Мезоконци Lead Fine Lift

• 223 038
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
за линеини да ,но тя ги завъртва и стават на спирала,обясни 4е те също си имат зъб4ета

# 166
  • Бургас
А какъв ти беше проблемът - отпуснат контур, бръчки, нещо друго?
Вече тотално взех да се обърквам - всеки лекар различни неща говори:(

# 167
за линеини да ,но тя ги завъртва и стават на спирала,обясни 4е те също си имат зъб4ета
На коя фирма са?

# 168
Да то4но така отпуснат контур ,аз съм на 42 и имах тази нужда,тя обяснява спокойно,за всяко едно нещо ,кое как се слу4ва.Каза ,4е това е наи подходящото за мен като интервенция ,4е с филър може също но ще е доста по скъпи4ко

# 169
  • София
днес бях при др.Стоилова ,сложих си 10 бр.и съм супер доволна ,даже ми направи отстъпка от цената.Резултатът е видим,но каза около 2м.ще е по голям. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Гери, това в Пловдив ли? Че от толкова имена, съвсем се обърках.

# 170
  • Vienna
При мен засега вси4ки са много доволни от конците, даже искат още. Сложих няколко даже на майка ми, но на нея й трябват пове4ко...

# 171
  • София
При мен засега вси4ки са много доволни от конците, даже искат още. Сложих няколко даже на майка ми, но на нея й трябват пове4ко...
Laughing Може. Wink Но съгласи се...120 лв на конец, даже не знам къде да повдигам. Rolling Eyes
А ти от обикновените ли й сложи?

# 172
В Пловдив Ива Стоилова

# 173
  • София
В Пловдив Ива Стоилова
Мерси, Гери! Heart Eyes Hug

# 174
за нищо,дано да съм помогнала на някои с тази информация Simple Smile Heart Eyes

# 175
  • Vienna
Laughing Може. Wink Но съгласи се...120 лв на конец, даже не знам къде да повдигам. Rolling Eyes
А ти от обикновените ли й сложи?
Да, от обикновените й сложих...

# 176
Aз от линейните имам някакво подобрение,но не е достатъчно.Имам по 7 конеца на всяка страна на долна част на лицето.

# 177
  • тук-там
Няма ли кой да се включи от Пловдив?
Дамата от предната страница нещо....На реклама ми прилича. newsm78

# 178

Доц.Зисова  Peace моя близка си сложи филър в устата и прави конци при нея. Много доволна беше, но подробности не мога дам.

# 179
  • София
За  Гери42 ли? И какво от това, ако е реклама? Не правим ли всички това, като споменаваме този или онзи? Rolling Eyes Позаинтересувай се от Ива Стоилова, отиди на консултация, ама на мен ми идва в повечко да се обвиняват хора, изразили мнението си само защото през час не пишат в темата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт