Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 556
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Чаала пусна нова невероятна снимка от Америка - както винаги е супер готина и сладка ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts  love001 txtloves  Kissing Heart  Hands Clap

# 61
Нова невероятна снимка зад кадър на Йозгюр, Бусе и Зулфикер от днес - страхотни са ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 62
Още една нова невероятна снимка от днес. Тук са Йозгюр, Зафер, Бусе и Зулфикер - явно снимат някаква акция ... smile3525 Two Hearts Two Hearts ppp  Hands Clap

# 63
Приятели, излезе промото за предстоящия 314-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - определено ни очаква много силен и интересен епизод. Сцената с Али и Пънар е много трогателна, с татко Ръза също. Вярвам, че накрая всичко ще се оправи ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart  Peace Praynig

# 64
Уау, току-що пуснаха нова снимка зад кадър на Шефкет и Зейнеп. Невероятно готини и забавни са ми - и двамата имат еднакви физиономии ... Mr. Green  smile3525 Two Hearts newsm76  love001 Two Hearts  Hands Clap

# 65
Берк пусна нова невероятна снимка - пътува за сета. Както винаги е прекрасен ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm76 txtloves

# 66
на татко Ръза да не му става лошо че пада

# 67
на татко Ръза да не му става лошо че пада

Да! Явно от притеснение заради Али - ама ще му мине ...  Peace

# 68
Още 2 невероятни снимки зад кадър от деня - на първата освен Йозгюр, Зулфикер и Бусе се вижда и Гизем. На втората Зейнеп се е снимала със своя фенка. Всички са страхотни ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 69
Току-що пуснаха нова невероятна снимка зад кадър на Шефкет и Зейнеп Бешерлер. Много са готини и сладки - този път са се усмихнали, а тя как готино се е подпряла на него. Дано в бъдеще се върне в сериала за постоянно. Мелек и Месут са супер двойка ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 70
Здравейте! Доста неща сте пуснали , браво! Hug Благодаря ви за всичко!  Hug

Снимките са невероятни , когато гледам Мелек и Месут ми напомнят за предните сезони на сериала. Heart Eyes
Промото също е много интересно , очаквам 314 епизод с нетърпение. Peace
Снимката на Берк е прекрасна , той е толкова сладък! Heart Eyes Heart Eyes

# 71
Здравейте! Доста неща сте пуснали , браво! Hug Благодаря ви за всичко!  Hug

Снимките са невероятни , когато гледам Мелек и Месут ми напомнят за предните сезони на сериала. Heart Eyes
Промото също е много интересно , очаквам 314 епизод с нетърпение. Peace
Снимката на Берк е прекрасна , той е толкова сладък! Heart Eyes Heart Eyes

Здравей Габи!  Hug Напълно съм съгласна с теб. И аз се сетих за предишните сезони с Мелек и Месут - имаха много интересна връзка ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Промото наистина е интересно. Сигурна съм, че епизода ще е страхотен.  newsm76 А за Берк нямам думи - прекрасен е ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 72
Ето и една снимка на Найл Кармазъгюл/Джефер зад кадър от 313-ти епизод ...  smile3525 Two Hearts  Kissing Heart

# 73
Нова прекрасна снимка на Берк зад кадър от новия му сериал - много е готин ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 74
Певеца на Опасни улици - Мурат Евгин твърди, че в предстоящия 314-ти епизод ще има нови много силни музики ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт