Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 982
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен! Hug
Снощният епизод беше много интересен , ясно е , че първото място си заслужава! Много съм щастлива , вече забравих за коя поред седмица сме на върха! Heart Eyes Heart Eyes
Сигурна съм , че и на следващия епизод ще така , особено щом и ще участва Зейнеп/Мелек ... Peace
Всички снимки , които сте пуснали са уникални , благодаря ви!  Hug

# 196
Мисля, че това е майка й, но не съм сигурна, някой друг да знае?  newsm78

Здравейте Hug
Да,това е майката на тази симпатяга-Гюнай Караджаоглу.Успешна театрална и филмова актриса Peace

Здравей! Благодаря ти за инфото. И тримата са много хубави ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здрасти ..  Hug Между другото телевизора ми е включен на диема фемили и дават огнено сърце, там играе самата Гюнай и през цялото време се чудих от къде ми е позната. Grinning

# 197
Здравейте и от мен! Hug
Снощният епизод беше много интересен , ясно е , че първото място си заслужава! Много съм щастлива , вече забравих за коя поред седмица сме на върха! Heart Eyes Heart Eyes
Сигурна съм , че и на следващия епизод ще така , особено щом и ще участва Зейнеп/Мелек ... Peace
Всички снимки , които сте пуснали са уникални , благодаря ви!  Hug

Здравей Габи!  Hug Напълно съм съгласна с теб. Епизода беше невероятен и за пореден път си заслужи първото място. Много съм щастлива ...  newsm44 Two Hearts  newsm76 Сигурна съм, че и следващият ще има същия успех - нямам търпение да видя отново Зейнеп Бешерлер/Мелек. Дано в епизода има и някои забавен момент. Мисля, че е крайно време ... Praynig   Kissing Heart Two Hearts

# 198
-Една снимка на Уур от 7 сезон, зад кадър, мисля, че не сме я качвали.  Hug

# 199
- Здравейте, аз съм Рени, забравих си паролата на предната регистрация и замина ..  Mr. Green Благодаря ви за всички снимки, колажа с Мелек и Шири, Лейля и Йомер, не ми хареса, да ме извиняват, ама Лейля няма общо, Зейнеп му е майка, няма значение, че е умряла в сериала. Тази снимка на Уур е от епизода снощи, вчера я видях и пишеше преди седем дена, ама не я качих, защото я нямах в целия размер.  Mr. Green

Здравей Рени!  Благодаря ти за всички снимки - супер са ...   Hug Hug Hug

Тази снимка на Уур я пуснах вчера, но не мисля, че е от 314-ти епизод. В последните 2 излъчени серии Мурат ходи с други дрехи - сега е с онзи пуловер с бялата яка и отгоре с коженото яке, но това няма значение. По-важното е, че Уур е невероятен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Колкото до колажа. Според мен няма нищо лошо в това, че Лейля и Йомер са приятели. Ясно е, че Зейнеп му е майка - това няма да се промени, каквото и да стане. Аз не виждам нищо лошо в това, че Лейля се грижи понякога за Йомер. Пък и малкия вече я харесва. Разбира се това е мое мнение ...
  newsm10

Добре Мелек и Ширин са си майка и дъщеря в серала, Лейля и Йомер не ми се подрежда в картинката. Казвам го като фен на ЗейМур,  нито обиждам Лейля, нито нищо - това си е мое мнение. Mr. Green

Разбира се, че всеки има мнение и аз го уважавам. Аз също си казах моето. Peace Съгласна съм, че в колажа Мелек и Ширин са майка и дъщеря, докато Лейля не е майка на Йомер.  Wink Но иначе ми хареса момента, когато Лейля се погрижи за Йомер, когато беше болен, направи му и супа. Беше много мила и си личи, че наистина харесва детето ... Heart Eyes

# 200
-Една снимка на Уур от 7 сезон, зад кадър, мисля, че не сме я качвали.  Hug

Снимката е страхотна! И аз я виждам за пръв път - Уур е супер ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 201
Ето още една супер забавна снимка, която Гюлджан пусна преди малко. Показва някакъв вид храна. Малко по-късно Исил Сойдан й писа утре да занесе от нея и на снимачната площадка на Опасни улици и Гюлджан отговори, че ще го направи ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts newsm76   grinning039

# 202
Гамзе също пусна 2 нови невероятни снимки. Изглежда е на рожден ден на своя приятелка. На първата снимка е с едно детенце. Под нея Гамзе написа съобщение до мъжа и жената от екипа: най-накрая се срещнахме. Може и те да са там. Гамзе е много готина и сладка ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 203
Гамзе също пусна 2 нови невероятни снимки. Изглежда е на рожден ден на своя приятелка. На първата снимка е с едно детенце. Под нея Гамзе написа съобщение до мъжа и жената от екипа: най-накрая се срещнахме. Може и те да са там. Гамзе е много готина и сладка ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

- Значи на Муратхан днес празнуват рожден ден, момиченцето е детето на хората от екипа на Опасни улици, дето качват снимки най-вече, сега феновете са в мистерия за Уур, дали е там, това е цялата история.  Mr. Green

# 204

- Значи на Муратхан днес празнуват рожден ден, момиченцето е детето на хората от екипа на Опасни улици, дето качват снимки най-вече, сега феновете са в мистерия за Уур, дали е там, това е цялата история.  Mr. Green

Да вярно! Благодаря ти за инфото. Току-що и аз видях, че Муратхан днес има рожден ден - според мен би трябвало Уур да е там или поне да дойде за малко. Все пак той му е баща - дано ...  Praynig   Kissing Heart Two Hearts  Two Hearts txtloves

Ето още една снимка на Гамзе с другото дете на тези от екипа ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 205
- Ето още една снимка, това е с другото им детенце ..  Two Hearts

# 206

Да вярно! Благодаря ти за инфото. Току-що и аз видях, че Муратхан днес има рожден ден - според мен би трябвало Уур да е там или поне да дойде за малко. Все пак той му е баща - дано ...  Praynig   Kissing Heart Two Hearts  Two Hearts txtloves

Ето още една снимка на Гамзе с другото дете на тези от екипа ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тъкмо и аз я качих, иначе не знам, май не е. newsm78 Той къде е самия Муратхан се и чудя.  newsm78

# 207
Ето още една супер забавна снимка, която Гюлджан пусна преди малко. Показва някакъв вид храна. Малко по-късно Исил Сойдан й писа утре да занесе от нея и на снимачната площадка на Опасни улици и Гюлджан отговори, че ще го направи ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts newsm76   grinning039

Ако е по-интересна храната сигурно и снимки ще има с нея по снимачната площадка.  Grinning

# 208
Преди малко видях , че Берк е давал интервю , явно е ново. Hug
Той е невероятен!  Heart Eyes Heart Eyes
Ето и снимки от статия във вестник , но качеството е ужасно .. Sad

Линка към цялото интервю: sozcu.com.tr/2014/magazin/modellik-artik-benden-gecti-447428/ newsm10

# 209
Тези снимки до колкото разбрах също са от интервюто.  
За Берк нямам думи! Two Hearts Two Hearts newsm76

И все пак не съм сигурна напълно тези снимки и интервюто дали са нови , така че извинете ме , ако сте ги пуснали тук , но гледам когато намеря нещо интересно да го публикувам в темата! Peace

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 22:06 от GDinewa

Общи условия

Активация на акаунт