Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 469
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Dete 2 , последно имам поставени Anchor (те са за по - тежка кожа ) през м.09 .2019 г .Ефекта е добър все още , последните месеци заради Ковид не съм посещавала дерматолог .
Еее добре от 2019 щом се запазва резултата. А колко пъти имаш поставяне на конци във времето назад? И по колко броя?

През 2019 г ( не си спомням добре ) бяха по 3 или 4 бр .от всяка страна , помня че бяха различни като вид .
През м.юни /юли 2018 г пак имам поставени и още един преди това .

P.S конци на чело и около очите  т.н.foxy eyes не правете .Няма лигаменти на които да се задържат и няма ефект от тях .
В тези области могат да се поставят линейни мезоконци за ревитализация на кожата .

# 541
Така е, но като разберат, че не е слагала, предполагам, че първо ще искат да и сложат линейни. При мен, когато ходих за пръв път, така беше. Валянова май беше. Направо ми се скара да не си и помислям, че знам какво искам и че не се били слагали зъбчати като начало.
Не е така ,още при първото ми посещение при нея сложи зъбчати.

Много ми е интересно това за веждите ,отивам да търся инфо.

# 542
Записах се за конци при Ванеска, по неин съвет, целта е овала/линията на долна челюст. Като ви чета и с моята дебела кожа, почвам да се съмнявам за ефекта, и за болката, и дупките, парите. Бихте ли споделили /на лично/ ако сте имали моя случай - преди-след снимки, ще съм ви много благодарна.

# 543
Doro хубавото на  "дебелата " кожа е че трудно се  " сбръчква "  .И добре се повлиява от конците .Ванеска е много добър избор .

Тук са поставени конците , видях че датата е 15.09.2019г

А тази е от днес .

На първата снимка се вижда че бузата е оточна и той се задържа няколко дни .

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 14:44 от nkv_sz

# 544
Благодаря ти! Много добре изглежда!

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 22:48 от Doro

# 545
Може би ще има нужда на по - късен етап и от филър в скулите .Не за да се оформят скули а за повдигане на птозата .Валянова и това е правила при мен .Аз съм на 53г.и до скоро ходих всеки месец , защото 😀😀😀 земното притегляне при мен е силно .

# 546
Не трябваше да казваш на колко си! неблагородно ти завидЯх за лицето😄

# 547
Не трябваше да казваш на колко си! неблагородно ти завидЯх за лицето😄

😀Благодаря , но не е от чистият въздух и правилното хранене . Това е сериозна инвестиция и с възрастта става все по - голяма .

# 548
Doro , аз имам същият проблем, от сравнително скоро. Чудя се,  дали няма да се повлияе от конци на шията. Ще ходя на консултация, края на месеца. Слагала съм Aptos, за марионетните. Резултата беше добър, но за съжаление краткотраен. Кожата ми е тънка, а и не съм първа младост Weary

# 549
Така е, но като разберат, че не е слагала, предполагам, че първо ще искат да и сложат линейни. При мен, когато ходих за пръв път, така беше. Валянова май беше. Направо ми се скара да не си и помислям, че знам какво искам и че не се били слагали зъбчати като начало.
Не е така ,още при първото ми посещение при нея сложи зъбчати.

Много ми е интересно това за веждите ,отивам да търся инфо.
Какво значи не е така, че лъжа ли. С мен се държа много грубо, беше дошла във Варна, може би само с линейни в чантата и каквото носи, такова иска да продаде. Много съжалявам, че случих на тази жена като за първа среща с конците.
Допълвам: Моите вежди са повдигнати с ботокс на челото над тях. Харесва ми ефекта.
И още – най-добър ефект от конците при мен е именно на шията.

# 550
leks Шията едва ли има общо. Свличането е отгоре надолу. От брадата към ушите трябва да се дърпа и нагоре. Поне по схемите за конци така го рисуват.
Логически разсъждавам, че тънката кожа е по-лека и би трябвало да отпуска по-бавно. Щом при теб е било краткотрайно, при мен ще е още по. 😔

# 551
milanda, по същата причина не я харесвам и аз Валянова, заради отношението към мен.А и също останах с воечатление,че искаше да ми пробута конците(линейни), от които ефект не видях никакъв.
Ни да кажем, че не са били за мен, проба-грешка.Но няма да се върна при нея заради негативния спомен, който остана.

# 552
leks Шията едва ли има общо. Свличането е отгоре надолу. От брадата към ушите трябва да се дърпа и нагоре. Поне по схемите за конци така го рисуват.
Логически разсъждавам, че тънката кожа е по-лека и би трябвало да отпуска по-бавно. Щом при теб е било краткотрайно, при мен ще е още по. 😔

Права си за свиличането, на мен точно по тази схема ми бяха поставени конците. Тогава нямах още, тази лимбичка на ръба на челюста. Виждала съм ефекта и трайноста от конците, на по - плътни кожи и то на по - възрастни от мен дами. По тази причина смятам,че такъв тип кожа е по - благоприятна

# 553
  • Бургас
Момичета, часът ми е при Валянова, но започвам да се чудя дали да ходя при положение, че се държи грубо.

# 554
Момичета, часът ми е при Валянова, но започвам да се чудя дали да ходя при положение, че се държи грубо.
Виж сега, тя е човек като всички други, била е в кофти настроение при нас. Но е едва от първите, които слагат мезоконци.

Общи условия

Активация на акаунт