Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 137 604
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Съмнява ме да е от филъра, който е слаган преди година и сигурно е резорбиран в голяма степен  Thinking , но във всички случаи е хубаво да те види лекар  Peace

Спомням си, че преди време - доста се коментираха оперативни корекции - на бюст, нос, коремна област ..... Нямам идея защо темите секнаха  Blush На мен ми е интересно да чета и за тях, но нямам какво да споделя  Blush

# 541
мерси Алена, говорих с лекарката ми сега, тя каза че е абсурд да е от филъра след година...бъбреци, хормони или алергия....демек съм за друга тема. Мерси!

# 542
  • в 1001-та нощ
И аз помислих за алергия, например - контактна от възглавницата, особено, ако е нова, с нова калъфка или прана с нов перилен препарат  Peace

Помисли дали имаш нова козметика, нощен крем, дегримьор ...  Peace

# 543
Уж нищо не ми е ново, но знае ли човек. УТре ще се видя с алерголог да си каже тежката дума.

# 544
Здравейте момичета, най - после ходих при др. Валянова за топченцата, които имах в устната след филър. Огледа ги и за едното, което е най - голямо каза, че не е сигурна дали е филър, можело да е друго (забравих как го нарече Embarassed) и ме пита дали съм имала синини, обясни и, че имах една малка, но на друго място. Попитах я какво се прави, ако не е от филъра и тя ми каза спокойно ще се оправи и ми сложи Хиалуронидаза на местата където имах топченца. Предупреди ме, че може 1 път да не е достатъчен и след седмица, ако се наложи ще го направи пак. Не ми взе пари. Каза, че просто някои устни образуват топчета, а други не... На следващия ден едното е изчезнало, а другите 2 са намалели сякаш, но ги има... явно ще се ходи пак след 1 седмица  ooooh!

# 545
  • София
Записах си час в Хил клиник за капилярите. Буквално от 3 дни имам нов голям капиляр Shocked Ще съм ужасно доволна, ако поне на 50 % ги елиминирам.

# 546
От месец се каня да започвам с Гликото и да се запиша на хим. пилинг и фотоподмладяване.  Hug

# 547
От месец се каня да започвам с Гликото и да се запиша на хим. пилинг и фотоподмладяване.  Hug
Aз започнах с Гликото,дано има ефект.А фотоподмладяване къде бихте препоръчали?

# 548
И аз се присъединявам към въпроса за фото? До тук имам един много положителен отзив на Алена за БЮти бутик, но май е доста стар. Jewel Clinic, Hill Clinic и Стива Макс са другите. Не знам доколко зависи от вида лазер.

# 549
  • София
Не си ли много млада за тези процедури?

# 550
При мен за съжаление нямаше забележим ефект от фотото (две процедури, Хил клиник, д-р Ванеска). Може би само две са били недостатъчни или просто не е било процедурата за мен. В близко бъдеще няма как да  отида на консултация, така че може и да не разбера.

# 551
Правя ги в Русе, като хим. пилинг мисля този път да е при д-р Мария Атанасова.
Правя ги заради екстрите от мазната кожа, и имам няколко капилярчета на носа, които се надявам фотоподмладяването да изчисти. Козметичка, не дерматоложка ми каза, че то е по-подходящо от диамантеното микродермаамбразио за пори и белези.

# 552
Не си ли много млада за тези процедури?

И аз това щях да попитам, останала съм с впечатление, че си около 25-27г.  Rolling Eyes

# 553
Че 27 младост ли е още?  Mr. Green

# 554
Записах си час в Хил клиник за капилярите. Буквално от 3 дни имам нов голям капиляр Shocked Ще съм ужасно доволна, ако поне на 50 % ги елиминирам.

Аз съм много доволна от премахване на капиляри в Хил клиник. Махах около носа и още на момента, почти всичко се беше скрило. Ходила съм на други места за същите капиляри, по няколко пъти, почти без ефект. Сега, само от една процедура ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт