Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 869
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Plovdiv, Bulgaria
но искам мнението на жени,които са си слагали вече от конците - дали да се занимавам,или направо операция....За филърът ми взеха колкото за половин пластична операция и без това... Sad

много съжалявам за лошия ти опит, не съм чувала такава история, но поне сега ще внимаваш къде отиваш и не си прави процедура веднага, а разпитай и обмисли! успех!

# 151
evil
Аз бях споделила скоро, че шефката ми си сложи конци лятото в Скин лайн и е много доволна.
Преди това бях чувала разнородни мнения за конците, може да е индивидуално, не знам.

Относно избора на клиника, моят съвет е да не ходиш НИКОГА в естетик клуб - всеки път като си погледна топчетата в устните и се сещам за тях #2gunfire

# 152
  • Варна
evil
Аз бях споделила скоро, че шефката ми си сложи конци лятото в Скин лайн и е много доволна.
Преди това бях чувала разнородни мнения за конците, може да е индивидуално, не знам.
Относно избора на клиника, моят съвет е да не ходиш НИКОГА в естетик клуб - всеки път като си погледна топчетата в устните и се сещам за тях #2gunfire

Благодаря, за написаното ще ми отпаднат от листа Естетик клуб  тогава.
Надявам се другата седмица да отида най-после до Скин лайн за консултация.

# 153
  • София
но искам мнението на жени,които са си слагали вече от конците - дали да се занимавам,или направо операция....За филърът ми взеха колкото за половин пластична операция и без това... Sad

Moля те! Какви конци, каква операция? Изчакай докато се разгради филъра. Praynig
На теб ли , на другото момиче Lusi e писала/ а и това е широко достъпно- има начин да се разгради филър на основата на ХК.
Не поправяй грешка с още по-голяма грешка. Praynig
Това, че не си случила на дерматолог, каква е гаранцията, че ще случиш на оператор? И как си представяш да ти махне само уголемяването от ХК??? с пластична операция. newsm78
Филърите не са перманентни. При пластични операции се коригират невъзвратими процеси, а твоя случай въобще не е такъв. Знам, колко е изнервящо, но моля те, потърпи още малко. Praynig  bouquet  

# 154
  • Бургас
Права парна баня, сауна, радиочестотен лифтинг - въобще топли процедури за лице. Те "топят" филърите.

# 155
  • София
Здравейте мили дами. Ще бъда благодарна ако някой сподели резултати след поставяне на зъбчати и спирални конци. еПри мен проблема дойде от филър -сложих си от двете страни на устата превантивно, за да не ми се получат бръчки от много смях... Е.. Получиха се две подутини от двете страни на устата и така си и останаха.. Вече 2 години.. Ужасно е... На 32 години съм...

Филърът поставен в скулите определено беше много като количество...Бях направо издута и според мен кожата се разтегна от прекаленото количество филър..
Скрит текст:
.Постепенно се разгражда - да! И в процеса на разграждане кожата увисваше ли увисваше и за няколко месеца се превърнах на старица-булдог.Никога не съм ползвала грим,грижила съм се за лицето и кожата си...Преди 3 години на летището ме спряха на паспортния контрол да питат къде е майка ми (бях на 30 тогава....).Имам....имах тоест детско лице... Ако си сложа палците на слепоочията и леко дръпна нагоре - общо взето виждам картинката отпреди поставянето на филърът...За това искам мили дами да ми споделите - тези които имат опит - дали конците биха могли да поправят стореното,или да се насочвам директно към пластична операция? Да - знам ,че на 33 е рано,но аз не мога да приема на 33 да виждам всеки ден в огледалото това,което виждам в момента...Благодаря на всички за коментарите и помоща!
P.S. от София съм..Мислех за консултация при Ванеска,но искам мнението на жени,които са си слагали вече от конците - дали да се занимавам,или направо операция....За филърът ми взеха колкото за половин пластична операция и без това... Sad

Мая, Анелиа, ето ви мнение на потребител от предишната тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=790152.msg29449852#msg29449852

Мнението е номер 546. Без да искам съм копнала цялата страница. Peace

Преди това се споменава, че и маски с хума намаляват обема на филърите с ХК.

# 156
Гледате ли в На кафе за конците?Замислих се за тези с конуси.

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 14:52 от ДХ3

# 157
evil

Благодаря, за написаното ще ми отпаднат от листа Естетик клуб  тогава.
Надявам се другата седмица да отида най-после до Скин лайн за консултация.

Може ли да споделиш как е минала консултацията  Praynig

Интересува ме къде във Варна работят и със спирални и зъбчати конци, в сайтовете на клиниките няма информация нито за цени, нито за вида на конците.

# 158
  • Бургас
Тези конци с конусите моята лекарка ми ги показа преди два месеца. Конецът е един, с две игли в двата края, а конусите са в средата. Вкарват се и двете игли от двете страни на лицето и се натягат. Конусите остават от двете страни на брадичката. Каза ми, че е ефектът от тях наистина е добър за разлика от линейните, които работа не вършели и дори самите производители го били признали. Като гледах Ванеска, и тя каза, че давали само ревитализация.
Цената на един конусен конец е 1200 лв., но според моята лекарка един е достатъчен при леко увисване на контура.

# 159
1200 лв,уау...

# 160
  • Бургас
Пак според моята лекарка, за да имат лифтинг ефект линейните конци, трябва да се поставят като мрежа, 40 на лицето и цената пак става същата. Разколеба ме от тях, макар че има много рускини, които си ги искат и им слага. Казва, че освежаване дават, но лифтинг - не.  Самата тя сега щяла да си слага от конусните конци, много ги хвали.

# 161
днес бях при др.Стоилова ,сложих си 10 бр.и съм супер доволна ,даже ми направи отстъпка от цената.Резултатът е видим,но каза около 2м.ще е по голям. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 162
  • Стара Загора
Гери, каква е цената?

# 163
30 лв.на конец ,от по късите ,но тя ми вкара и 2 от дългите на същата цена и има много добра техника на поставяне за по голям и дълготраен ефект.Много съм доволна... Simple Smile

# 164
За линейни конци ли говорим?

Общи условия

Активация на акаунт