Испански сериали - Тема 4

• 91 395
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Най-накрая намерих субтитри за втория сезон на Изабел, но са на английски...ама пак по-добре от нищо. Руснаците нямат, за българските се чакат руските доколкото разбрах, а на Бтв няма ка да се разчита да е скоро Sad. Ако някой се интересува, кажете да ги пусна.
Скоро тръгват субтитрите на Изабела, сезон 2, за най-търпеливите.

# 542
  • Ямбол

Чудна новина, благодаря!  Hug

# 543
  • София
Най-накрая намерих субтитри за втория сезон на Изабел, но са на английски...ама пак по-добре от нищо. Руснаците нямат, за българските се чакат руските доколкото разбрах, а на Бтв няма ка да се разчита да е скоро Sad. Ако някой се интересува, кажете да ги пусна.

Чудесна новина!   bouquet Български, нали?

# 544
  • Ямбол
Мари, благодаря, и аз много си го харесвам.  Heart Eyes

# 545
Субтитри за първи епизод на Изабела са вече качени, по-късно и Нишките на съдбата.
Приятно гледане!

# 546
О, има букви най-сетне за Исабелка    newsm19  Сега остава да намеря и епизоди със сийд (в замунда.нет май ги качваха по спомен  Crazy).

Мерсаж и за Нишките  предварително  Flowers Bouquet

# 547
  • Ямбол
Свален е епизодът на Исабел, довечера ще се гледа.  Grinning Има го в замунда.се  Peace

Явно днес е денят на хубавите новини! Бланка и Уго ще са новата сериална двойка в "Los nuestros".  Heart Eyes  Снимките ще започнат в края на май месец тази година.

Скрит текст:
Отличная новость, в журнале Fotogramas появилась статья о том, что Уго возвращается на ТВ, его партнершей станет Бланка Суарез. Они сыграют в сериале под названием "Наши" (los Nuestros), канала Telecinco, сериал будет повествовать о полицейской элите. Уго сыграет женатого командира, в которого влюбляется персонаж Бланки, девушка из испанской боевой группы «Зеленые береты". Режиссером выступит Сальвадор Кальво, съемки планируют начать в конце мая!

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 15:50 от DimiLoca

# 548
Наистина прекрасни новини! И аз свалих Изабел, но ще го оставя за утре..

Току що изгледах 8-ми епизод на Нишките... всяка серия ме оставя без думи и ме "държи" дълго..Как го направиха този филм, бее..Нито един слаб епизод, нито един безинтересен момент!!!

Снощи пък, гледах Gran Reserva....добре върви, доволна съм Peace

Новината за Бланка и Уго  Heart Eyes ...направо медец ми капна на душата...дано пипнат  добре сериала и  сценаристите Simple Smile 

Какви са тия щъркелчета в косата на Йон ???  hahaha hahaha hahaha

# 549
  • София
Сега гледам Корабът. Е, няма такава глупост. То не са неизчерпаеми запаси от кола и храна, то не е излекуван рак за една вечер, всеки път някакви супер бедствия се случват, от които се измъкват в последната секунда Laughing Доста ми е тъповат, но гледам едно, че съм го започнала и второ, да упражнявам испански.

# 550
  • Русе
Лана, ще съм ти много благодарна, ако ги пуснеш! smile3525 Отдавна чакам... newsm68...може и на ЛИЧНИ. Peace

Ето, оттук http://board.dailyflix.net/index.php?/topic/72127-isabel-2011%E2%80%93/, третия пост и след него. Ако има проблем, кажи, ще ги пратя по друг начин.
Стана Simple Smile Благодаря ти!

# 551
И  на мен Корабът не ми хареса кой знае колко, но го бях почнала, а и Марио и Бланка няма как да изпусна Crazy  Пък и героите са много яки. Сюжета е гола вода, но актьорите са голями симпатяги.Но Пако 9-ти сезон ми е такава мъка, че не  истина. Gavilanes си го следя в момента и мисля да почна Нишките.

# 552
На мен пък "Нишките" ми е скучноват, като "Интернатът" няма друг просто. "Корабът" може и да е много измислен като сюжет, но пък все нещо интересно се случва и не ти доскучава.

# 553
Като "Интернатът" само" Хората на Пако". След тия двата нищо не ме грабна истински.

# 554
Е просто имаме различни вкусове - недейте така да обобщавате. Аз например съм споделяла, че съм от малкото, които дори първия сезон на Пако не можаха да догледат, но това не означава, че сериалът е лош. "Корабът" към края стана съвсем измислен, но аз си го гледах с удоволствие. Така беше и с "Гран хотел", сега с "Нишките", Gran Reserva" и "Galerias Velvet" - харесват ми много. Сега за Интернатът - и аз си имам специално отношение към него - от началото до края ме държа в напрежение. Само още един сериал ме е държал така, но той не е за тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт