Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 24 018
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Уау, Гюлджан току-що пусна нова невероятна снимка. Явно й оправят прическата и ноктите. А какви дънки е обула. Много е красива и сладка ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 271
Нова прекрасна снимка и на Уур и Муратхан. Толкова са сладки - малкия как го е гушнал. Не мога да им се нарадвам ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 272
Здравейте!  Hug
Отново сте пуснали толкова хубави снимки , благодаря ви!  Heart Eyes
За съжаление няма да мога да коментирам всичко поради липса на време , извинете ме.  Sad Sad
Видях промото за предстоящия 315 епизод. Много ми хареса , напомняше ми за предишните моменти заедно с Месут и Мелек , когато ги видях заедно.  Heart Eyes Heart Eyes

Ето и една снимка на Илкер/Явуз , която е качил наскоро в Instagram.  Peace

# 273
-Здравей,Габи..  Heart Eyes Няма значение, когато можем всички пишем.  Hug Мерт качи снимка на Гамзе в гръб.   Hug

# 274
Здравейте!  Hug
Отново сте пуснали толкова хубави снимки , благодаря ви!  Heart Eyes
За съжаление няма да мога да коментирам всичко поради липса на време , извинете ме.  Sad Sad
Видях промото за предстоящия 315 епизод. Много ми хареса , напомняше ми за предишните моменти заедно с Месут и Мелек , когато ги видях заедно.  Heart Eyes Heart Eyes

Здравей Габи!  Hug Не се притеснявай - пиши, когато можеш ...  Peace И на мен промото супер много ми хареса. Така се изкефих като видях Мелек и Месут заедно - страхотни са ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ти и за снимката на Илкер ... 
Hug

# 275
-Здравей,Габи..  Heart Eyes Няма значение, когато можем всички пишем.  Hug Мерт качи снимка на Гамзе в гръб.   Hug

Много ти благодаря за снимката! Изгледа е прекрасен - изглежда и Гамзе му се наслаждава ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 276
  • Разград

# 277
- Здравейте.  Heart Eyes Нова снимка на Бусе и Йозлем, прекрасни са.  smile3525

# 278
Снимката на Уур и Муратхан, без надписи.  Two Hearts

# 279
- Здравейте.  Heart Eyes Нова снимка на Бусе и Йозлем, прекрасни са.  smile3525

Здравей Рени!  Hug Благодаря ти за снимките. Тази на Бусе я пуснаха одеве - ако часовника под нея е верен значи доста рано са ги викнали на снимки днес. И двете са страхотни ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 280
Снимката на Уур и Муратхан, без надписи.  Two Hearts

Уур и Муратхан са толкова сладки. Благодаря ти, че пусна снимката без надписи ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 281
Намерих една прекрасна снимка на Чаала. Тя е от преди време, но аз лично не съм я виждала. Чаала е невероятна - супер готина, лъчезарна и усмихната. Обожавам я ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 282
- Здравейте.  Heart Eyes Нова снимка на Бусе и Йозлем, прекрасни са.  smile3525

Здравей Рени!  Hug Благодаря ти за снимките. Тази на Бусе я пуснаха одеве - ако часовника под нея е верен значи доста рано са ги викнали на снимки днес. И двете са страхотни ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Не знам, колко е верен, ама чак толкова. ooooh! Снимката на Йозлем човека я е пуснал към 00 часа, какво правят тези хора.  newsm78

# 283
# 284
Берк току-що пусна нова невероятна снимка. Тук е с нова фланелка на любимия си отбор Бешикташ. Както винаги е супер готин, сладък, секси и чаровен - обожавам го ...  Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm76

Супер е

Общи условия

Активация на акаунт