Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 137 607
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • SF
Аз махах тези дни при дерматолог. Имах новоизлязли и такива, които си нося от години. Докторът първо ги гледа с микроскоп (видеомикроскоп), след това прецени кои са за махане. Гори ги с лазер, образува се нещо като рана с коричка. Лошото е, че имах на лицето, та още ходя на петна. Не могат да се скрият с нищо, докато не зараснат.

Ще ми дадеш ли контакти, ако си от София,  за да отида на преглед. Искам още едно мнение.
Моите имах намерението (и все още имам такова) да ги махна при пластичен хирург. Едната е на място, на което остават много гадни белези и искам максимално да се прикрие.
Махала съм много бенки преди години, но се появиха много други нови около тях. Не смея да твърдя, че точно на същите места се появиха отново, но там, където махах, имам доста.
Сега съм толкова разколебана, че само чета в нета и се чудя какво да правя. Абе трябва си ми консултация и с добър дерматолог. А пък за красота, ще ходя при пластичния хирург.

Ти сега колко време не трябва да ги мокриш?
И да те успокоя, ще ти кажа, че белези на лицето не остават. Само по тялото и то от големите, кафявите, релефните.

# 526
  • Бургас
Не съм от София. Иначе за София съм чувала добри отзиви за дерматолозите в Токуда. За мокренето - само първия ден след горенето не разрешават, на втория ден миене само с чиста вода, без козметика. И силна слънцезащата задължително.
Имам много бенки навсякъде, но докторът каза, че се махат само изпъкналите, особено на места, където има триене.  Плоските се наблюдават.

# 527
  • SF
Двете, които аз ще махам са изпъкнали. Плюс едно нещо малко с цвета на кожата върху клепача и едно отстрани. Това отстрани само аз си го виждам, ама като ще се подлагам, набелязах си го и него.... Това отстрани може би да е и някаква пъпчица и с грим изчезва, но... Умирам от страх и притеснения.

# 528
Аз да си побутна въпросчето за лабиопластика....  bouquet

# 529
  • FRANCE
Аз съм махала бенки при дерматолог (във Франция) с рязане. Белези нямам. Бяха големи и изпъкнали. Лекарката ги гледа с микроскоп. Не са ми излизали нови около тях

# 530
  • Sofia
Аз съм махала бенки при дерматолог (във Франция) с рязане. Белези нямам.

С обикновен скалпел ли? Нали имаше някакъв електрически нож, с който също ставаше? newsm78

# 531
  • SF
На мен ще ми ги махат с въпросния нож, но голямата май първо със скалпел. Но лекарят не я гледа под микроспоп и сега търся вариант да посетя някой добър дерматолог от Александровска за мнение. Моя приятелка си е махала няколко точно там, но не помни името на дерматолозите.

# 532
  • FRANCE
С обикновен скалпел. Първият път даже ми прати бемките за анализ (три); махах още веднъж три при нея, гледа ги пак но не ги е пращала за анализ.

# 533
  • SF
Много ме е страх, понеже ще са с местна упойка, което означава, че ще съм в час какво се случва с телцето ми...
Все пак, ако някой може да ми препоръча преди това да ме види дерматолог от Александровска, ще му бъда много благодарна.

# 534
  • София
И аз имам една-две, които искам много да махна, кафяви и изпъкнали. Преди години питах пластичен хирург за едната, но той отказа да я премахне, каза, че ще остане гаден белег, защото на това място кожата е тънка, разтеглива и т.н. Бих искала да чуя и други мнения, още повече щом някои казват, че белег не остава.

# 535
  • SF
Аз съм махала и ти казвам, че от големите остават белези. Вчера една приятелка ми каза, че на нея не й е останал белег. Но зависи каква ти е кожата и на какво място е. Също от размера на бенката.
На мястото, на което е моята, пластичният хирург ме предупреди, че остават белези. Той ще се постарае много, ще ми даде 2 крема, с които да мажа след това, той ще ми обясни кога и как, но трябва да следи белега. Това е в откровен разговор, като пак казвам, че той не е дерматолог, а пластичен хирург.
Ако искаш, ще ти го препоръчам.

# 536
По въпроса за бенките, преди 2 години махах 8 наведнъж. Първо отидох на дерматолог, който ги огледа и ми каза, че мога да ги махна. Препоръча ми това да стане от хирург-онколог. Отстраниха ми ги с местна упойка, после им направиха биопсия. Моите бяха на различни части по тялото - на врата, по корема, отзад на кръстта, на бедрото и на палеца на единия крак.

# 537
  • SF
А имате ли контакти на добър дерматолог в София, който да ги види преди да ги отстранят?

# 538
  • В.Търново
Аз да си побутна въпросчето за лабиопластика....  bouquet
Тук по мои наблюдения се коментира главно филъри, ботокси, бръчки по лицето.Няма кой да ти отговори, няма да ти обърнат внимание.До колкото знам е болезнено, освен пластичен хирург може да ти го направи и гинеколог, където цената ще е по-приемвлива.Ефекта ще е същия.
И аз по-рано бях питала два или три пъти за абдоминопластиката, мисля че само веднъж някой ми написа две изречения. Peace

# 539
Момичета здравейте. Искам да питам следното нещо - последно си слагах филър в устните преди година (хилаурионова киселина) но в последните три седмици ми се случи да пъти да се събудя с подута част от горна устна. Дали е възможно да има общо с филъра? Другата опция е алергична реакция, но никога не съм имала такива. Първото подуване стана преди 20ина дни от лявата страна на горната устна, леко болезнено, спадна в рамките на деня. Днес е втория път, този път отдясно. Моля споделете мнение.

Общи условия

Активация на акаунт