Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 908
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Линк където може да видим работата и може ли?
Благодаря!

# 496
Здрaвейте,зaпърви път пишa тук и мaй нa няколко меcтa,но извинете. Въроcът ми е зa мезоконците пcтaвени нa дупето.Д-р Вaнеcкa видях,че го прaви.Някой cлaгaл ли е и кaкъв е ефектa? Моля cподелете!

# 497
Здравейте ,  аз също мислех да поставям. Не съм се консултирала. Бихте ли споделила цена.
 Имам на лицето, от повечето видове,  резултата е добър, но много не траен.

# 498
Здравейте, включвам се съвсем прясна - вчера ми сложиха х4 на буза Lead fine lift 4D.
Още не мога да преценя дали съм доволна от резултата и дали си заслужаваше дискомфорта, защото си усещах лицето като премазано с камион след това.

Имах сериозно увисване на долната част на лицето, което не се премахна изцяло, но докторката не искаше като за първи път да слага повече конци, а следващите пъти щял да е все по-добър резултата.

Подута съм още, имам хлътване от едната страна (ще го преживея дори и да остане леко), което тя твърди че ще се разсее до 10на дни и след 2 месеца вече щял да се види истинския резултат.

Не знам, като цяло очаквах повече от процедурата, изцяло да повдигне увисването и затова се чуствам леко разочарована.
Определено изглеждам по-добре, подмладена, комбинирах го с попълване Реденсити под очите и леко освежаване на устните - това поне се получи перфектно ... ама а де, оставам си така с разочарованието, освен ако не се случи чудо в следващите 2 месеца.

# 499
Maroonka, честито. Предполагам, че е съвсем нормало, ако отпускането е по голямо, да не се корегира напълно. Желая Ви бързо възстановяване и моля, пишете как се развиват нещата. На кого се доверихте за корекцията?

# 500
Докато проучвах се колебаех между най-добрите в Бг - Валянова или Ванеска, но се спрях на Ванеска заради по-добрите отзиви за отношението към клиените.
И наистина докторката е чудесна, супер мила и обяснява всичко, беше страшно внимателна като видя колко се притеснявам от болката, ще продължа да ходя при нея и за други процедури.
Държа да уточня, че разочарованието ми в никакъв случай не е от нея, а по-скоро спрямо моите очаквания как от един път ще сваля 10 годинки (на 40 съм) 😉

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 13:44 от bubanka

# 501
Според мен се е получило много добре! Предполагам, че след като спадне отока, ще е още по добре.

# 502
Резултата е добър , птозата на долна челюст при вас е била сериозна .След месец ще се види добре резултата .Пазете се от мимики , широки усмивки , спане на две възглавници и по - гръб поне месец .

# 503
Докато проучвах се колебаех между най-добрите в Бг - Валянова или Ванеска, но се спрях на Ванеска заради по-добрите отзиви за отношението към клиените.
И наистина докторката е чудесна, супер мила и обяснява всичко, беше страшно внимателна като видя колко се притеснявам от болката, ще продължа да ходя при нея и за други процедури.
Държа да уточня, че разочарованието ми в никакъв случай не е от нея, а по-скоро спрямо моите очаквания как от един път ще сваля 10 годинки (на 40 съм) 😉

Изглеждаш прекрасно - резултатът е много видим, но естествен. Ще ти пиша на лични, че имам няколко въпроса.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 10:16 от bubanka

# 504
Благодаря ви, успокоих се малко!
Ще изчакам крайния резултат, защото сега през час се гледам в огледалото, търся си кусури, струва ми се че назолабиалните се върнаха на старото положение вече...
За пазенето е ясно, то се усеща много болезнено, ако направиш нещо което не трябва да правиш, мъча се да ям сега и е тегаво.

Nkv_sz,
Четох те и имаш дългогодишен опит с тази процедура, къде се правиш в Бг?
Да очаквам ли наистина по-голямо повдигане със следващите процедури?

# 505
В интерес на истината с времето ще се отпуска още контура, но дупките, неравностите и отока ще минат Simple Smile С всяко следващо поставяне на нови конци ще има повдигане, доколкото знам могат да се допълват през няколко месеца. Поне Валянова това ми беше предложила преди време. Резултатът при вас е много добър - супер естествено и естетично.

# 506
Maroonka разбирам те какво имаш предвид, че си очаквала повече/и аз съм с подобно лице/ но все пак промяната е видима. Ще чакам да дадеш отзиви след два месеца.
Колко ти излязоха конците, като цена? А прави ли консултация и с Валянова, защото си избирала между двете?

# 507
Maroonka , аз съм в ръцете на Валянова от години .И двете с Ванеска са без конкуренция при поставянето на конци .
Не се задържай пред огледалото , лицето на следващият ден след поставянето е с по - силен оток ( заради самият конец ) реакция с/у чуждото тяло .Когато си пипнеш лицето се усещат неравности , това е от конеца и издърпването на кожната тъкан .Затова ти се струва по - голяма назолабиалната .Трябва време , при мен е около месец .Но чуството на опъване и пробождане при по - широко отваряне на устата се усеща около два до три месеца при мен .Да всяка следваща процедура повдига все повече и променя към по - добро

А тук може би месец след поставянето им .

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 07:18 от nkv_sz

# 508
nkv, на какъв период ги подновяваш? И когато се налага подновяване какъв брой поставяш? А ако не се подновят има ли го момента, че тъканите увисвали повече, това дали е вярно

# 509
Излишно е да ти казвам, че изглеждаш невероятно.Ще съм доволна и на 50% от твоя ефект.Иначе си пия нещата, които ми препоръча и съм много доволна.Бъди здрава! И красива, разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт