Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 799
  • 755
  •   2
Отговори
# 120
Могат да се поставят постепенно, с натрупващ ефект. Аз виждам, че отляво имам нужда от още няколко линейни, но не съм решила при коя лекарка да продължа. Много ме мори това лишение от спорта. Йогата  брои ли се за спорт. Аз издържах само една седмица да не ходя.

# 121
  • Plovdiv, Bulgaria
Могат да се поставят постепенно, с натрупващ ефект. Аз виждам, че отляво имам нужда от още няколко линейни, но не съм решила при коя лекарка да продължа. Много ме мори това лишение от спорта. Йогата  брои ли се за спорт. Аз издържах само една седмица да не ходя.

една седмица по-късно йога е ок. така ми казаха и наистина нямах проблеми.

# 122
Здравейте мили дами. Ще бъда благодарна ако някой сподели резултати след поставяне на зъбчати и спирални конци. еПри мен проблема дойде от филър -сложих си от двете страни на устата превантивно, за да не ми се получат бръчки от много смях... Е.. Получиха се две подутини от двете страни на устата и така си и останаха.. Вече 2 години.. Ужасно е... На 32 години съм...

# 123
  • Sofia, Bulgaria
Ех ех ех, на 32г може ли да си правите каквото и да било. Та вие сте още много млада. И тези, които са ви поставяли филърите с кой акъл са го направили, тцтцтц, ама пуста лакомия за печалба .

# 124
  • Vienna
Здравейте мили дами. Ще бъда благодарна ако някой сподели резултати след поставяне на зъбчати и спирални конци. еПри мен проблема дойде от филър -сложих си от двете страни на устата превантивно, за да не ми се получат бръчки от много смях... Е.. Получиха се две подутини от двете страни на устата и така си и останаха.. Вече 2 години.. Ужасно е... На 32 години съм...

Защо не отидеш (където са ти ги сложили) да се опитат да ги разтворят (със специална инжекция хиалуронидаза). Зависи оба4е от филъра, какъв е бил и дали може да се разтвори... Понякога се слагат и др. неща, които могат да го разтворят / разградят (напр. кортизон).

# 125
Това и направих - сложиха ми инжекции в хиалуронидаза за да разградят филъра.. Никакъв ефект! Имам като две бананчета от двете страни на устата.Ужасно е смешно... Дори на възрастните жени, които са с отпуснати лица -изглеждат по -добре. Аз съм си направо смешна и всеки ме пита какво е това.. За това съм се хванала за мезоконците като удавник за сламка и събирам информация.. Ако нещо друго би могло да помогне -моля споделете.

# 126
  • Sofia, Bulgaria
Мезоконците опъват тъканта, но бубунката ще изпъкне според мен. Отидете при някой качествен пластичен хирург, който да ви посъветва. Но поне при двама Simple Smile)))) и после мислете и решете.

# 127
  • в 1001-та нощ
Мaя1980, а къде поставиха филърите и какви бяха?

Аз също мисля, че трябва да се види и от други лекари, но е хубаво да им се каже какво е инжектирано  Peace

# 128
Благодаря Ви за съветите!!! Филърът е Stylage... Но не мога да разбера как е възможно след повече от година да няма промяна... Благодаря Ви още веднъж на всички.. Бихте ли дали идея за хирург? Благодаря още веднъж

# 129
  • в 1001-та нощ
Хубаво е да е някой, който поставя филъри, на д-р Николай Георгиев се сещам  Peace

Дано не се окаже, че друго е инжектирано  Peace

Моите също не са мръднали толкова време, съвсем е възможно  Peace

Може да се консултираш и с д-р Ильо Стоянов  Peace

# 130
  • Sofia, Bulgaria
Да, тези са добри спецове, само внимавай да не те омотаят със скъпи манипулации:) , че всичко стана борба за пари, но двамата са ОК. Имаше и още един, ако се сетя името му ще го напиша.
Аз поне от двамата харесвам повече д-р Николай Георгиев, не е максималист.

# 131
  • София
Това и направих - сложиха ми инжекции в хиалуронидаза за да разградят филъра.. Никакъв ефект! Имам като две бананчета от двете страни на устата.Ужасно е смешно... Дори на възрастните жени, които са с отпуснати лица -изглеждат по -добре. Аз съм си направо смешна и всеки ме пита какво е това.. За това съм се хванала за мезоконците като удавник за сламка и събирам информация.. Ако нещо друго би могло да помогне -моля споделете.

А каква е връзката между конците и филърите в твоя случай, не разбрах? Как очакваш да ти помогнат конците за спадането на филърите? Всъщност филърът е точно нещото, което никога не се слага "превантивно" - човек или има загуба на обем, която да се изпълни с филър, или няма и съответно няма работа с филъри. Кой дерматолог се е навил да ти върви по акъла и да те окепази както ти си поискала, вместо да ти налее акъл в главата?!
Конците (гладките) пък са само превантивни, както сама установявам от опит - 2 месеца, след като си сложих конци на челото, малките ми бръчки отгоре си стоят абсолютно непроменени. Единствената разлика е, че кожата на челото ми започна да се омазнява повече в сравнение с преди процедурата.
Така че слагайте си конци ПРЕДИ да имате бръчки и отпускане - след това няма смисъл, поне не от гладки конци. Има тук мадами, които си сложиха зъбчати и веднага след слагането отпусканията им се бяха опънали, но след 2 дена се оплакаха, че отново увисват - явно конците не държат, дори когато са от опъващите. Май само филъри му е майката и ще трябва да продължаваме да се мъчим със слагането им отново и отново...Sad

# 132
  • Варна
Здравейте, интересуваме някой във Варна правил ли е процедура?
Глася се за консултация и съм се спряла на тези две клиники
Скрит текст:
Скрит текст:
Също и да питам за отзиви за тредлифтинг на тяло, по специално
отпусната кожа на корем би ли се повлияла положително?

# 133
  • София
Здравейте, интересуваме някой във Варна правил ли е процедура?
Глася се за консултация и съм се спряла на тези две клиники
Скрит текст:
Скрит текст:
Също и да питам за отзиви за тредлифтинг на тяло, по специално
отпусната кожа на корем би ли се повлияла положително?

Аз съм си слагала, абсолютно никакъв ефект !

# 134
  • Варна
Аз съм си слагала, абсолютно никакъв ефект !
Благодаря!
Хъм, изобщо да не храня празни надежди тогава...

Общи условия

Активация на акаунт