Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 559
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Да, правите конци се слагат под бръчките, за да предизвикат производството на колаген там.

# 241
Момичета и аз се интересувам от темата.Има ли някой който  е слагал мезоконци в Русе? Видях че в Адара поставят,но ще се радвам да споделите впечатление.

# 242
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета и аз се интересувам от темата.Има ли някой който  е слагал мезоконци в Русе? Видях че в Адара поставят,но ще се радвам да споделите впечатление.

процедурата не е шега работа, отиди само при доверен специалист и то, който вече слага от много време конци, а не да се учи на лицето ти. не знам за Русе, но ако трябва пътувай до София, за да си сигурна.

# 243
За съжаление, интервенцията при д-р Василева за мен беше пълно фиаско. Постави ми по малко конци, отколкото платих и на другият ден бях с огромни тъмно морави петна, които се заличиха след месец. Освен това, резултат - никакъв.
  Попаднах на един сайт на варненска козметична клиника  Charm-studio,където работят с позлатени мезоконци. Никой ли няма информация за това ?

# 244
Във Варна мезоконци съм си слагала два пъти, в Скин лайн. Първия път при д-р Милена Генчева, линейни, нямах нито синини, нито оттоци, вероятно защото количеството беше малко. Втория път при д-р Марияна Костова - линейни и зъбчати. Също никави синини, лек отток на лицето за няколко дни. Болка при поставянето не съм усещала, мажат лицето с обезболяващ крем преди процедурата. След като отмине ефекта на обезболяващото кремче, се усеща нещо като изтръпване и болка при някаква гримаса и при по-рязко движение на лицето. Всъщност за това предупреждават. Липсата на синини обаче зависи от кожата. Аз съм правила доста процедури плазмолифт преди това, така че може и това да е причината.
От други салони във Варна няма впечатления.

# 245
Здравейте! Аз съм много доволна от интервенцията при д-р Василева- сложих си 30 линейни и няколко спирални през месец април. Ефектът беше много добър- при мен имаше чувствително отпускане на лицевия контур, което беше коригирано веднага след процедурата и до момента резултатът е много добър.
А колкото до синините- имах хематом от едната страна, който изчезна много бавно, но с използването на фон дьо тен, почти не се забелязваше.

# 246
dorothy Oz би ли споделила в коя зона точно ги постави,аз преди седмица си сложих по три линеейни на челото от двете страни върху очите именно за да повдигнат външния ъгъл на очите и виждам лек резултат.Аз също се боря с отпускане на контура.При мен нямаше синини,имах някакво усещане ден два след процедурата бих го описала като опъващо при гримаси,но нищо болезнено.

# 247
dorothy Oz би ли споделила в коя зона точно ги постави,аз преди седмица си сложих по три линеейни на челото от двете страни върху очите именно за да повдигнат външния ъгъл на очите и виждам лек резултат.Аз също се боря с отпускане на контура.При мен нямаше синини,имах някакво усещане ден два след процедурата бих го описала като опъващо при гримаси,но нищо болезнено.
Линейните- в зоната от брадичката, нагоре към скулите- като мрежа, спиралните-  в областта на скулите, без челото ( при мен за сега челото е добре). Наистина имаше и все още има много добър резултат

# 248
  • Plovdiv, Bulgaria
За съжаление, интервенцията при д-р Василева за мен беше пълно фиаско. Постави ми по малко конци, отколкото платих и на другият ден бях с огромни тъмно морави петна, които се заличиха след месец. Освен това, резултат - никакъв.
  Попаднах на един сайт на варненска козметична клиника  Charm-studio,където работят с позлатени мезоконци. Никой ли няма информация за това ?

не може да са позлатени! нали се резорбират от кожата. и това не е клиника.

# 249
Искам да попитам дали някой е ползвал мезоконци за коремната област и до колко са ефикасни? Аз мисля съм за абдоминопластика, но ми се искам да пробвам с нещо неинвазивно първо. Благодаря предварително!

# 250
  • Plovdiv, Bulgaria
Искам да попитам дали някой е ползвал мезоконци за коремната област и до колко са ефикасни? Аз мисля съм за абдоминопластика, но ми се искам да пробвам с нещо неинвазивно първо. Благодаря предварително!

ето гледай тук това видео, вчера беше при Гала Валянова и точно на корем прави корекция в самото студио на момиче родило преди година май
http://play.novatv.bg/programi/na-kafe

# 251
Здравейте, мили мами! От много време и аз мечтая за тази процедура, но все не мога да се реша. Изчела съм цялата тази тема, както и всичко друго, което намерих като информация за конците. Притесняват ме основно възможните усложнения, които, колкото и да са редки, не са за подценяване. След като прерових целия Интернет, разбрах, че може да има усложнения от рода на гънки по лицето, асиметричност, удебеляване на кожата, възли, грануломи, алергии и т.н. Също така ме притеснява и фактът, че процедурата е по-нова и още не е много ясно какво става с третирания участък в дългосрочен план, може ли да има някакви негативни последствия във времето? Разкъсвам се между огромното желание, чисто по женски да коригирам каквото не ми харесва и да върна някоя друга година назад и рационалното мислене, че мога да си причиня непоправими щети. Ходила съм на консултация при Стефка Василева преди около 6-7 месеца и въпреки, че жената беше много обстоятелствена и ми разказа и показа много неща, за много от другите неща не се сетих да я попитам.Събрах си необходимата сума (тя каза, че ще ми трябват около 30 конеца), но не мога да събера смелост Sad Много моля, мамите, които са правили такава процедура да споделят, ефекта във времето след това (повечето мнения тук са за резултатите и усещането веднага след процедурата, което също ми е безкрайно полезно), но ми се иска да разбера и как се чувстват дамите, които са правили преди месец/година или повече процедурата? Имат ли ефект все още, когато се резорбират конците, кожата по-зле или по-добре е от преди процедурата, имат ли някакви негативни последствия, които не са минали с времето и т.н. Всичко, което споделяте, момичета е от ползва. Надявам се, да събера малко повече информация от "реалните потребители" на услугата, а не от лекарите и да се престраша най-после да си подаря нова кожа за празниците Simple Smile Предварително благодаря момичета!

# 252
Аз за сега намерих друга алтернатива за корема си, а покрай него и за контура на лицето - дермаж и мезотерапия за лице и електростимулатор за корема. За един месец ходене по три пъти в седмицата на електростимулатор коремът ми намаля наполовина, а бях все едно бременна в 6 месец. дано съм ви била полезна...

# 253
Аз за сега намерих друга алтернатива за корема си, а покрай него и за контура на лицето - дермаж и мезотерапия за лице и електростимулатор за корема. За един месец ходене по три пъти в седмицата на електростимулатор коремът ми намаля наполовина, а бях все едно бременна в 6 месец. дано съм ви била полезна...
Благодаря! А какво представлява тази процедура Дермаж, за пръв път я чувам? Има ли нещо общо с т.нар. Термаж? Може ли да споделите малко повече инфо, какъв е бил проблемът, как се е повлияла, от колко процедури и цена? Мерси Simple Smile

# 254
От поставянето на моите 30 бр. линейни мезоконци минаха вече година и половина.Ефект не знам дали все още има, но си харесвам лицето.Нямам никакви стеанични ефекти или оплаквания досега.

Общи условия

Активация на акаунт