Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 542
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Vienna
Lucy, скоро няма ли да идваш в България?

Скрит текст:
prez mart - vtorata polovina.

# 271
Здравейте момичета!Аз много се обърках!Ходих при Валянова на консултация и тя за 4конеца за стягане на контура на лицето ми поиска 1500 лв.Попитах какви са тези конци,а тя лаконично ми отговори,че били американски,и ми показа,че не трябва да питам много.Нали уж 120лв. били най скъпите конци?После отидох при Ванеска за второ мнение-тя ми предложи да ми слага хиалуронова киселина за оформяне на контура,защото лицето ми било много дълго и нямало как да стане с конци/леле какви глупости/ Това не е решение за мен и  много ме изненеда,защото как за Валянова лицето ми не е дълго, а за Ванеска е?-тя ми поиска1200лв,като в тази цена влиза и попълване на гневната бръчка между веждите.Тези от Хил клиник нямат ценоразпис.Мисле  че определят цените спрямо клиента.И накрая,за да ми покаже,че е приключила стана и излезе от кабинета.Ходих при Стефка Василева/Стива макс/-тя наистина е много любезна и много земна. У нея няма нищо превзето и надуто.Препоръча ми я нейна колежка-дерматолог като добра концарка.Мисля,че всичко е индивидуално за отоци,хематоми и др.тем подобни.Ще ходя и в Инканто/в зонаБ5/ и във Лозенец има още една клиника на Арсеналска и тогава ще реша какво да правя окончателно,За да не бъда и аз Ива Дойчинова преди и Ива дойчинова след!!!-Разлика няма!

# 272
  • SF
От форума научих, че цената на един конец е 30 лева.

# 273
30 лв са обикновените,нито оформят ,нито повдигат и от тях слагат по 20 и повече..120 са зъбчати и там може и с 2 конеца да минеш и 250 лв мисля бяха спираловидните ..

# 274
  • Vienna
По принцип зъбчатите повдигат мн. повече от спираловидните). Тук за едни от най-силните (3Д когс - дебели и с силни кукички) стандартно е ок. € 100 - € 150 цената за 1 конец. За хубав ефект ти трябват поне 2 от всяка страна. Но има и по-скъпи (не знам дали ги има в България) - най-скъпите са Silhuette soft, те са от друг материал (полимлечна киселина, не ПДО като другите), много дебели с възли и конуси по тях (за по-силно повдигане). След като са поставени 3-4 дни изглежда лицето все едно си претърпял катастрофа, но после се оправя (за тези конци тук се взима ок. € 300 на конец, но един е достатъчен обикновено на всяка страна, макс. 2).

# 275
По принцип зъбчатите повдигат мн. повече от спираловидните). Тук за едни от най-силните (3Д когс - дебели и с силни кукички) стандартно е ок. € 100 - € 150 цената за 1 конец. За хубав ефект ти трябват поне 2 от всяка страна. Но има и по-скъпи (не знам дали ги има в България) - най-скъпите са Silhuette soft, те са от друг материал (полимлечна киселина, не ПДО като другите), много дебели с възли и конуси по тях (за по-силно повдигане). След като са поставени 3-4 дни изглежда лицето все едно си претърпял катастрофа, но после се оправя (за тези конци тук се взима ок. € 300 на конец, но един е достатъчен обикновено на всяка страна, макс. 2).

Да Lucy SS конци се правят в Бг . Валянова ги сложи на моя приятелка , наистина изглеждаше страшно кожата беше нагъната като на онези кученца шар - пей . Цената е 1500 лв . Ефекта е наистина много добър , лифтират добре .

# 276
  • Vienna
Аз лично предпочитам 3D cogs - защото също лифтират/повдигат добре, но не изглежда страшно след това (е, има малко набиране на кожата за 2-3 дни, но в никакъв случай не е като при другите), а и се работи много по-лесно и по-хигиенично (т.е. рискът да се получи възпаление е мн. по-нисък), а и са малко по-евтини...

# 277
Аз лично предпочитам 3D cogs - защото също лифтират/повдигат добре, но не изглежда страшно след това (е, има малко набиране на кожата за 2-3 дни, но в никакъв случай не е като при другите), а и се работи много по-лесно и по-хигиенично (т.е. рискът да се получи възпаление е мн. по-нисък), а и са малко по-евтини...

Здравей Lucy , не съм чула или чела все още за тези конци . Но при SS конците Валянова изписва и антибиотик и за около 10 дни отзвучаха отоците , синините и нагъването на кожата . Признавам си че се уплаших като я видях  smile3516

# 278
  • Vienna
тези са 3 д когс, примерна фирма, има и други:
https://www.google.at/search?q=3d+cogs+thread+lift&biw=1067& … Hr7q0yIbKl6c00%3D

# 279

Благодаря Lucy ,  smile3511 smile3514 но аз като видя игла и канюла искам да избягам  newsm45 newsm45 . За да събера кураж да си сложа ще трябва да ме седират  smile3508.

# 280
  • SF
Аз бих си сложила.
Колко време относително е ефектът от по-скъпите конци - зъбчатите, от които може и с 2 конеца да се опъне контурът?

# 281
  • Варна
Lucy, обръщам се към теб като човек, който се занимава професионално с това: мезоконците могат ли да изгладят хоризонтални бръчки на челото или единственият начин (временен) е ботокс?

# 282
Аз бих си сложила.
Колко време относително е ефектът от по-скъпите конци - зъбчатите, от които може и с 2 конеца да се опъне контурът?

На SS конци дават че срока на разграждане е от 12 до 36 м . Мисля че Lucy ще каже най - добре колко време издържат , тя има професионален поглед в/у тях .

# 283
  • SF
от 12 до 36!!! Това никак не е малко за около 300 лева инвестиция. Супер!

# 284
от 12 до 36!!! Това никак не е малко за около 300 лева инвестиция. Супер!

Цената на Silhouette Soft на един комплект това са 2 конеца от двете страни е 1500 лв

Общи условия

Активация на акаунт