Испански сериали - Тема 4

• 92 071
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Ямбол
Мари, и аз забелязах, че доста стърчат над 'нашите хора'.  Laughing

Амая с малката Оливия.  Heart Eyes Жива и здрава да е!

# 616
 Thinking

Скрит текст:

На официален прием - принцът стърчи доста над останалите, Летисиа не е ниска за жена, но до него изглежда такава  Laughing

Снимка от ежедневието (подкрепя горната теза  Mr. Green)

Пак официална снимка - Яяяя, Летисиа настигнала Филипе  Laughing

Извод: Филипе е дългуч, Летисиа си е стандартно стройна жена. В ежедневието до него изглежда нисичка. Официално и на особено висок ток са рамо до рамо  Mr. Green

'Наште' Ора са си нисички май  Thinking , а и с одеждите от сериала и със средновековно ниски обувки  Laughing

Според мен няма конспирация с напъни за 'Величие' Thinking

# 617
  • София
Красива двойка са.
Като изгледам втори сезон на Луна,ще подхвана вторият на Изабел.
Имам проблем със субтитрите на 4 серия от 2 сезон на Луна. Предполагам,че трябва да сменя видеото,защото и 2-та вида субтитри,които открих се разминават. Освен от замундите (в арена го няма),от къде другаде мога да изтегля видео.

# 618
Красива двойка са.
Като изгледам втори сезон на Луна,ще подхвана вторият на Изабел.
Имам проблем със субтитрите на 4 серия от 2 сезон на Луна. Предполагам,че трябва да сменя видеото,защото и 2-та вида субтитри,които открих се разминават. Освен от замундите (в арена го няма),от къде другаде мога да изтегля видео.
http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … =1&hidexxx=on

# 619
Вече Нишките (оставащите два епизода) в неделя ли ще излизат?  newsm78

# 620
  • Ямбол

Сега видях, че субтитрите за епизода са готови, така че се оглеждайте, всеки момент ще го качат по тракерите.  Wink

# 621

Сега видях, че субтитрите за епизода са готови, така че се оглеждайте, всеки момент ще го качат по тракерите.  Wink
Вече са качени. Приятно гледане!

# 622
  • Ямбол

Вече са качени. Приятно гледане!

Свалям вече, благодаря.  Hug

# 623
Благодаря за  нишките. А за Gran Reserva ще има ли субтитри днес?

# 624
Благодаря за  нишките. А за Gran Reserva ще има ли субтитри днес?
Вероятно ще са утре.

# 625
  • София
krista_s  bouquet . Сега вече нещата са си по местата. Днес ще го изгледам отново,че вчера правих отит да е с изоставащи субтитри,но е тегаво и неприятно.

# 626
Мучас грасиас и болшое спасибо  bouquet

Адриана с авторката на Нишките -  Мария Дуеняс  newsm78

Интервю на английски (понятен език за някои  Blush ) с писателката, има нова книга  Simple Smile
http://www.theprisma.co.uk/2013/01/27/maria-duenas-and-her-realistic-characters/

Подробности за новия й роман  Peace
http://www.newlitfromeurope.org/spain/index.htm

# 627
Eeeeх...за кой ли път ще пиша, че съм очарована и завладяна от "Нишките" Heart Eyes
Само една серийка още Cry Макър, че зная какво става от книгата, така ми е още по-интересно. Просто са направили сериал - наслада за душата ...
 Иначе, за новата книга "MISIÓN OLVIDO", 

видях, че я има свободно за сваляне на испански в някои сайтове. Ама кога ли ще ни огрее и на български newsm78. Надявам се тук да научим първи Wink

Дааа..този Фелипе много висок, бее Grinning Пък излиза, е нашия "Фернандо" е  дребничък. Но до мъничката "Изабел" стои много добре Simple Smile

Сега съм в очакване на Гран Резерва...

# 628
Pulseras Rojas е много добър!

# 629
Дано изненадата да е приятна. Нишките на съдбата, последен епизод са качени или поне се качват на обичайните места, за да е по-спокоен предстоящия празник. По-късно тази вечер ще има и Гран резерва, който закъсня с един ден заради последния епизод на един добър филм.

Приятно гледане и весели празници!!!

Общи условия

Активация на акаунт