Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 24 009
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Малкия пак е зад кадър.  Mr. Green Heart Eyes

Благодаря ти за прекрасната снимка. Явно Уур често води Муратхан на снимачната площадка на Опасни улици. Това е страхотно - много се радвам. Двамата са толкова сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart  ppp  Hands Clap

# 256
Ето и от мен 2 нови невероятни снимки зад кадър на Уур с негови фенове. На първата отзад се виждат Зафер и Гизем. Както винаги Уур е невероятно готин ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 257
- Нова снимка на Зафер.  Hug

# 258
Излезе и снимка от края на 7 сезон от епизод снимана от друг ъгъл ..

# 259
Нови снимки на Зейнеп и съпруга й.  Heart Eyes

# 260
И една нова на Шефкет.  Two Hearts

# 261
Нови снимки на Зейнеп и съпруга й.  Heart Eyes

Благодаря ти за всички снимки Рени - прекрасни са ...  Hug

Зейнеп, съпруга й и сестра й са супер ...
Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

# 262
Излезе още една снимка на Уур от промото за 8 сезон на Опасни улици по Канал Д - невероятен е. Надявам се да пуснат още много от там ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 263
всички снимки са страхотни уур и муратхан са големи сладури радвам се е има снимки с тях на рождения ден на малкия така трябва да е се пак му е баща Hug Hug Hug Hug

# 264
http://video.kanald.com.tr/arkasokaklar/315Bolum-Fragmani/22494 хора заповядаи те фрагмента на 315 епизод на опасни улици Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 265
http://video.kanald.com.tr/arkasokaklar/315Bolum-Fragmani/22494 хора заповядаи те фрагмента на 315 епизод на опасни улици Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много ти благодаря за промото за предстоящия 315-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - страхотно е. Така се зарадвах, когато видях Мелек отново в сериала - много хубаво се прегърнаха с Месут, ама после като цъфна и Бахар - Мелек как пригледа - ще пада смях усещам ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts Flushed  grinning039

Накрая след като онзи хвърли гранатата се виждат двама в храстите. Да не са Мелек и Месут - ще бъде интересно.  newsm78

Дано в бъдеще Зейнеп Бешерлер се върне в сериала за по-дълго - невероятна е ...
  Praynig Praynig Praynig

# 266
всички снимки са страхотни уур и муратхан са големи сладури радвам се е има снимки с тях на рождения ден на малкия така трябва да е се пак му е баща Hug Hug Hug Hug

Така е! И аз много се радвам ...  Flushed ppp  Hands Clap

# 267
Току-що Чаала пусна 2 нови невероятни снимки от почивката й в Америка - по-точно от Вирджински острови. Прекрасна е - снимала е и една сърничка ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 268

Много ти благодаря за промото за предстоящия 315-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - страхотно е. Така се зарадвах, когато видях Мелек отново в сериала - много хубаво се прегърнаха с Месут, ама после като цъфна и Бахар - Мелек как пригледа - ще пада смях усещам ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts Flushed  grinning039

Накрая след като онзи хвърли гранатата се виждат двама в храстите. Да не са Мелек и Месут - ще бъде интересно.  newsm78

Praynig Praynig Praynig

Офф, яд ме е , че е само за 1 епизод, иначе го удари, ама веднага се прегърнаха, стана й гадно като видя Бахар, ама .. и аз като Роси се надявам да се върне в някой друг епизод за повече, Мелек и Месут си бяха един за друг.  Mr. Green newsm76

# 269

Praynig Praynig Praynig

Офф, яд ме е , че е само за 1 епизод, иначе го удари, ама веднага се прегърнаха, стана й гадно като видя Бахар, ама .. и аз като Роси се надявам да се върне в някой друг епизод за повече, Мелек и Месут си бяха един за друг.  Mr. Green newsm76

Така е! Напълно съм съгласна с теб. Мелек си е най-подходяща за Месут. Жалко, че ще участва само в 1 епизод, но се надявам в бъдеще да се върне за по-дълго. Двамата са невероятни. Правят едни и същи физиономии, въобще си подхождат. Нямам търпение да гледам епизода - със сигурност ще е много интересен и забавен ... Mr. Green newsm76 txtloves

Общи условия

Активация на акаунт