Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 24 024
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
- Още 3 снимки излязоха ..  Heart Eyes

Благодаря ти за снимките Рени!

# 286
- Здравейте.  Heart Eyes Нова снимка на Бусе и Йозлем, прекрасни са.  smile3525

Здравей Рени!  Hug Благодаря ти за снимките. Тази на Бусе я пуснаха одеве - ако часовника под нея е верен значи доста рано са ги викнали на снимки днес. И двете са страхотни ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Не знам, колко е верен, ама чак толкова. ooooh! Снимката на Йозлем човека я е пуснал към 00 часа, какво правят тези хора.  newsm78

Да видях! И аз това се чудя. Доста часове работа и малко сън им се събират така. Но може да има и такива моменти ... newsm78

# 287
- Още една нова снимка на Зейнеп.  Two Hearts

# 288
- Още една нова снимка на Зейнеп.  Two Hearts

Страхотна е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 289
Най-накрая пуснаха снимките за предстоящия 315-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - ще бъде много интересно ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart   Hands Clap

# 290
Чаала пусна нова невероятна снимка - тук е във фитнеса. Както винаги не спира упражненията си - супер е ... smile3525 Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 291
Намерих още една нова невероятна снимка на Уур и Муратхан от снимачната площадка на Опасни улици. Как сладко са се гушнали - толкова са милички и прекрасни. Не мога да им се нагледам ...  smile3525 newsm76  love001  Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 292
Чаала пусна нова невероятна снимка - тук е във фитнеса. Както винаги не спира упражненията си - супер е ... smile3525 Two Hearts newsm76 Two Hearts

Въпреки че е бременна продължава да тренира, 100% ще бъде страхотна майка!  Heart Eyes

# 293
Намерих още една нова невероятна снимка на Уур и Муратхан от снимачната площадка на Опасни улици. Как сладко са се гушнали - толкова са милички и прекрасни. Не мога да им се нагледам ...  smile3525 newsm76  love001  Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Ойй,колко са сладки. ; ♥♥

# 294
- Нови снимки на Шефкет и Зейнеп.  Two Hearts

# 295
- Нови снимки на Шефкет и Зейнеп.  Two Hearts

Страхотни са - много ти благодаря ...   Heart Eyes

# 296
Ето 2 нови прекрасни снимки на Берк зад кадър от новия му сериал - толкова е сладък и чаровен. Обожавам го ... smile3525 newsm76  love001 Two Hearts  Kissing Heart  Two Hearts txtloves

# 297
Излезе и снимка на Гюлджан от промото за 7 сезон.  Hug

# 298

Този път ме изпревари ...  Mr. Green Преди малко тръгнах да я пускам, но се загледах в мача на Федерер.  Heart Eyes Много се радвам, че започнаха да излизат снимки от промото на 8-ми сезон на Опасни улици. Първо на Уур, сега и на Гюлджан. Надявам се да излязат още снимки. Дано има и някоя обща. Гюлджан е невероятна - много е красива ... smile3525 Two Hearts Two Hearts  love001 txtloves

# 299

Този път ме изпревари ...  Mr. Green Преди малко тръгнах да я пускам, но се загледах в мача на Федерер.  Heart Eyes Много се радвам, че започнаха да излизат снимки от промото на 8-ми сезон на Опасни улици. Първо на Уур, сега и на Гюлджан. Надявам се да излязат още снимки. Дано има и някоя обща. Гюлджан е невероятна - много е красива ... smile3525 Two Hearts Two Hearts  love001 txtloves

Олии, 7 съм написала, аз пък бързах да я кача, че тъкмо ставах.  Mr. Green Поне ме поправи,като написа 8 , то има обща, ама е размазна, ще видим, може да излезе с всички.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт