Испански сериали - Тема 4

• 91 487
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за превода на Нишките  Flowers Bouquet        ... Отивам да  knit  Grinning

Честита Баба Марта  Simple Smile

# 376
Отборът АнтиМарио май започва да се увеличава.  Mr. Green

# 377
  Изгледах Нишките - 4!
   Този филм вече направо ме погълна! Великолепно направен, с такъв прецизен усет към акцентирането на детайли - за миг-два...без натрапвне, без да се досажда. Запечатващи се моментни картини в съзнанието. Много елегантен. Много фин. Просто прекрасен Heart Eyes

# 378
Марио е известен на тийн публиката заради " Три метра...". И аз не го харесвам, моите предпочитания са за Йон Гонзалес, а сравнително добра база за сравнение е филмът "Mentiras y gordas". Дано не ме удушат почитателките на Марио.
Относно заявките. Във всеки сайт за субтитри има точка в менюто за подаване на заявка. Най-добре е да се ползва оригиналното име, както и линк към IMDB, защото има много филми с еднакви имена, както и риймейк на стари, добри попадения.
Не всичко се превежда от руски, зависи единствено дали все пак няма субтитри, за да не се губи време за тайминг.  За съжаление, преводачите от испански са много по-малко от тези с английски.
За сериалите в процес на превод мога да кажа, че имат линк към трейлър, но по-подробно описание се появява с първи епизод.
Не всичко, което бълват испанските телевизии може да се преведе. Поне не веднага. Но се намира, за да не губим форма и темпо с новите звезди, както и със стари, познати лица. Simple Smile

# 379
"Силикон за рая" пореден епизод с качен превод. Приятно гледане!

# 380
И Йон е прекрасен, няма спор. И Уго. Хубавци са испанците. Но пък специално Mentiras y gordas едва го изтърпях. Супер тъп филм ми е. А иначе в последно време след 3-те метра, Combustion ми хареса страшно много. И Алекс, разбира се.

# 381
# 382
Combustion ми хареса страшно много. И Алекс, разбира се.

В Combustion oсвен Aлекс Гонсaлес глaвнa роля имa и Aдриaнa Угaрте от Нишките. По товa време сa били във връзкa, но в крaя нa минaлaтa годинa се рaзделихa.

# 383
     Криста, питах заради  El principe...напоследък нещо започвам много да харесвам Алекс. И там комбинацията на Мароко, Алекс и Иба Абук ми се вижда великолепна...

а те тийновете само 3 - те метра са гледали, не знаеха, че има и 2-ри филм...

Силве, Mentiras и аз не можах да го изтърпя, а иначе съм доста търпелива  Mr. Green

Марица,
Скрит текст:
чудесни снимки! Не е важно толкова качеството, колкото това, колко кеф ти правят....На мен мераците са ми за Марракеш - излючително много материал за снимане има там и екзотиката на ориента е най силно изразенаи...Истината е, че във всеки град има квартали като навсякъде - и стар квартал, който си носи спецификата и историята на града. Честно казано, като започнах да гледам снимките ти, отначало ми заприлича на Хетафе  Smile Така, в някои улички на северно Мароко, спокойно можеш да ги сбъркаш с уличките в Андалусия...и цветята и хратите са същите...и жасмините

Аз Combustion си го пазя за десерт, не съм го гледала още  Grinning

# 384
  • Пловдив
Някой знае ли кога пак ще дават Изабел Кастилска по БТв?

# 385
.. Този филм вече направо ме погълна! Великолепно направен, с такъв прецизен усет към акцентирането на детайли - за миг-два...без натрапвне, без да се досажда. Запечатващи се моментни картини в съзнанието. Много елегантен. Много фин. Просто прекрасен Heart Eyes
 Peace Описва моето усещане за този филм!
Колко отдавна не бях нито поглеждала, нито писала тук. Най-после надникнах преди 2 дни, и прочетох как препоръчвате "Нишките ...". Е, нямаше как да не го дръпна, и не мога да не споделя - скоро не бях изпитвала такова удоволствие от гледане на филм, благодаря ви! Hug След последния сезон на "Хората на Пако" се бях зарекла скоро да не гледам испански сериали (просто толкова много ми харесваха предишните сезони, а да доизгледам последния си беше направо мазохизъм ooooh!). Сега, с "нишките", се чувствам изцяло потопена в атмосферата, в играта на актьорите, искам още и още ...

А за Марио и преди съм споделяла - не ме грабва нито като външен вид, нито като актьорска игра - в някои филми ми "седи" дори нелепо в отделни сцени.

# 386
Цитат
След последния сезон на "Хората на Пако" се бях зарекла скоро да не гледам испански сериали (просто толкова много ми харесваха предишните сезони, а да доизгледам последния си беше направо мазохизъм

Ееее....аз затова гледах само до 8-ми сезон. Всъщност до 5-ти са върховни..Даже сега си ги дърпам пак, но до 5-ти сезон, да си пускам от време на време. Става ми жал за тях - то в днешно време трудно е да срещнеш толкова човечност, доброта,наивност, саможертвеност и себеотрицание на куп и в такова огромно количество Simple Smile

Прескочих и до темичката за исп.филми - Криста ми помогна да сваля   bouquet... ще се утешавам с някой и друг филм или книга, докато чакам Wink

# 387
Някой знае ли кога пак ще дават Изабел Кастилска по БТв?

И аз питам същото. По скоро има ли още серии и кога ще ги дават.Това сякаш не беше последна серия,защото свърши на никакво място.

# 388
Изабел 1-ви сезон са 13 серии по 1.10ч. в оргинал, без реклами.  А те ги пускат както им е удобно...Има и 2-ри  сезон, но какво ще измъдрят от БТВ..един Господ знае с техните прекъсвания и започвания на сериали... Thinking

# 389
  • Ямбол
Минавам да ви честитя мартенските празници (на патерици).  Hug

Нямах техническата възможност да пиша тези дни във форума, даже Нишките не съм гледала още, но пък започнах книгата и ми харесва.  Simple Smile

След като изгледам епизодът, ще споделя впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт