Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Излязоха и снимките за предстоящия 314-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - всички са невероятно готини и сладки. Али и Пънар са супер. Очаквам епизода с нетърпение - ще бъде много интересно ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76  Kissing Heart txtloves

# 76
Още една прекрасна снимка зад кадър на Йозгюр, Зафер, Гизем, Бусе и Зулфикер от вчера. Снимат някаква сцена - страхотни са ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 77
Зейнеп Бешерлер също пусна снимката си с Шефкет. Този път са в цял ръст, но снимката е черно бяла. Много са готини и сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 78
Нова снимка зад кадър на Йозгюр, Шефкет, Зейнеп и режисьора на Опасни улици Орхан Ууз - страхотни са ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 79
Берк също пусна нова невероятна снимка зад кадър от новия си сериал. Тук е заедно с Шукрю и още един от актьорите в сериала. Всички са супер - а Берк каква сладка физиономия е направил. Не мога да му се нарадвам. Бонбон и половина ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 80
Ето още една снимка на Зафер зад кадър от днес - супер е ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 81
- Както виждам Роси най-вече поддържа темата - благодаря ти за всички снимки, тези на Зейнеп и Шефкет са страхотни, жалко само, че ще е в един епизод. Sad Мен честно казано ме дразнят тези драми, нищо забавно, Месут, сега Али .. съвсем се опелскаха за единия рейтинг да вярно, почти от месец не слизаме от първото място, но това е прекалено. И като гледам Али и Пънар, през решетките, просто горките.. - Мое мнение.
- Нови зад кадър, последната е на Бахар l Лейля. ( истинското й име )  Mr. Green

# 82
Още зад кадър, ако са качвани някои се извинявам. Wink

# 83
- Както виждам Роси най-вече поддържа темата - благодаря ти за всички снимки, тези на Зейнеп и Шефкет са страхотни, жалко само, че ще е в един епизод. Sad Мен честно казано ме дразнят тези драми, нищо забавно, Месут, сега Али .. съвсем се опелскаха за единия рейтинг да вярно, почти от месец не слизаме от първото място, но това е прекалено. И като гледам Али и Пънар, през решетките, просто горките.. - Мое мнение.
- Нови зад кадър, последната е на Бахар l Лейля. ( истинското й име )  Mr. Green

Здравей Рени!  Hug Няма за какво да ми благодариш - винаги, когато намеря нещо ново гледам да го пусна в темата.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря и на теб за всички прекрасни снимки. Повечето въобще не съм ги виждала - Уур е неверятен, останалите също .. smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Определено и този епизод няма да бъде никак лек, но съм сигурна, че ще бъде много интересен. Надявам се да е последния от дългата поредица тежки епизоди. До колкото видях от едно съобщение на Ипек - тя е супер доволна и впечатлена от сценария на епизода и от силните реплики и диалози. Дори писа да благодари на сценаристите. Снимките на нея и Али са толкова трогателни. Поне накрая се вижда, че Али е вън от затвора - може би вълнението е дошло в повече на татко Ръза и той ще припадне, но няма да е нищо сериозно. Дано накрая всичко е наред ...  Praynig   Kissing Heart newsm10

Пък и в 315-та серия идва Мелек - дано епизода е по-ведър. Жалко, че е за 1 серия, но може пък по натам да се върне за повече.  Надявам се, че скоро ще се върнат към забавното ... 
Praynig Praynig Praynig

# 84
Нова невероятна снимка от тази вечер на Берк и негов приятел - както винаги е невероятно готин, сладък и чаровен. Обожавам го ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm76 txtloves

# 85
Уау, ето това е прекрасна снимка. Шефкет я пусна току-що. Тя е от партито онази вечер. Тук Шефкет е заедно с Зейнеп Бешерлер, Синан Йордакул и Найл Кармазъгюл/Джефер. Много са ми сладки Зейнеп и Шефкет - как са се усмихнали и прегърнали ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm76 txtloves

# 86
Още една нова снимка на Шефкет зад кадър от днес - страхотен е ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 87
Още една нова снимка на Шефкет зад кадър от днес - страхотен е ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

newsm51 newsm51 newsm51 Много благодаря за всички снимки днес ме изкефихте на мах  newsm53

# 88
Нова невероятна снимка зад кадър на Зейнеп Бешерлер. Тя е от днес - комисар Мелек отново е на линия. Много съм щастлива - прекрасна е ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm76 newsm44

Благодаря ти за снимката Роси.  bouquet

# 89
Чаала пусна нова невероятна снимка от Америка - както винаги е супер готина и сладка ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts  love001 txtloves  Kissing Heart  Hands Clap

Страхотна е, както винаги...

Общи условия

Активация на акаунт