Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 863
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, интересуваме някой във Варна правил ли е процедура?
Глася се за консултация и съм се спряла на тези две клиники
Скрит текст:
Скрит текст:
Също и да питам за отзиви за тредлифтинг на тяло, по специално
отпусната кожа на корем би ли се повлияла положително?

Аз съм си слагала, абсолютно никакъв ефект !

Ваня , ама ти сериозно ли ? Няма ефект, ужас. Аз толква се надявах, че си уцелила . При мен след мезото с Жуведерм има разлика, която само аз виждам. Горе долу добре, и да ти кажа приключвам с борбата със стареенето. Оставям  всичко така както е.
Много целувки, Краси

# 136
  • София
Здравейте мили дами. Ще бъда благодарна ако някой сподели резултати след поставяне на зъбчати и спирални конци. еПри мен проблема дойде от филър -сложих си от двете страни на устата превантивно, за да не ми се получат бръчки от много смях... Е.. Получиха се две подутини от двете страни на устата и така си и останаха.. Вече 2 години.. Ужасно е... На 32 години съм...

Абе, Мац, ти шегуваш ли се? Shocked
Как конци срещу филър??? Хич не си го и мисли.! Нищо няма да стане. Трябва ти консултации с добри дерматолози.
И как така си слагаш филър превантивно и КЪДЕ?
В назолабиалните ли?
И след 2 г не ти се е резорбирал филъра? Shocked
Я, кажи този/тази дето ти го е слагал как се казва, че и други хора да отидат при нея. Защото тук от нетрайност на филъри се оплакваме.....
А ако наистина си на 32 г, и ако досега не си се научила какво да правиш.... не знам. Трябвало е веднага да отидеш, там където е слаган филъра и да си кажеш исканията. Ако не, викаш ТВ, пишеш по медии. Е, как може да търпиш такова нещо??? Rolling Eyes
Не те съдя, просто те подтиквам към действие. Но разумно действие. Peace  bouquet

# 137
Здравейте и от мен. Аз също си напатих от филър.. Никога не си бях пипала лицето, беше ми стегнато... Доста четох за разкрасяване и отидох с идеята за някаква лека освежаваща процедура. Омаяха ме колко прекрасно ще изглеждам ако се сложи филър в скулите и т.н.... Незнам с кой акъл го направих, може би защото ми обясниха, че странични ефекти няма и когато филърът се разгради с времето -всичко ще изглежда както преди. Е да ама не! Първо, че изглеждах доста смешно с големи скули и хлътнали очи, но реших да не пипам нищо а да си изчакам с времето всичко да си стане като преди.. След като филърът се разгради, кожата ми буквално се свлече от скулите надолу.... В момента приличам на булдог... И събирам информация относно тредлифтинга и дали е възможно конците да върнат кожата там където си беше преди глупостта, която направих... На 33 години съм между другото...

# 138
  • Sofia, Bulgaria
Моля да ме извините, но ми е мъчно толкова млади жени да си правят процедури като филъри, ботокс и от сорта. Мноооого сте млади. За вас е необходимо само добри дерматологични процедури, с маски, кремове и от сорта.
Аз съм на 56г и преди 10г за първи път си направих процедура с малка интервенция от рода на трендлифтинг със зъбчати конци. Може би конците бяха (по спомен) около 10 бр. макс. Направих при д-р Николай Георгиев. Всичко беше много финно, не агресивно, но с прекрасен ефект. След толкова години сега малко ми се налага някой конец и все още се чудя дали да е със сегашните мезоконци или да не рискувам и пак да отида при д-р Николай Георгиев.
За моите години кожата е в перфектно състояние ( с дребни забележки вече), но филър не бих си сложила. По-скъпо е при доктора, но няма нерви и проблеми.
Чета ви и реших да ви споделя. Може малко по-скъпо, но с ефект и качествено без да ми разваля чертите на лицето.
През цялото останало време поддържам с добра козметика, елементарни маски. И моето мнение е, че постоянните гримове, фон дьо тени колкото и да са добри с времето оказват не добро влияние на кожата. Храненето също е важно. Е разбира се, това е само моето мнение, но просто споделям мили дами.

# 139
  • София
Здравейте и от мен. Аз също си напатих от филър.. Никога не си бях пипала лицето, беше ми стегнато... Доста четох за разкрасяване и отидох с идеята за някаква лека освежаваща процедура. Омаяха ме колко прекрасно ще изглеждам ако се сложи филър в скулите и т.н.... Незнам с кой акъл го направих, може би защото ми обясниха, че странични ефекти няма и когато филърът се разгради с времето -всичко ще изглежда както преди. Е да ама не! Първо, че изглеждах доста смешно с големи скули и хлътнали очи, но реших да не пипам нищо а да си изчакам с времето всичко да си стане като преди.. След като филърът се разгради, кожата ми буквално се свлече от скулите надолу.... В момента приличам на булдог... И събирам информация относно тредлифтинга и дали е възможно конците да върнат кожата там където си беше преди глупостта, която направих... На 33 години съм между другото...

Е, не!!! Shocked
1.Преди колко време ти сложиха филъра?
2.Какъв беше?
3.Кой ти го сложи?
4.Защо в скули?
5.Моля те, как ще ти се свлече кожата? Филърите се разграждат постепенно. Не изключвам нещо да се е "прецакало", ама не си внушавай глупости!!!
6.От къде си, та да могат момичетата да препоръчат читав дерматолог???

ЕлектраElektra, моля те! Никой не е опрял до твоите съжаления. Peace Каквото е направено, направено е! Въпросът е как да помогнем.
П.п. И на 12 години се правят интервенции.

# 140
  • Sofia, Bulgaria
Погрешно ме разбрахте, но вие си знаете.

# 141
  • София
Погрешно ме разбрахте, но вие си знаете.

За кое да СЪМ те разбрала погрешно???
Защото друг, освен мен не е писал.
Ясно, ти не правиш грешки. Слагаш малко и по нищо.
Ама приеми, че има и други случаи. С това "ама колко сте млади, как може", на кого помагаш?

# 142
Филърът поставен в скулите определено беше много като количество...Бях направо издута и според мен кожата се разтегна от прекаленото количество филър...Постепенно се разгражда - да! И в процеса на разграждане кожата увисваше ли увисваше и за няколко месеца се превърнах на старица-булдог.Никога не съм ползвала грим,грижила съм се за лицето и кожата си...Преди 3 години на летището ме спряха на паспортния контрол да питат къде е майка ми (бях на 30 тогава....).Имам....имах тоест детско лице... Ако си сложа палците на слепоочията и леко дръпна нагоре - общо взето виждам картинката отпреди поставянето на филърът...За това искам мили дами да ми споделите - тези които имат опит - дали конците биха могли да поправят стореното,или да се насочвам директно към пластична операция? Да - знам ,че на 33 е рано,но аз не мога да приема на 33 да виждам всеки ден в огледалото това,което виждам в момента...Благодаря на всички за коментарите и помоща!
P.S. от София съм..Мислех за консултация при Ванеска,но искам мнението на жени,които са си слагали вече от конците - дали да се занимавам,или направо операция....За филърът ми взеха колкото за половин пластична операция и без това... Sad

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 12:54 от a.n.e.l.i.a

# 143
  • София
Филърът поставен в скулите определено беше много като количество...

Колко милилитра филър ти сложиха? Питам информативно, защото ме навиваха за скули с филър (аз може да се каже, че нямам скули) и упорито твърдяха, че такива могат да се направят с 1мл., което на мен ми се вижда направо смешно твърдение, при условие, че си слагам по 7-8мл. на лицето, за да залича глабелата и назолабиалните и да имам нормални (не пълни!) устни...

# 144
Съжелявам, но не помня точно... Но 3 ампули ( незнам дали тази информация помага, и дали всички ампули са с еднаква големина.. )...Но не те съветвам наистина... Никой не ти казва, че след като скулите ти се напълнят -като се усмихнеш всеки път бръчките под очите ти се уголемяват, а ако до сега не си имала -се появяват....

# 145
  • София
Съжелявам, но не помня точно... Но 3 ампули ( незнам дали тази информация помага, и дали всички ампули са с еднаква големина.. )...Но не те съветвам наистина... Никой не ти казва, че след като скулите ти се напълнят -като се усмихнеш всеки път бръчките под очите ти се уголемяват, а ако до сега не си имала -се появяват....

Повечето филъри са в разфасовки по 1мл. Ясно, значи както си мислех.
Големият проблем в много случаи е маниерът на много дерматолози да те претупат и да ти сложат наведнъж голямо количество. Всъщност, ако се слага малко по малко (само по 1мл. на процедура, разпределено на различни места), процесът може да се контролира доста фино. Но това е играчка за специалиста, многократно мъчение за теб и преобразяването на лицето ти се проточва във времето, освен това.
Аз като почна да си подновявам филърите, откарвам по 2 месеца, докато ги натаманя - по едно ходене на седмица. Защото на второто-третото убождане зоната се подува и след това трябва да се чака няколко дена, докато отокът спадне напълно и тогава да се види къде има за допълване (ако има). При това при мен филърът не търпи допълнително раздуване, (както се твърди, че хиалуроновата киселина задържала вода - нищо такова), а само спада. Но е възможно при други да има такъв ефект, значи те трябва да чакат още повече от мен след всяка процедура.
Аз съм перфекционист и съм от най-мразените клиенти на такива специалисти, защото ги тероризирам безмилостно, контролирайки всяко тяхно движение и гледайки всичко под лупа.Wink Но за сметка на това никой не може да каже, че устните ми са като кокошо дупе (или пази Боже - п.....), или че лицето ми не си стои гладко откакто майка ми ме е родила. Така че контрол му е майката и то трябва човек сам да го наложи в работата върху себе си - специалистът обикновено гледа да се мори по-малко и повече да взима пари.
А и неговият естетически вкус понякога е под всякаква критика и ако го оставиш да те направи както той си иска, после трябва да се гръмнеш. Това е главната причина да не съм привърженичка на оперативните процедури - там си изцяло в ръцете на хирурга, който те прави както той смята за добре, но после ако не се харесаш, не ти връща парите. А пък това е твоето тяло и ти трябва да живееш с него след това...

# 146
  • Sofia, Bulgaria
Мнението ми е за А.н.е.л.и.а : отидете при д-р Николай Георгиев на консултация, предполагам, че ще ви намери решение. Тук колкото и да пишете не ми се струва, че някой пациент ще ви даде най-правилния съвет. Професионалистите няма да са във форума. Отидете и при Ильо (забравих му фамилията), но мисля, че Николай Георгиев е вариант.
Консултации с професионалисти в бранша направете.
И за да не сметне някой, че му наливам акъл, вие сами си решавате как да действате.

# 147
  • София
Здравейте, интересуваме някой във Варна правил ли е процедура?
Глася се за консултация и съм се спряла на тези две клиники
Скрит текст:
Скрит текст:
Също и да питам за отзиви за тредлифтинг на тяло, по специално
отпусната кожа на корем би ли се повлияла положително?

Аз съм си слагала, абсолютно никакъв ефект !

Ваня , ама ти сериозно ли ? Няма ефект, ужас. Аз толква се надявах, че си уцелила . При мен след мезото с Жуведерм има разлика, която само аз виждам. Горе долу добре, и да ти кажа приключвам с борбата със стареенето. Оставям  всичко така както е.
Много целувки, Краси

Краси, аз ти бях споменала, но ти си забравила, на места по тялото си слагах от гладките конци, за да се стимулира колагена и да се стегне определения участък.  Абсолютно никакъв ефект!
Ефект съм виждала единствено с тези конци, с бодлички...роза ли им казват, не знам. Там вече резултата е уникален, ако е направено от добър специалист.

# 148
  • в 1001-та нощ
Малко се измества темата, но има "нови" уреди, които обещават стягане на кожата. На две места съм разговаряла - едното е Инфинити Клиник (бившето Леграно)  - има 3 актив лазер. Понеже са описани ефектив доста посоки, казаха ми, че най-вече стяга. Примерно - провиснал корем след 2 бременности, жената не спортува, посещава 2 пъти седмично и за месец - видим ефект.

Другото място е Persona и Sharplight. Може и РЧЛ да се пробва, сигурно много варианти са опитани и е индивидуално, но все пак Simple Smile

a.n.e.l.i.a, има неоперативни процедури за стягане на кожата и на лицето. Оперативната намеса е крайна мярка Simple Smile В Дерма Вита прилагат и Ултраформър, но ми се вижда скъпо и крайно.

Хубаво е да се консултираш на няколко места и да не бързаш  Peace

# 149
  • София
Мнението ми е за А.н.е.л.и.а : отидете при д-р Николай Георгиев на консултация, предполагам, че ще ви намери решение. Тук колкото и да пишете не ми се струва, че някой пациент ще ви даде най-правилния съвет. Професионалистите няма да са във форума. Отидете и при Ильо (забравих му фамилията), но мисля, че Николай Георгиев е вариант.
И за да не сметне някой, че му наливам акъл, вие сами си решавате как да действате.

Мноого бъркаш, Мац!
Акъл вече й е даден. От алена. На нея никой не може и "гък" да й каже, защото всеки случай , за който се пише, тя го приема присърце. И дава всичко от себе си. В какъвто и да е аспект.
А профита има, повече от колкото би желала да си представиш.
Ако всичко е ала-бала защо пишеш тук? newsm78 За да разтягаме локуми само. newsm78 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт