Мезоконци Lead Fine Lift

• 223 082
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, не мога да кажа на бялото, черно което ми харесва и съм доволна го казвам ,аз не съм игуист ,искам и дамите ,които се интересуват от тази интервенция да имат хубав краен резултат. Например сложих инпланти при др.Пеев в Доганово и не съм доволна и никога ма никой няма да го препоръчам.Дано разбирате ,че искам само да дам полезна информация, а това си е лично ваш избор

# 181
  • Бургас
Гери, тя къде ти постави конците, в коя част на лицето?  И как - като мрежа ли, или не?
И също искам да питам - конците пречат ли на филърите, има ли проблем, ако минат през същото място, където има филър?
Виждам, че наистина бързо действаш:) В Бургас пък уж всички лекари слагат конци, но не съм видяла да имат от всички видове и си противоречат в мненията:( Ива Стоилова идва в Бургас, може да се консултирам с нея.

# 182
Във долната част от от брадичката към ушите на мен там ми е проблемната зона не ми ги слага на решетка ,защото тя така прицени ,а за върху филтрите може да се сложи понеже аз и казах, че тук там съм се барнала с хиалоронче

# 183
  • Vienna

[/quote]
Благодаря!  bouquet А колко са в Австрия зъбчатите или там както се водят конците?
[/quote]

И тук цените са мноооого разли4ни, в зависимост от това дали е клиника или лекарски естети4ен кабинет, в коя 4аст на Виена, колко е познат от медиите лекарят и т.н. Има (за един и същ продукт) цени от €100 до € 1000 - това важи за зъб4атите и за конусовидните конци. Аз работя и с двата вида - взимам ок. €150 на конец, ако са няколко правя намаление - по 100 на конец, за линеарните и за спиралните - по € 20 на конец. Вси4ките материали си ги купувам от тукашни фирми и имат CE сертификация за медицински продукти по европейски стандарти.

# 184
Има сайт ,който показва оторизираните клиники ,и специалисти със съответната диплома и практика на които може да се разчита Praynig

# 185
  • тук-там
Моля,  Гери42 да приеме извиненията ми!   bouquet
Просто, лош опит с форума.
Мненията и са единствено и само по тази тема,  затова бях малко скептична.
Ще направя консултация  при първа възможност.

# 186
  • Бургас
Гери, а ти директно ли й каза, че искаш конци? Опита ли се да те разубеди, да ти предложи друго?

# 187
 Да ...директно и казах ,4е идвам за конци ,каза ми ,4е това което искам ще го постигна с конците говорише ми и за радиес ,но каза ,4е това е по евтиният ,ефикасен и траен вариант не ме разубеди по никъкъв на4ин.ЕЕЕ...ДА каза ми и ,4е може да има нежелани реакции ,но тя е длъжна да предупреди

# 188
Гери, изглежда ли напълно естествено лицето ти ?

# 189
  • Бургас
Какви нежелани реакции?

# 190
Да лицето ми е супер ,а за реакциите може каза да се появят отоци ,синини може да има несъвместимост между конците и кожата да се развие някъква алергия, каза че може чрез хапчета и други медикаменти да се спре това ,но вика вие си носите отговорноста ,вие си решавате ,каза че е имала 2 подобни случая но аз познавам себе си ,че не съм пред разположена към подобен вид разни алергии.Лицето ми е напълно естествено. Днес ще отида при Асенов да сложа малко филърче в устните и съм 6. Heart Eyes

# 191
Гери, четох някъде, че конците може леко да удебелят мястото откъдето минават и така лицето седи все едно на линии и промеждутъците трябвало да се запълнят с филър. При теб има ли нещо подобно?

# 192
абсолютно няма такова нещо ,но аз си мисля ,4е си е и до тип кожа аз поддържам доста добре лицето си не ми е изтънена кожата грам не ли4и къде то4но са конците ,мисля 4е това е въпрос на техника просто полу4их желаният резултат от раз ,а незнам след 2 месеца какво ще о4аквам ....тя каза 4е желаният резултат идва от вторият до 6естият месец и продължава 2 г.може и пове4е време .,това ве4е е индивидуално... Hug Grinning

# 193
Гери, четох някъде, че конците може леко да удебелят мястото откъдето минават и така лицето седи все едно на линии и промеждутъците трябвало да се запълнят с филър. При теб има ли нещо подобно?
Аз имам линейни,нищо не личи.

# 194
  • София
И тук цените са мноооого разли4ни, в зависимост от това дали е клиника или лекарски естети4ен кабинет, в коя 4аст на Виена, колко е познат от медиите лекарят и т.н. Има (за един и същ продукт) цени от €100 до € 1000 - това важи за зъб4атите и за конусовидните конци. Аз работя и с двата вида - взимам ок. €150 на конец, ако са няколко правя намаление - по 100 на конец, за линеарните и за спиралните - по € 20 на конец. Вси4ките материали си ги купувам от тукашни фирми и имат CE сертификация за медицински продукти по европейски стандарти.

Благодаря, LUCY.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт