Мезоконци Lead Fine Lift

• 223 123
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • Plovdiv, Bulgaria
за линеини да ,но тя ги завъртва и стават на спирала,обясни 4е те също си имат зъб4ета

Гери, извинявай, че се намесвам, но малко те е подвела. Няма начин като ги завърти да станат спирални. Спиралните са си специални. И нямат зъбчета, аз имам линейни конци и са абсолютно гладки, като косъм. Съжалявам, че така ти е обяснила нещата. Не е коректно от нейна страна, но важното е ти да си доволна.

# 196
за линеини да ,но тя ги завъртва и стават на спирала,обясни 4е те също си имат зъб4ета

Гери, извинявай, че се намесвам, но малко те е подвела. Няма начин като ги завърти да станат спирални. Спиралните са си специални. И нямат зъбчета, аз имам линейни конци и са абсолютно гладки, като косъм. Съжалявам, че така ти е обяснила нещата. Не е коректно от нейна страна, но важното е ти да си доволна.
И аз мислех това да пиша.

# 197
Момичета, всички от вас, които са слагали конци... След какъв период се налага да се дослагват? И след като се резорбират напълно, кожата увисва ли повече, или просто изглежда както преди поставянето на конците? И още нещо - някой слагал ли е конци под очите? Благодаря

# 198
питах за конците за под о4ите  каза ми 4е те са по специялни и по скъпи единият е 60 лв.,но те са комплект 10 бр.и малко е скъпи4ко на куп да хвърлиш 600лв.А що се отнася до разграждането им ще мога да кажа след около 2год.нямам никаква информация за това ,мен ми беше зора да си ги сложа ,а за по нататък ще му мислим. Joy Joy Joy

# 199
  • Варна
Най-после мина и моята консултация за мезоконци в Скин лайн.
Много обстоятелствена беше докторката. Обясни всичко ясно и точно,
типа конци който поставят сподели и за практика, която тя самата има.
Огледа ме и прецени какво количество ще ми е необходимо, както и посоките
на поставяне и дължините в различните посоки. Остана да събера смелост
и да се подложа на тази процедура.

# 200
А какъв вид конци ти предложиха, или с какви разполагат? само линейни?

# 201
  • Варна
Практиката й е с линейни други до момента не е поставяла.
Марката е Lead Fine Lift .Цената е 25 лв. на конец.

# 202
  • Plovdiv, Bulgaria
"На кафе" - епизода със слагането на конци:

http://play.novatv.bg/programi/na-kafe/542673?autostart=true

newsm81

# 203
Мерси Eli... Д-р Ванеска обяснява доста подробно всичко... Не бях чувала, че на зъбчатите конци има опасност зъбчетата да се счупят! А някой слагал ли е от новите конци с конусите и каква ли им е цената?..

# 204
  • Бургас
На конците с конусите цената е 1200 лв. на конец. Толкова ми каза моята дерматоложка. Възможно е да има и конци от друга марка подобни, може да са на друга цена.

# 205
  • Plovdiv, Bulgaria
evil

Досега съм слагала Juvederm и съм доволна, но цената е малко по-висока и се чудя дали да пробвам Stylage. Някой пробвал ли го е?
  newsm78

щом си доволна само заради малка разлика в цената по-добре не сменяй филъра

# 206
Eli_ivanova70

Може би си права, но все пак исках да разбера отзиви  Laughing

# 207
  • Варна
Betty^  при д-р Милена Генчева бях.  Peace
около 24 бр. смята ,че ще са о.к. отделно питах и за ботокс...
но съм разколебана в тази посока

# 208
evil

Супер!
За ботокса не знам... не съм компетентна  Thinking

# 209
  • Бургас
Ходих на консултация за мезоконците и при д-р Ива Стоилова, и при д-р Стефка Василева. В момента съм раздвоена и още не знам коя да избера. Ива Стоилова препоръча първо 10 от линейните конци. Обясни, че ги завъртала по някакъв начин, та имали ефекта на спиралните. Наплаши ме, че имала случаи, когато организмът реагирал и трябвало да се бие кортизон, защото искал един вид да отхвърли конците.

Д-р Василева ми показа снимки на нейни пациентки, правени с конци. Препоръча 30 от линейните първоначално, като може впоследствие да се допълва и със зъбчати. Самата тя каза, че по лицето си имала от всички видове конци. Успокои ме, че досега не е имала случаи на реакция, че се абсорбирали напълно конците и се използвали в офталмологията, хирургията, така че нямало как организмът да реагира.

Не знам коя от двете лекарки е с повече опит, чудя се на коя да се доверя Sad

Ето и една фейсбук страница на мезоконците:
https://www.facebook.com/mezokontsi.bg

Общи условия

Активация на акаунт