Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Ето линк за предаването на Берк, Шукрю и Гизем по арабската телевизия. Много са готини и сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

http://www.youtube.com/watch?v=jtSBgRbJRvE&feature=youtu.be

# 616
Уау, преди малко човека от екипа пусна нова невероятна снимка на Гюлджан от днес. Пише, че е от преди мача на детския отбор на Tahtasaray. Може и други актьори от сериала да присъстват. Дано качат още снимки - Гюлджан е много красива и сладка ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts ppp  Hands Clap

# 617
Уау, ето още 2 снимки от преди този мач. Тук са на маса - на първата освен Гюлджан се вижда и Алп, както и други хора, а на втората Гюлджан е с човека от екипа на Опасни улици. Страхотни са всички ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 618

Много съжалявам за сериала на Берк, защото той не го заслужава. Втори сериал да му спрат...Но той и останалите актьори са талантливи и разбира се, че ще имат още доста стойности проекти!

Аз не знам дали той е куцуза  newsm78. Май е Гиземката - няма сериал с нея, който да е продължил дълго  Laughing ...
И аз така както теб...Всичките и сериали все ги прекъсват...

# 619

Çağla Kubat'ın bebeğinin cinsi belli oldu!

Вече е ясен полът на бебето! Бремената в 5.5 месец Чааля и любимият и Джими Диаз очакват момиченце...

Здравей Тара!  Hug  Hug Hug

Много ти благодаря за новината и превода - страхотна си ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Уау, ако наистина Чаала е бременна в 5, 5 месец - това означава, че се е омъжила бременна. Тя се омъжи на 20 септември. Вероятно затова е било и съобщението на Берк за малкото сърфистче. Значи Чаала и Джими ще си имат момиченце - супер. Да им е живо и здраво.   ppp newsm76 Two Hearts

Като гледам последните й снимки не й личи много. Дори си има прекрасна фигура ...   love001

Надявам се да е много щастлива. Тя го заслужава ...
  Heart Eyes Flushed Flushed
Тара и аз ти благодаря за новината и превода и...

# 620
Намерих и едни прекрасни снамки зад кадър на Гюлджан и Йозлем от преди време - страхотни са ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

Благодаря ти за снимките Роси. И двете са супер!

# 621
Гамзе пусна нова невероятна снимка. Както винаги е много красива и сладка ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Благодаря ти снимката. Гамзе е супер...

# 622
Нова прекрасна снимка на Зафер - супер e ... smile3525 newsm76 Two Hearts

Благодаря ти за снимката на Зефер. Супер е...

# 623
Илкер/Енгин също пусна 2 нови прекрасни снимки - явно с приятелката му са на топло място ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

Благодаря ти за снимките на Илкер и приятелката му Зейнеп. Това са снимки от почивката им в Маями..

# 624
Ето линк за предаването на Берк, Шукрю и Гизем по арабската телевизия. Много са готини и сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

http://www.youtube.com/watch?v=jtSBgRbJRvE&feature=youtu.be

Благодаря ти за линка Роси...

# 625
Уау, преди малко човека от екипа пусна нова невероятна снимка на Гюлджан от днес. Пише, че е от преди мача на детския отбор на Tahtasaray. Може и други актьори от сериала да присъстват. Дано качат още снимки - Гюлджан е много красива и сладка ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts ppp  Hands Clap

Гюлджан е страхотна..

# 626
Уау, ето още 2 снимки от преди този мач. Тук са на маса - на първата освен Гюлджан се вижда и Алп, както и други хора, а на втората Гюлджан е с човека от екипа на Опасни улици. Страхотни са всички ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Благодаря ти за снимките Роси..  bouquet

# 627
Новият епизод започва! Приятно гледане на всички ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 628
Новият епизод започва! Приятно гледане на всички ... smile3525 newsm76 Two Hearts

Приятно гледане и на теб! А аз сега съм на пост за снимки от епизода...

# 629

Общи условия

Активация на акаунт