явно канал Фокс не е изпълнил договора си. Имаше заснети 26 епизода от Стар ТВ, а Канал Фокт трябваше да заснемат излъчат още 13 допълнителни епизода и после да се реши да има ли нов сезон или не. Това предполагаше епизодите да са поне 39-40, но за съжаление нищо не зависи от нас - такава е практиката в Турция. Понякога спират сериали и след 2-3 излъчени епизода. В последно време мога да дам много такива примери.  no  Naughty Rolling Eyes

Сериала на Берк поне има 33 вълнуващи епизода. Имам много фенове - излъчва се и в много страни по света. В Арабските страни също е хит. Хората сега искат да правят таг в подкрепа на сериала. Екипа снима и ни радва в продължение на месеци. Аз съм много щастлива, че Берк участва в този сериал. Надявам се финала да е хубав, защото сериала е уникален. newsm10     Kissing Heart Two Hearts  Praynig Praynig Praynig

Най-хубавото за нас е е че сериала е закупен в България и тук ще можем да му се насладим както трябва. При нас епизодите ще излязат поне 68-70. Иначе съм сигурна, че Берк го очакват още много нови проекти и невероятни роли. Аз винаги ще го подкрепям и обичам.

Жалко, че е с 33 епизода само. Не съм го гледала, но явно има голям интерес, доверявам се и на вашата преценка с Габи, че е интересен. Със сигурност сега като го пуснат с българско аудио ще го гледам. Peace

Със сигурност сериала много ще ти хареса - препоръчвам ти да го гледаш, когато го пуснат тук. Определено има голям интерес към него - имаше и таг в подкрепа. Хората си го искат - и в чужбина е много обичан. Просто телевизията ни прецаква с тези непрекъснати промени. Сериала и актьорите са супер.  newsm10

# 579
Нови снимки на Берк и Мерве с техни приятели от вчера - Берк е невероятен. Този, който пее е от актьорите в новия сериал на Берк ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 580
  • ... да усещаш мириса на море ...

Çağla Kubat'ın bebeğinin cinsi belli oldu!

Вече е ясен полът на бебето! Бремената в 5.5 месец Чааля и любимият и Джими Диаз очакват момиченце...

# 581
  • ... да усещаш мириса на море ...

Трейлър към филма Peri Masalı с участието на Алп Коркмаз и Седеф Шахин (Огледален свят)

# 582
Излязоха снимките за предстоящия 316-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - всички са супер. Очаква ни много интересен епизод ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Благодаря ти за снимките към предстоящия епизод Роси. Наистина не очаква интересен епизод. Всъщност всички епизоди са интересни!

# 583
Нова снимка зад кадър на Гизем, Гюлджан и Йозгюр - невероятни са ... smile3525 newsm76 Two Hearts

Супер са!

# 584

Много съжалявам за сериала на Берк, защото той не го заслужава. Втори сериал да му спрат...Но той и останалите актьори са талантливи и разбира се, че ще имат още доста стойности проекти!

Общи условия

Активация на акаунт