Испански сериали - Тема 4

• 92 067
  • 744
  •   1
Отговори
# 630

Криста!!! Нямам думи!!!

newsm51 newsm51 newsm51
На това се казва ГОЛЯМА /пред/Великденска изненада!
Благодаря Heart Eyes на всички, които се трудят и ни радват така Grinning

# 631
  Криста, и от мен  bouquet
  Единадесети епизод е качен в замунда.се, но под формата на десети.

# 632
  • Свети Влас
Честито бабка на Амая Саламанка. А тук е просто страхотна-http://www.fanpix.net/picture-gallery/amaia-salamanca-picture-31415174.htm

# 633
Да, страхотна е Амая и много ми харесваха като двойка  с Йон. Аз изгледах "Легендата за Испания" и продължението "Империум", "El don de Alba"/без субтитри/, Luna мистерията на Календа, но в последния и на мен в доста епизоди ми се разминаваха субтитрите и ползвам една малка програмка Subtitle Еdit, с която много бързо се наглася тайминга.  То вместо да упражня испанския, упражних руския с първия сезон, че съм го изтеглила с руско аудио.
Сега съм подхванала Tierra de lobos-тук съм доволна, нали героят почти винаги е без риза Laughing, любимата му пък с какво тънко кръстче, направо като излезли от някое романче са, има и малко екшън и стрелба  та дори и мъжа ми гледа, а Луната не я понасяше Whistling, то и аз доста пъти заспивах, но все пак я доизгледах. После се каня на Нишките и La fuga.

# 634
  • Бургас

A кой е мъжа в реалния живот до Амая ?
Да е жива и здрава Оливия, да се гледат и ... майчинството в Испания е мисля- четири месеца ... хм, да се връща на снимачната площадка, че нещо финала на Гран Хотел ... Може да направят следващ сезон, как се връщат в хотела, управляват и живеят там, може да се измислят още много неща  newsm78

# 635
Да и е живо и здраво бебчето на Амая!    bouquet

Мариделусия, колко си наблюдателна! Да,  висок е принц Фелипе.  Laughing

Аз, понеже нямам никакво време за любимите ми испански сериали, се утешавам с клипчета ( на  испански  език ).  Grinning Поздравявам всички в нашата темичка с тази песен и ви желая весело посрещане на Възкресение Христово!

https://www.youtube.com/watch?v=OK_KvknlJxA

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 20:51 от Hrista

# 636

видях, че я има свободно за сваляне на испански в някои сайтове. Ама кога ли ще ни огрее и на български newsm78.
По- скоро нa бългaрски ще я имaте безплaтно, отколкото в Испaния. Тук нямa нищо безплaтно, просто тези сaйтове, които пишaт грaтис свaляне, прaвят трик дa влезнеш в сaйтa им. Всичко се плaщa, кaто избереш опция свaляне, ти искa номерa нa телефонa и ти покaзвa колко ще ти струвa. A безплaтното им четене се изрaзявa в пускaне нa първите 2-3 стрaници.
Някой гледa ли Велвет?

# 637
Марица, аз гледам Galerias velvet с руски субтитри, сега чакам превода на 6 серия. Добър е, не е от класата на Нишките, но има атмосфера - 50-те години, мода, музика..., интригата също е налице, както и добри артисти. Gran reserva ми е по на сърце, но и Velvet си струва.

# 638
И така, сбогувахме се с "Нишките...", ама аз не съвсем Simple Smile Магията на този филм още ме държи, а мелодията още ме преследва. Е, как няма, като си я сложих за рингтон на телефона Mr. Green
От доста време не бях гледала нещо, така добре замислено, изпипано и изиграно! След извесно време с голям кеф ще си го повторя серия по серия..

Гран Резерва също е много приятен за гледане. Не толкова емоционален и силен, но увлекателен.

Еlla, Tierra de lobos e страхотен сериал, доста наситен от към хубави мъжаги Mr. Green, / и жени/, силни емоции и интересни ситуации. На мен ми хареса изключително много!

Марица, не бях се задълбочила, но си права - от всички препратки за свободно сваляне - ударих на камък: първо регистрация, пак препратка и..номер на мобилен, номер на тархета или незнам какво си, та така и можах да дръпна книгата...ама нали не слушам. Май и напред в темата беше писала, няма свободно сваляне и цените на ел. изданията са бая солени Simple Smile
   Галериас ми се гледа, харесва ми времето, обстановката, актьорите, но само хвърлям по едно око - ще го чакам с буквички. Ако не, по-нататък ще го гледам на исп.
     Аз пък да попитам: Някой следи ли El Principe? Да каже впечатления? ...

# 639
  • Ямбол
И така, сбогувахме се с "Нишките...", ама аз не съвсем Simple Smile Магията на този филм още ме държи, а мелодията още ме преследва.

От доста време не бях гледала нещо, така добре замислено, изпипано и изиграно! След извесно време с голям кеф ще си го повторя серия по серия..

Напълно съм съгласна за "Нишките"- просто прекрасен сериал!  Heart Eyes Много ще ми липсва.

Цитат
Гран Резерва също е много приятен за гледане. Не толкова емоционален и силен, но увлекателен.

Този не ме грабна особено - поредната семейна драма... А и актьорите са ми непознати ( с изкл. на Айтор Луна и инспектора от "Нишките"). Как ги подбраха толкова нелицеприятни актьори на едно място, не проумявам.  ooooh!

Давайте идеи, за кой сериал да помолим за превод - El principe, Velvet или някой друг ...  Hug

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 03:03 от DimiLoca

# 640
Давайте идеи, за кой сериал да помолим за превод - El principe, Velvet или някой друг ...  Hug
И двата смятам да ги гледам, така че аз съм за Sunglasses
Еlla[/b], Tierra de lobos e страхотен сериал, доста наситен от към хубави мъжаги Mr. Green, / и жени/, силни емоции и интересни ситуации. На мен ми хареса изключително много!
Да страхотен е и специално чаках да го преведат и 3ти сезон, когато ги гледам наведнъж всички серии  е много интересно, а сериалчетата които ги чакам сезон по сезон направо им изгубвам смисъла или ми омръзват.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 11:32 от ella_

# 641
Цитат
Как ги подбраха толкова нелицеприятни актьори на едно място, не проумявам.  ooooh!
   Дими, ето затова съм напълно съгласна Peace Ми как не можаха поне главния герой да подберат! /...с тези бузки и причесчицааа  Crossing Arms.../
   Като седне човек да гледа, отделяйки 1-я си личен час, "извоювана" независимост от семейството, да му е пълен кефът Grinning.
  От всички само Айтор става "мас о менос", надявам се ролята да не му е толкова безлична по-нататък във филма Sick..иначе ме кефи темата за винарството, лозята, малките улички с каменни къщи, областта Риоха...нещо по различно от улици, бетон,асфалт и големи сгради. И между другото затова и не загледах Луна.., някой тука писа, че нямало един хубав артист и аз се отказах.

Цитат
Давайте идеи, за кой сериал да помолим за превод - El principe, Velvet или някой друг ...  Hug

И двата смятам да ги гледам, така че аз съм за Cool

...и аз искам и двата!  Praynig
  Галериас - заради времето, обстановката, актьорите..
  Ел Принципе - заради арабо-испанската нишка, мястото и най-вече актьорите!
  Дано да ги преведат.
Аз няма да пускам заявка, защото преди пуснах и дублирах някого. То не трябвало така. Така, че нека само един от нас да пусне.

# 642
Не само в този форум се следи руската група, която превежда сериалите. За съжаление трябва да изчакаме поне да напреднат с превода, защото когато увисне по никое време превода негативите са за преводача, а и феновете се разочароват. По възможност ще има превод на всичко от групата на сеериалите, които превеждат руските почитатели на испански сериали. За съжаление почни не се намират субтитри за испанските сериали, без значение от езика. Ако някой попадне на нещо интересно, нека пусне линк, може да спечелят повече хора.

# 643
Мерсаж и за последния еп. на Нишките   bouquet Много предвидливо и удобно и за екипа, и за зрителите, предвид длъжките Великденски празници  Grinning Разяснителният епизод (за който беше споменала Марица) ми е любопитен, но не знам дали има изобщо руски букви за него и дали ще се превежда на български newsm78

Ако Велвет е толкова стилен, колкото фотките загатват и със симпатични герои (актьори), смятям той да ми 'замести'  Crazy Нишките...  Thinking Бих подкрепила заявка на нужното място  Whistling

# 644
Ееее, недейте с такива резерви за Гран резерва - верно не са първи убавци, ама то ние много се разглезихме с тез красотни испанки мачос Heart EyesСериалът е интересен, има интрига, а и на мен ми харесва винарската тема ( A good year е сред любимите ми филми). Само дето руснаците вървят бавно с превода и в един момент губиш нишката на събитията, а в испанските сериали това е важно, за разлика от американските.

Общи условия

Активация на акаунт