Мезоконци Lead Fine Lift

• 223 221
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
nkv, на какъв период ги подновяваш? И когато се налага подновяване какъв брой поставяш? А ако не се подновят има ли го момента, че тъканите увисвали повече, това дали е вярно

При мен ефекта е около година и седем до осем месеца .Ако не се подновят не се получава  по - голямо "увисване " на долна челюст .При разграждането на конеца във времето около него се формира нов колаген който не позволява изведнъж да се получи обратен ефект .

# 511
Nkv, чудесна си! 🌹
Кога ли ще стигна твоя резултат... чак ме е яд, че не го направих преди години при първи признаци на увисване , а неусетно се оставих да стигна дотук.

# 512
Nkv, чудесна си! 🌹
Кога ли ще стигна твоя резултат... чак ме е яд, че не го направих преди години при първи признаци на увисване , а неусетно се оставих да стигна дотук.

Благодаря , ще се промени към по - добро и твоето лице .Трябва търпение и финанси и колкото напредват годините толкова сроковете на действие на филъри и конци намаляват

# 513
Здравейте, момичета! Изглеждате прекрасно! Maroonka, не се притеснявай както са ти казали и другите дами, с времето ще става все по-добре. Неравностите ще се изгладят. Аз също имам конци, писала съм по темата. Предстои ми подновяване след около месец, два. Резултатът все още е на лице, много по-добре съм от преди поставянето на конци, а мина вече година и половина. Аз също съм с птоза в долна част на лицето. Ще видя сега при повторно поставяне как ще се отрази, понеже искам още по-добър резултат. А нещата стават с наслагване. Слагах и филър в скулите и ефекта е още по-осезаем. Дискомфортът при мен продължи около две седмици и малко повече, ползвах стягащ бинт, избягвах физическо натоварване и т. н.

# 514
Здравейте,
Интересува ме някой дали е правил или знае някоя от докторките (Ванеска, Валянова) да прави това с конци?
Може би се води повдигане на вежди, макар че в случая не се вдигат, а се опъва настрани и леко нагоре кожата и се получава издължен ефект на окото и веждите. В някои случаи малко заприлимва на Спок от Стар Трек Grinning Но на снимката, коята давам за пример не е никак лошо.

# 515
Здравейте,
Интересува ме някой дали е правил или знае някоя от докторките (Ванеска, Валянова) да прави това с конци?
Може би се води повдигане на вежди, макар че в случая не се вдигат, а се опъва настрани и леко нагоре кожата и се получава издължен ефект на окото и веждите. В някои случаи малко заприлимва на Спок от Стар Трек Grinning Но на снимката, коята давам за пример не е никак лошо.

Вижте какво е пуснал в Instagram Балабанов

# 516
Здравейте,

Аз правих леко повдигане на вежди, заради паднал горен клепач, но не с конци, а с ботокс между веждите и коктейл филъри около горна част на клепача при Д-р Ванеска. Има ефект - освежаване и леко повдигане, окото се отваря, но не толкова осезаемо, както сте дали на снимката за пример.  Д-р Ванеска ми обясни,че с конците повдигането ще е доста повече, но тогава аз взех друго решение.  Вероятно ще мисля за по-сериозна процедура. Така, че вероятно прави, но трябва да се консултирате.  Хубаво е да се види и в анфас как ще стои веждата на показания пример.

# 517
Ванеска прави повдигане на външните краища на веждите с конци. Онзи ден беше публикувала снимка в Инстаграм на възрастна пациентка. Ефектът не е прекален като показания foxy eyes. Мен доста ме вълнува, тъй като имам паднал клепач и подобна процедура ще ми реши проблема за известно време.

# 518
  • в 1001-та нощ
Доста спорна процедура. Интересно е да се види ефекта след време.

# 519
Ванеска прави повдигане на външните краища на веждите с конци. Онзи ден беше публикувала снимка в Инстаграм на възрастна пациентка. Ефектът не е прекален като показания foxy eyes. Мен доста ме вълнува, тъй като имам паднал клепач и подобна процедура ще ми реши проблема за известно време.
Да и аз по същата причина. Но посочената цена не ме устройва за нещо, което е с временен ефект, най-много 2г уж издържат. По-добре да изчакам още 10г и оперативно 😀

# 520
  • София
Здравейте, бих искала да попитам след като мине ефекта от конците има ли още по голямо увисване на кожата? Лекарката при която слагам ботокс и филъри ме разубеждава и ми казва, че след време птозата се увеличава след слагане на конци, уплътнената тъкан около мястото където е бил конеца ще тежи и ще дърпа и ще има по голямо увисване. Лицето ми е слабо и не ми ги препоръчвала, а твърдо бях решила да слагам декември и сега съм пред дилема. За сега с филъри все още контролираме овала и птозата не е фрапираща, но все си мислех, че с конците по добре се повлиява увисването между ъглите на устата и брадичката.

# 521
Не, но и ефект от конците при мен няма. Или поне аз не мога да забележа. В моментът, в който преминат отоците от микротравмите, съм на изходна позиция.

# 522
Не, но и ефект от конците при мен няма. Или поне аз не мога да забележа. В моментът, в който преминат отоците от микротравмите, съм на изходна позиция.
А ти къде и какви конци постави?

# 523

А ти къде и какви конци постави?
Имам линейни и зъбчати, и къси тук- там,  6-7  пъти съм си слагала, сигурно пак ще сложа, но съм скептична зарази ефекта, който имам до момента. Най- смислено се оказа поставянето на конци на шията. Ама и аз съм на 56 години, тъй че по- младите кожи да не се отчайват.

# 524
От линейните и аз не видях никъв ефвкт

Общи условия

Активация на акаунт