Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 537
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • SF
от 12 до 36!!! Това никак не е малко за около 300 лева инвестиция. Супер!

Цената на Silhouette Soft на един комплект това са 2 конеца от двете страни е 1500 лв

Горе се цитираха и други цени. Тези са най-най-скъпите.
Не говоря за конците от 30 лева, от които трябва да се поставят по 10, а за едни, които Lucy каза.

# 286
Темата ми е интересна и я следя. Замисляла съм се за такава интервенция, но сега ме е страх даже да изгледам видеото и започвам да се разколебавам...

# 287
  • София
от 12 до 36!!! Това никак не е малко за около 300 лева инвестиция. Супер!

Цената на Silhouette Soft на един комплект това са 2 конеца от двете страни е 1500 лв

Много ми се виждат 1500 лв за 2 конеца. Още повече, че и Lucy казва, че може да доведе до сраствания. Peace

nkv_sz, мерси за клипчето. bouquet

# 288
Това за срастванията за всички видове ли важи или само за Силует Софт? Lucy, можеш ли да ни кажеш професионално мнение за негативни ефекти и нежелани странични ефекти? За линейните ме интересува по-специално, но и за другите е добре да се знае...Дерматолозите сигурно не ни казват всичко, а по сайтовете пише. че уж нямат... Thinking

# 289
  • до морето
Здравейте! Може би не е съвсем по темата, но виждам, че тук има компетентни дами...
Лятото си сложих 2 зъбчати конеца и малко хиалуронова киселина-1 мл
Ефекта не беше кой знае какъв с тия минимални количества, но се получи освежаване и лека корекция точно където исках.
Наскоро претърпях злополука и се наложи да ми правят скенер- компютърна томография на главата и 2 рентгена.
Няколко дни след това просто изведнъж хиалурона който беше поставен под окото ми основно все едно изведнъж изчезна. Върна се изцяло в първоначалното състояние областта под очите. Мисля, че и на конците се отрази , ефекта изчезна. Като се видях в огледало и веднага забелязах, не е някакво внушение!
Възможно ли е тези изследвания да оказват такова влияние?
След време ми предстои и ядрено-магнитен резонанс и се чудя до тогава дали да слагам нещо изобщо

# 290
Здравейте! Много умувам тези конци, но съм доста млада (нямам 30) сякаш за такава процедура все още, но кожата след колебания в теглото се отпусна и започна да ми се образува двойна брадичка, която от сега ме дразни, а тепърва ще се влошава.
Искам да попитам по специално Lucy дали е добре от сега да сложа превантивно или мога да постигна ефект на стягане с процедури и ако да с какви?

# 291
Здравейте и от мен. И аз планирам такава интервенция и много моля тези, които са си слагали конци да разкажат за самата процедура. Как минава и как се чувствахте след това? Дерматоложката ми обясни, че няколко дни няма да мога да се храня нормално. Така ли е наистина? Не че ми е толкова важна храната, но доста се притеснявам за усещането.

# 292
  • Vienna
SVU_D: За хоризонталните бръчки на челото - мисля, че ефектът няма да е достатъчен, ще се изгладят, но за малко. Навсякъде, където има мимически т.е. динамични бръчки, ако мускулят не се изключи, няма да има задоволителен ефект. А мускулът може само с ботокс да се отпусне, а после ев. може за стабилизиране и удължаване на ефекта да се сложат конци (линеарни-моно, спирални или когс). Понякога може и с хиалурон да се загладят добре.

nkv_sz: По моя опит  SS конците издържат 1 до 2 години в зависимост от състоянието на кожата и подкожната тъкан.

MayyaI: Срастванията в този случай са търсеният и желаният ефект от процедурата.

SitaraB: Срастванията се получават при всички видове конци, но при по-тънките и моно са много минимални, при когс са по-изразени, а при  SS са най-силно, съответно и лифтиращият ефект при тях е най-силният. По принцип няма силни усложнения (може да прозират или да има видимо вдлъбване на кожата, ако се поставят много повърхностно, това може да се коригира с хиалурон, може да се усеща лека болка при дъвчене за няколко дни - ама съвсем нормално си се храни човек, просто е малко неприятно, може да се получат хематоми - дори често, подувания за няколко дни, може да се възпали нещо (това е неприятно, трябва антибиотик и може да остане асиметрия след по-сериозно възпаление).

MaRin4et0 - за  двойната брадичка, може с фотоподмладяване (радиоцхестотни процеруди при лекар или козметик), ако е вътре мастна тъкан може с инжекционна липолиза да се разгради и допълнително с конци за да се стегне кожата. Може и липосукцио, разбира се. Ако е само отпусната кожа, може само с конци.

# 293
  • София
Скрит текст:
SVU_D: За хоризонталните бръчки на челото - мисля, че ефектът няма да е достатъчен, ще се изгладят, но за малко. Навсякъде, където има мимически т.е. динамични бръчки, ако мускулят не се изключи, няма да има задоволителен ефект. А мускулът може само с ботокс да се отпусне, а после ев. може за стабилизиране и удължаване на ефекта да се сложат конци (линеарни-моно, спирални или когс). Понякога може и с хиалурон да се загладят добре.

nkv_sz: По моя опит  SS конците издържат 1 до 2 години в зависимост от състоянието на кожата и подкожната тъкан.

MayyaI: Срастванията в този случай са търсеният и желаният ефект от процедурата.

Скрит текст:
SitaraB: Срастванията се получават при всички видове конци, но при по-тънките и моно са много минимални, при когс са по-изразени, а при  SS са най-силно, съответно и лифтиращият ефект при тях е най-силният. По принцип няма силни усложнения (може да прозират или да има видимо вдлъбване на кожата, ако се поставят много повърхностно, това може да се коригира с хиалурон, може да се усеща лека болка при дъвчене за няколко дни - ама съвсем нормално си се храни човек, просто е малко неприятно, може да се получат хематоми - дори често, подувания за няколко дни, може да се възпали нещо (това е неприятно, трябва антибиотик и може да остане асиметрия след по-сериозно възпаление).

MaRin4et0 - за  двойната брадичка, може с фотоподмладяване (радиоцхестотни процеруди при лекар или козметик), ако е вътре мастна тъкан може с инжекционна липолиза да се разгради и допълнително с конци за да се стегне кожата. Може и липосукцио, разбира се. Ако е само отпусната кожа, може само с конци.

Благодаря, Lucy !!! bouquet Hug

# 294
Много благодаря за компетентния отговор, Lucy! Друго си е да получим откровено професионално мнение! Hug

# 295
  • Варна
И аз благодаря на Lucy!За съжаление и аз така си мислех Simple Smile

# 296
 newsm51 smile3525

Благодаря Lucy

# 297
Не зная дали е писано и питано, но все пак. Спа-процедурите повлияват ли по някакъв начин конците и има ли препоръчителен период, в който е добре да се възвържаме от такива - парна баня, сауна и прочие? Не визирам масажи.

# 298
  • SF
Искам да попитам и за автоимунните заболявания (не са кожни) - има ли причина да не се препоръчват. Бях чела нещо за ХК или имплантите.

# 299
  • Vienna
Ако е ХаШимото няма проблем. Пиши ми на лични, ако искаш, какво е точно.

Общи условия

Активация на акаунт