Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 575
  • 755
  •   2
Отговори
# 210
Аз вече изчетох тонове информация - българска и чужда.... От това, което разбрах е, че няма как организма да ги отхвърли, ако са патентованите конци, които се използват в хирургията.. Мен друго ме тревожи и не съм разбрала отговора - дали при поставянето им има начин лицето да стане на линии, защото някъде ми попадна инфо, че ако се получело така -се попълвало с филър в браздите.. И другото е какво се случва с тъканитите -дали е възможно образуването на възли или нещо подобно...

# 211
  • София
Аз вече изчетох тонове информация - българска и чужда.... От това, което разбрах е, че няма как организма да ги отхвърли, ако са патентованите конци, които се използват в хирургията.. 

Аз съм на същото мнение. Peace

Мен друго ме тревожи и не съм разбрала отговора - дали при поставянето им има начин лицето да стане на линии, защото някъде ми попадна инфо, че ако се получело така -се попълвало с филър в браздите.. И другото е какво се случва с тъканитите -дали е възможно образуването на възли или нещо подобно...

Аз бях писала, че моя дерматолог ми е казвал за линиите. Обаче при повторен разговор с него се оказа, че не е съвсем така. Зависи от дълбочината на която се слагат. Ако преднамерено конците са сложени много близо до епидермиса не е невъзможно. Но, винаги се слага малко по-дълбоко. Не сме говорили колко дълбоко, или съм забравила Embarassed, защото от миналата година ходя и питам какво правим и дерматолога: нищо не ти е необходимо. Mr. Green
Защо да има причина за образуване на възли? Нали конците са резурбируеми? newsm78

# 212
  • Vienna
В4ера за първи път (след курс, разбира се) в кабинета си работих с конците с бодли4ки - съвсем разли4ен подох на слагане, оба4е като го затегнеш и веднага видиш ефекта - супер е! И доста по-изразено от линеарните или спиралните. Просто много впе4етляващо - за това и исках да го споделя с вас! от сега нататък това са ми любимите за работа конци. А днес съм на курс за тези с конусите (Silhouette).  Grinning

# 213
  • Бургас
Lucy , тези конци с конусите наистина ли струват 1200 лв. за един брой?

# 214
  • Vienna
ще пиШа след курса (там ще ни кажат цените). Тези с бодли4ките май са по-евтини (за тях аз тук взимам по € 100 на конец).

# 215
  • Vienna
Ве4е знам пове4е! Тези с конусите (по-специално на Силует софт) са доста по-скъпи... Те не са като др. конци от ПДО (като резорбируемите хирурги4ни конци), ами от полимле4на киселина (която също се резорбира, но по-бавно и синтезата на колаген е по-силна). Доста по-трудно се работи с тях, техниката е по-особена, по-пипкаво е и много трябва да се внимава вси4ко да се стерилно (и доста около полето на работа също). Аз бих могла да ги предлагам в кабинета си за ок. € 300 до € 500 на конец. Като се има на превид, 4е аз съм в по-евтиния сегмент. Но и това е в пъти пове4е от закупната цена (разбира се)....

# 216
  • в 1001-та нощ
А какво правят?

# 217
  • Vienna
Същото както и другите конци - повдигат контурите, лифтират лице, Шия (но много по-силно от др. конци), може би единствено тези с бодли4ките имат подобно лифтиращо действие (но като 4е ли тези с конусите са и от тях малко по-силни). Веднага след процедурата лицето изглежда направо страшно - неравно, с дупки и бразди ( след бодли4ките изобщо не е така).
И тези конци с конусите предизвикват (след няколко месеца) силна синтеза на колаген (според фирмата - по-ве4е колаген от другите ПДО конци). Аз за сега (от това което видях) ще си остана да работя с тези с бодли4ките cogs - по- лесно се работи, имат добро лифтинг действие и по-малко възможни усложнения.

# 218
Lucy, благодаря, че си си направила труда да опишеш подробно всичко ново, което знаеш и практикуваш! И все пак - какви усложнения са възможни след поставяне на конците с бодлички? -Имам предвид не отоци, които ще се разкарат в бъдеще, а нещо което е непоправимо?...

# 219
  • Plovdiv, Bulgaria
Същото както и другите конци - повдигат контурите, лифтират лице, Шия (но много по-силно от др. конци), може би единствено тези с бодли4ките имат подобно лифтиращо действие (но като 4е ли тези с конусите са и от тях малко по-силни). Веднага след процедурата лицето изглежда направо страшно - неравно, с дупки и бразди ( след бодли4ките изобщо не е така).
И тези конци с конусите предизвикват (след няколко месеца) силна синтеза на колаген (според фирмата - по-ве4е колаген от другите ПДО конци). Аз за сега (от това което видях) ще си остана да работя с тези с бодли4ките cogs - по- лесно се работи, имат добро лифтинг действие и по-малко възможни усложнения.

Можеш ли да ни кажеш кой те обучаваше на този курс? Да знаем при кого да отидем, а не да се учат на лицата ни.

# 220
Lucy не живее и работи в България,Eli.

# 221
  • Plovdiv, Bulgaria

Ама и аз съм една...  Embarassed

# 222

Ама и аз съм една...  Embarassed
Е нищо де..Simple Smile Не си разбрала просто.Simple Smile

# 223
В Бургас ми дадоха цена за поставяне на един мезоконец -двустранно 1200лв, възможно ли е ?
Моля споделете.

# 224
  • София
Възможно е. Ако е тези с конусите. Съвсем друг е въпросът дали си заслужава. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт