Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 466
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, някой слагал ли си е мезоконци в Бургас?

# 526
Здравейте. Някой слагал ли е мезоконци на коремна област?

# 527
  • Бургас
Здравейте,
Много ще съм ви благодарна, ако споделите колко ви излезе процедурата на лицето.

# 528
Здравейте,
Много ще съм ви благодарна, ако споделите колко ви излезе процедурата на лицето.
Конците са различни и с различни цени. Всеки си има различен проблем. Някои се дразнят от увисване на овала, други - от бръчките от двете страни на устата и така не може да се каже. Питах веднъж докторката колко най-много може да се сложат на една процедура и тя ми каза - Ами корейките си слагат по 200!!! Но като начало, например, може да ти предложат по пет на бузката, значи десет общо, ако са по 30 лв, триста лв. Никой няма да ти даде готов ценоразпис за лице.

# 529
  • Бургас
Много благодаря! Имах нужда от някакъв базов ориентир. Иначе аз си запазих час в Хил клиник и там имат ценоразпис, но се чудех дали извън него няма някакви допълнителни услуги, които да предвидя. Моят проблем е овалът. Все още нямам изразени бръчки.

# 530
Здравейте,
Конците са различни и с различни цени. Всеки си има различен проблем. Някои се дразнят от увисване на овала, други - от бръчките от двете страни на устата и така не може да се каже. Питах веднъж докторката колко най-много може да се сложат на една процедура и тя ми каза - Ами корейките си слагат по 200!!! Но като начало, например, може да ти предложат по пет на бузката, значи десет общо, ако са по 30 лв, триста лв. Никой няма да ти даде готов ценоразпис за лице.
Къде има такива цени на мезо конци?
Много благодаря! Имах нужда от някакъв базов ориентир. Иначе аз си запазих час в Хил клиник и там имат ценоразпис, но се чудех дали извън него няма някакви допълнителни услуги, които да предвидя. Моят проблем е овалът. Все още нямам изразени бръчки.
В Хил клиник ако не се лъжа, по ценоразписа им, цената е 1500 лв.
Като ти мине консултацията, моля да споделиш. Ти си с нагласата да си поставяш или само да се консултираш? И при кой си записа час?

# 531
30 лв ,ако не са се повишили бяха линейните ,но те не коригират овал и бръчки.

# 532
30 лв ,ако не са се повишили бяха линейните ,но те не коригират овал и бръчки.

Линейните освежават лицето , провокират производството на колаген .Но почти нямат лифтинг ефект.
Лифтират Aptos , Anchor , Siluete Soft а т.н

# 533
2x4 на страна Аптос са 1500 в Хил клиник.

# 534
Така е, но като разберат, че не е слагала, предполагам, че първо ще искат да и сложат линейни. При мен, когато ходих за пръв път, така беше. Валянова май беше. Направо ми се скара да не си и помислям, че знам какво искам и че не се били слагали зъбчати като начало.

# 535
Така е, но като разберат, че не е слагала, предполагам, че първо ще искат да и сложат линейни. При мен, когато ходих за пръв път, така беше. Валянова май беше. Направо ми се скара да не си и помислям, че знам какво искам и че не се били слагали зъбчати като начало.

И при мен Валянова първо постави линейни мезоконци и след около година или две постави Anchor .

# 536
И от колко време вече сте с конци, доволни ли сте.
nkv, до колкото си спомням е доволна и подновява всяка година. Така ли беше, има ли някаква промяна?

# 537
Dete 2 , последно имам поставени Anchor (те са за по - тежка кожа ) през м.09 .2019 г .Ефекта е добър все още , последните месеци заради Ковид не съм посещавала дерматолог .

# 538
Някой да е слагал от тези конци, с които се повдигат веждите? Напоследък Хил клиник често пускат снимки на тази процедура в Инстаграм.
Имам увисване на челото и бих пробвала да ми вдигнат веждите с 4-5 мм.

# 539
Dete 2 , последно имам поставени Anchor (те са за по - тежка кожа ) през м.09 .2019 г .Ефекта е добър все още , последните месеци заради Ковид не съм посещавала дерматолог .
Еее добре от 2019 щом се запазва резултата. А колко пъти имаш поставяне на конци във времето назад? И по колко броя?

Общи условия

Активация на акаунт