Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 765
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
# 631
# 632
Уау, изглежда след мача на децата Гюлджан, Алп и човека от екипа са отишли и на мач на Галатасарай. Те са супер големи фенове. Ето 2 снимки от там - невероятни са ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 633
# 634
Уау, изглежда след мача на децата Гюлджан, Алп и човека от екипа са отишли и на мач на Галатасарай. Те са супер големи фенове. Ето 2 снимки от там - невероятни са ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Благодаря ти за разяснението и снимките Роси.  bouquet

# 635

Трейлър към филма Peri Masalı с участието на Алп Коркмаз и Седеф Шахин (Огледален свят)
Благодаря ти за трейлъра на филма Тара!  bouquet

# 636
тоя дето взе джефер пак се завърна взе да ме дразния вече тоя дърт  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 637
тоя дето взе джефер пак се завърна взе да ме дразния вече тоя дърт  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Да! И аз не мога да го търпя този дъртак, ама спокойно - и неговия ред ще дойде. За сега поне Джефер го няма.  Peace

Вероятно след време ще се появи - тогава ще го мислим.  Wink

Иначе епизода беше много интересен ...
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 638

Благодаря ти за новината! Hug

Берк е позирал с килим на Бешикташ.  newsm44

Пише, че Берк и Мерве заедно с техни приятели са били видени в Бебек. Попитан дали заради агресията на кучето си той наистина го е оставил в приют, Берк отговорил: "Аз го изпратих в тренировъчен лагер, не в приют. Той е мой син"    newsm76

Преди няколко дни Берк беше много ядосан заради безбройните глупости, които за пореден път се изписаха по адрес на него и кучето му. На няколко пъти в twitter той каза, че не го е изпратил в приют. Явно обаче на тези трябва да им се повтаря ... newsm10

# 639
Чаала пусна 2 нови невероятни снимки от Америка - на първата тя и Джими са със семействата си ... smile3525 newsm76  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 640
# 641
# 642
# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт