Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 790
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви за отговорите!Мислех,че винаги се поставят и хоризонтално и вертикално защото така съм гледала на клипче и рекламни снимки на конците.Ще видим,ще коментираме с докторката.Иначе аз съм на 38г.и нямам все още толкова дълбоки бръчки за по-сериозен лифтинг,но все пак вече имам.За проблемно си намирам само челото засега.

# 106
  • Plovdiv, Bulgaria
К.Р., много благодаря за изчерпателната информация. А знаеш ли с какви конци работи тази лекарка? В смисъл, че има много видове, но доколкото съм чела, сертифицирани са само тези, южнокорейските, които са в заглавието на темата.

Няколко вида са конците и ВСИЧКИ са сертифицирани, ето информация тук, по-пълна не намерих другаде:
http://hillclinic.com/mezokontsi/
Едва ли големите клиники някой си позволява да работи с нелегални мезоконци, по-скоро в някой кабинет лекар с частна практика би рискувал.

# 107
  • Бургас
Понеже обещах мнение от друг лекар - ходих на консултация при д-р Антоанета Йорданова. Работила е във ВМА, има кабинети сега в София и Бургас. Та тя като ме погледна каза, че най-добре би било да сложи от мезоконците, които имат шипове. Два конеца щели да бъдат достатъчни от двете страни, защото те давали най-добър лифтинг. Цената на един конец при нея е 300 лв.
Вероятно става дума за тези конци:
http://www.stivamax.com/page.php?n=227006&SiteID=419

Тя досега не е работила с конци, започвала тепърва.
Каза, че гладките конци нямало да свършат работа, може би защото кожата ми е много плътна и дебела.
Втори лекар и коренно противоположно мнение. Още не съм решила какво да правя.

# 108
  • Sofia, Bulgaria
Хахаха, естествено, ще си каже докторката високата тарифа. Че и се плюят една друга. Направо съм се шашнала с докторското съсловие. Най-меркантилното и най-неуважителното!!!! #2gunfire

# 109
  • Бургас
Тя ми обясни, че тези конци имали зъбчета и можели освен това да се натягат допълнително. И затова вършели по-добра работа за моята кожа от гладките конци, защото имали много по-изразен лифтинг ефект.

Сега разглеждах стари свои снимки, за да видя дали наистина е толкова отпуснат този контур, или си внушавам. Установих, че и преди 5-6 години пак е била такава ситуацията, явно си е до тип лице. Май засега ще се откажа от конците.

# 110
  • София
Понеже обещах мнение от друг лекар - ходих на консултация при д-р Антоанета Йорданова. Работила е във ВМА, има кабинети сега в София и Бургас. Та тя като ме погледна каза, че най-добре би било да сложи от мезоконците, които имат шипове. Два конеца щели да бъдат достатъчни от двете страни, защото те давали най-добър лифтинг. Цената на един конец при нея е 300 лв.
Вероятно става дума за тези конци:
http://www.stivamax.com/page.php?n=227006&SiteID=419

Тя досега не е работила с конци, започвала тепърва.
Каза, че гладките конци нямало да свършат работа, може би защото кожата ми е много плътна и дебела.
Втори лекар и коренно противоположно мнение. Още не съм решила какво да правя.

Shocked за всичко. Е как 2 конеца? Ние да не сме от ламарина? Колкото и да се "натягат, пак ще се отпуснат. Поне така си мисля. Peace И то на тази цена? Shocked И сега започвала? Rolling Eyes
Изчакай. Посъбери повече мнения и наблюдения. Млада си още. Peace

# 111
  • Бургас
Ще чакам, да не съм се намерила на пътя Simple Smile

# 112
  • Sofia, Bulgaria
Прави сте мили дами. Аз мисля да пробвам с правите конци първо. Все пак нали е целта за колагена да се възстанови. Той самия ще дръпне по естествен начин кожата, малко разбира се. Но поне аз така мисля, логически. Ще ми струва по-евтино, съвсем леко ще бъде като интервенция. Поне така смятам аз, но още проучвам. Ще ми се да видя някой минал през това.

# 113
  • София
Аз съм минала през "това", сложих си зъбчати конци при д-р Стефка Василева. Вече минаха 2 седмици от тогава, конците май бяха 10-11, забравих вече. Само 2 са по 120 лв, другите по 60. Моите имат зъбчета само от едната страна, най-скъпите, и ефективни предполагам, са наистина като бодли на розичка - разположени от всички страни. Целта беше да се лифтира контура на лицето. Вижда се ефекта на момента, още повече че при натягането двете гледаме и преценяваме до колко. Сега като гледам ми се струва, че единият конец е трябвало още малко да го продължи към гънката на устата, защото не прихваща точно тъканта, която е отпусната, т.е. ако беше продължен 0,5 см щеше да издърпва още повече. В петък ще ходя при нея и ще обсъдим това. Иначе самата процедура не е толкова болезнена, слага се анестезиращ крем на лицето и лидокаин в скулите, защото от скулите се вкарват конците като ветрило надолу. Имах видим хематом колкото 1 стотинка на лявата буза и едни леки уплътнения на две места, които вече почти не се усещат. Самите конци са доста по-дебели от линейните и в началото много ги усещах, сега вече почти не ги напипвам. На вторият ден след процедурата лицето ми беше подпухнало, но за 3-4 дни се нормализира.

# 114
  • Sofia, Bulgaria
Кари много благодаря за изчерпателната информация. Аз също съм с перфектно мнение за д-р Василева. Затвърждавам си май мнението, че при нея ще ходя. Много благодаря още веднъж.
Пожелавам ти да се чувстваш перфектно..

# 115
  • Бургас
Кари, а след време процедурата може ли да се повтори? Могат ли на същите места да се сложат конци?

# 116
Кари, а след време процедурата може ли да се повтори? Могат ли на същите места да се сложат конци?
И мен ме интересува,ще си сложа от тези с с кукичките.

# 117
  • София
ДЗХ -"И мен ме интересува,ще си сложа от тези с кукичките"
ДЗХ проучила ли си къде?  И аз искам да сложа такива , защото определено за отпускане на кожата  е добре мезоконци и то някакви конусовидни.

# 118
  • София
Не знам след колко време могат да се поставят отново, д-р Василева ми каза че ефекта им продължава 2 години. Като през това време могат да се добавят на други места.

# 119
Не съм проучвала,исках да мине малко време от поставянето на моите конци през май месец.

Общи условия

Активация на акаунт