Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 36 ~

• 23 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Ето няколко снимки на Гамзе от днес. На втората е заедно с Мерт, а на третата с Мерт и брат му. Както винаги е много красива ...  smile3525 Two Hearts    love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 647
Ето нови снимки на Зейнеп.  smile3525

# 648
Благодаря ви за всички прекрасни снимки. Ето и от мен една доста интересна снимка на Шефкет зад кадър ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 649
Ето и една снимка на Берк зад кадър от новия му сериал. Тук е с човек от екипа - супер е ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 650
Здравейте! Благодаря ви за всичко , което сте пуснали! Hug
За съжаление не ми остава време да влизам много често , но просто ми е трудно , след като съм и на у-ще. Съботния епизод го изгледах едва сега , беше много интересно както всеки път! Heart Eyes

Ето и една снимка на Берк , отново е с този костюм от сериала му , не видях да е качвана тук.
Май с това момиче са близки , до колкото разбрах в Туитър.
Берк е невероятен! Two Hearts Two Hearts

# 651
Една стара снимка на Зейнеп зад кадър.  Heart Eyes

# 652
  • Разград

# 653
Здравейте! Благодаря ви за всичко , което сте пуснали! Hug
За съжаление не ми остава време да влизам много често , но просто ми е трудно , след като съм и на у-ще. Съботния епизод го изгледах едва сега , беше много интересно както всеки път! Heart Eyes

Ето и една снимка на Берк , отново е с този костюм от сериала му , не видях да е качвана тук.
Май с това момиче са близки , до колкото разбрах в Туитър.
Берк е невероятен! Two Hearts Two Hearts

Здравей Габи! Не се притеснявай ...  Hug Благодаря ти за прекрасната снимка на Берк зад кадър. Това момиче е от екипа на новия му сериал. Берк както винаги е прекрасен ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вчерашния епизод на Опасни улици също беше супер интересен ...   Hands Clap ppp Flushed

# 654
Една стара снимка на Зейнеп зад кадър.  Heart Eyes

Уау, прекрасна снимка на Зейнеп зад кадър от 7 сезон на Опасни улици. Отзад се вижда и Йозлем - невероятни са ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 655

Хиляди благодарности за прекрасната снимка на Чаала и Мая - толкова са готини и сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 656
Още прекрасни снимки на Берк зад кадър с колегите му от снимачния екип на новия му сериал. Както винаги е невероятен и супер сладък - обожавам го ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 657
И още снимки на Берк зад кадър с друга жена от екипа на новия ме суриал. Невероятен е ...  smile3525 Two Hearts  Kissing Heart

# 658
Още 2 прекрасни снимки на Берк с негов фен - този също е голям късметлия. Берк е номер 1 ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 659
Нова снимка пусната от човека от екипа на Опасни улици. С тези ефекти и драсканици хич не разбирам нищо. Виждам море, кораби, кей с хора, сякаш нещо лети и човек се спуска надолу ....  Mr. Green   Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт