Испански сериали - Тема 4

• 92 079
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Ааа, хич не се извинявай за турските сериали - щом сме тук, значи не сме им особени фенове, то иначе те са толкова много, че нямаше да ни остане време да пишем тук Grinning С нетърпение чакам новите неща с превод. А книгата "El tiempo..." дали няма да я преведат? Би било супер.

# 121
Maridelucia, не зададе въпроса си към мен относно "Vive cantando", но ще ти споделя моите впечатления. Сериалът ми хареса много, не е на нивото на "El tiempo entre costuras", но и сюжетът му не го изисква. Приятен е, има много забавни моменти, любов, музика. Аз го определям като семеен тип сериал.
Книгата "El tiempo entre costuras"  я  има преведена на български език може да си я закупите от store.bg.

# 122
  • Ямбол
Много хубава, беее!  Heart Eyes

# 123
БлагодаряE за информацията за книгата ("El tiempo..."). Моля за помощ - в p2pbg от втория сезон на "Земя на вълци" липсват 3,4 и 5 серия - идея къде да ги търся?

# 124
  • Ямбол
БлагодаряE за информацията за книгата ("El tiempo..."). Моля за помощ - в p2pbg от втория сезон на "Земя на вълци" липсват 3,4 и 5 серия - идея къде да ги търся?

Не липсват! Качени са заедно 3-те серии в бокссет: http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-details&a … 12e9af2d768b24e54

# 125
Лелеееее Shocked...DimiLoca...страхотна еее! Напълни ми очите!  Ама верно се замислям - дали има по-.... във всяко отношение от нея! Много я харесвам!!  Grinning

illlizy, мерси....аз така си опипвам почвата, че ако остана на сухо, да си имам списъче с приоритети за гледане...Vive cantando ми се виждаше отпускащ - явно е такъв, благодаря Simple Smile

Сега пак гледах  снимки от бъдещия сериал El Principe... много добре ми стоят Алекс Гозалес и Иба Абук Heart Eyes

# 126
Kой е той? Имам спомен, че се споменаваше, но му забравих името.

"El tiempo entre costuras", Фенче.  Simple Smile

Ъъъ... той какъв жанр се води?  Thinking

# 127
  • Ямбол
Драма, Фенче. Май няма да ти допадне.  Wink

maridelucia, и аз ги харесвам много.  Simple Smile А тя (Иба Абук) от какъв произход е? Много е красива!

Алекс (с приятелката си Адриана Угарте) и Бланка на някакво събитие.

# 128
DimiLoca,  Иба е родена в Мадрид, но има либийски и тунизийски корени...мн. е интелигентна, говори  испански, арабски, френски, английски и италиански...прочетох, че играе в El Corazon de oceano - 6епизода и Con el culo al aire - но за този сериал нищичко незная, освен че е някаква комедия....ако някой го е гледал, нека драсне едно мнение, plzzz  Praynig

# 129
  • Ямбол
maridelucia, благодаря за инфото.   bouquet

Да оплакнем:

# 130
Най-накрая изгледах финала на първия сезон на "Гран хотел" по AXN White. Развръзките са интересни. Като цяло Амая далеч не ми е любимка, не ми е толкова убедителна в ролята си, Йон е по-добър, а от героите много ми харесва Андрес. Някой знае ли дали ще пускат втори сезон или не?

AXN е непредсказуем. Втория сезон на "Корабът" го пуснаха месеци след като приключи първият. Така че ако искаш свали "ГХ" от Интернет  Peace

Аз заради субтитрите искам да го гледам по AXN White. Тези в Интернет са с много пропуски, затова и изгледах псоледния епизо по AXN White.

# 131
Когато излезна "Con el culo al Aire" започнах да го гледам, но се отказах към края на първи сезон, мисля, че тогава се бях зарибила по някакъв друг сериал. После така и не го продължих. Както и да е, сериалът е комедия. Отново го определям като семеен тип сериал. Може би е подобен на "Mis adorables vecinos". Доколкото си спомням действието се развиваше в някакъв лагер извън града, в който живееха само изпаднали образи. Сериалът проследява отношенията между членовете на този лагер. Та, тези индивиди са поставени в най-различни комедийни случки, които разкриват чертите на характерите им. Сериалът е интересен, служи за разнообразяване на ежедневието.

# 132
  • София
Когато излезна "Con el culo al Aire" може би е подобен на "Mis adorables vecinos".

Ако е така - супер  Peace "Моите мили съседи" ми е страшно любим.

Aphrodisiac :*, и аз предпочитам да гледам по AXN  Peace

# 133
   illlzy благодаря, значи го слагам в списъчето... между другото тъгувам понякога за сериалчета от сорта на Аида и Семеен лекар - след цялото напрежение през деня, да изгледаш такова нещо е като глътка оптимизъм или свеж въздух  Simple Smile ...може някъде тук да е споменавано, но моля, да ми кажете ако има "Семеен лекар"  някъде качен, ама без бг.аудиото - а в оргинал?  да се помъча малко с испанския Mr. Green

DimiLocaaa....аууу...какъв е този зализан тип Laughing...ама всичко му отива Heart Eyes....и на 2-та снимка какъв поглед самооо, леле!

Чакай пак да си кажа: Земя на вълци се оказа голяма изненада за мен ! Много време го отминавах и не го почвах, но е било грешка - страхотен сериал! На 3-ти сезон, 8-ми епизод съм....Честно да си кажа и СТРАХОТНИ мъже,бее......да им се ненагледаш !   Откъде ги събраха тия хубавци - и шестимата!  Laughing

# 134
Големи хвалебствия на "Земя на вълци". Ще взема и аз да го изгледам, само да довърша El tiempo entre costuras.
От Con el culo al Aire съм гледала първите 2-3 серии. Много е забавен.

Общи условия

Активация на акаунт