Испански сериали - Тема 4

• 91 405
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Сега за Интернатът - и аз си имам специално отношение към него - от началото до края ме държа в напрежение. Само още един сериал ме е държал така, но той не е за тази тема.

Кажи кой е, моля те, отдавна търся нещо като "Интернатът"  Praynig

# 556
Ооо, имам предвид Lost - доста стар сериал, който сигурно си гледала. Не че има нещо общо с Интерната, но като напрежение, интрига - това са двата сериала, които са ме държали "на нокти" от началото до края.

# 557
  • София
Ооо, имам предвид Lost - доста стар сериал, който сигурно си гледала. Не че има нещо общо с Интерната, но като напрежение, интрига - това са двата сериала, които са ме държали "на нокти" от началото до края.

Колко да е стар  Wink Май приключи преди 3 години  Simple Smile
Аз го гледах донякъде, после нещо изпуснах връзката.

# 558
Здравейте, от къде може да се изтегли 23-та серия от третия сезон на Гранд хотел, която е филм за филма и има ли бг субтитри за нея?

# 559
  • София
Здравейте, от къде може да се изтегли 23-та серия от третия сезон на Гранд хотел, която е филм за филма и има ли бг субтитри за нея?

Субтитри няма руски, съответно няма и български  Tired Руснаците уж ги почнаха, но спряха по средата и не продължиха.

Опитай да го дръпнеш оттук, аз го свалях от едно място, но линкът вече не е активен Peace Ако нещо не стане - напиши ми имейл на лични, ще ти го пратя  Peace

http://dox.bg/files/dw?a=6ac55a6b98

# 560

Субтитри няма руски, съответно няма и български  Tired Руснаците уж ги почнаха, но спряха по средата и не продължиха.

Опитай да го дръпнеш оттук, аз го свалях от едно място, но линкът вече не е активен Peace Ако нещо не стане - напиши ми имейл на лични, ще ти го пратя  Peace

Благодаря, изтеглих файла. На някакъв език субтитри има ли - да речем английски?

# 561
  • София

Субтитри няма руски, съответно няма и български  Tired Руснаците уж ги почнаха, но спряха по средата и не продължиха.

Опитай да го дръпнеш оттук, аз го свалях от едно място, но линкът вече не е активен Peace Ако нещо не стане - напиши ми имейл на лични, ще ти го пратя  Peace

Благодаря, изтеглих файла. На някакъв език субтитри има ли - да речем английски?

Доколкото знам - на никакъв  Tired

# 562
Благодаря ви за отговора   bouquet. Доста се порових из най-различни сайтове за субтитри, но нищо не намерих. Щом и вие казвате, че не знаете да има - означава, че наистина няма.  Simple Smile

# 563
Мислех си, дали тази вечер ще ни пуснат буквички за Gran Reserva... Praynig

# 564
Мислех си, дали тази вечер ще ни пуснат буквички за Gran Reserva... Praynig
Днес не, но най-вероятно утре.

# 565
Kриста, благодаря....е, ще се съберат повече хубавинки на куп. Те нали хубавите неща стават бавно - удоволствието ще е по-голямо  Grinning

# 566
Сега гледам Корабът. Е, няма такава глупост. То не са неизчерпаеми запаси от кола и храна, то не е излекуван рак за една вечер, всеки път някакви супер бедствия се случват, от които се измъкват в последната секунда Laughing Доста ми е тъповат, но гледам едно, че съм го започнала и второ, да упражнявам испански.

Аз как го изгледах с ония... Марио, не знам...  Mr. Green Иначе имаше голям потенциал откъм история, но не знам защо с всеки следващ епизод се разваляше все повече и повече.

# 567
Сигурно заради Марио, а?

Gavilanes  ми харесва. Не е от най-грабващите, но става.

# 568
Момичета, дали ще има Нишките тази вечер? Rolling Eyes

# 569
Момичета, дали ще има Нишките тази вечер? Rolling Eyes
За съжаление не, но утре е почти сигурно. Технически проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт