Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 495
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, часът ми е при Валянова, но започвам да се чудя дали да ходя при положение, че се държи грубо.

Аз съм нейна пациентка от много години и не е била груба с мен .А тя е една от най - добрите заедно с Ванеска за конци в България .
Отивате ако не е вашият лекар не правите нищо по - лицето и си тръгвате .

# 556
Момичета, да попитам някой слагал.ли е конци за двойна гушка? И изобщо как се справяте с този проблем /ако го имате де/?

# 557
Така е, но като разберат, че не е слагала, предполагам, че първо ще искат да и сложат линейни. При мен, когато ходих за пръв път, така беше. Валянова май беше. Направо ми се скара да не си и помислям, че знам какво искам и че не се били слагали зъбчати като начало.
Не е така ,още при първото ми посещение при нея сложи зъбчати.

Много ми е интересно това за веждите ,отивам да търся инфо.
Какво значи не е така, че лъжа ли. С мен се държа много грубо, беше дошла във Варна, може би само с линейни в чантата и каквото носи, такова иска да продаде. Много съжалявам, че случих на тази жена като за първа среща с конците.
Допълвам: Моите вежди са повдигнати с ботокс на челото над тях. Харесва ми ефекта.
И още – най-добър ефект от конците при мен е именно на шията.

Не лъжеш , а така категорично и обобщаващо - не е вярно.Аз също съм от Варна ,бях в хотела над Графити.Не беше от най-миличките ,а и аз бях последната пациентка ,но въобще не се е опитвала да ми пробута линейни.Предложи зъбчати по 3 от страна и ботокс, ефекта беше уау.След това след месеци ходих в Бургас пак при нея за други работи..Не е от тези дето глезят пациентките,галят по челото/ както един мой доктор реагира на отрицанието ми към определен специалист / , но е професионалист.
Жалко ,че не идва във Варна сега, ще се ходи до Бургас.

# 558
  • Plovdiv, Bulgaria
Така е, но като разберат, че не е слагала, предполагам, че първо ще искат да и сложат линейни. При мен, когато ходих за пръв път, така беше. Валянова май беше. Направо ми се скара да не си и помислям, че знам какво искам и че не се били слагали зъбчати като начало.
Не е така ,още при първото ми посещение при нея сложи зъбчати.

Много ми е интересно това за веждите ,отивам да търся инфо.
Какво значи не е така, че лъжа ли. С мен се държа много грубо, беше дошла във Варна, може би само с линейни в чантата и каквото носи, такова иска да продаде. Много съжалявам, че случих на тази жена като за първа среща с конците.
Допълвам: Моите вежди са повдигнати с ботокс на челото над тях. Харесва ми ефекта.
И още – най-добър ефект от конците при мен е именно на шията.

Не лъжеш , а така категорично и обобщаващо - не е вярно.Аз също съм от Варна ,бях в хотела над Графити.Не беше от най-миличките ,а и аз бях последната пациентка ,но въобще не се е опитвала да ми пробута линейни.Предложи зъбчати по 3 от страна и ботокс, ефекта беше уау.След това след месеци ходих в Бургас пак при нея за други работи..Не е от тези дето глезят пациентките,галят по челото/ както един мой доктор реагира на отрицанието ми към определен специалист / , но е професионалист.
Жалко ,че не идва във Варна сега, ще се ходи до Бургас.

всеки човек си избира лекаря според вибрациите, на някои хора им харесва да ги наричат "миличко" и "муцка" и да ги забаламосват с думи, а други гледат само какъв професионалист е лекаря и какви резултати постига.
според мен най-важното е последното, но не съдя дами, които искат мило отношение, защото те така се чувстват добре и не ги интересува толкова дали лекарят е топ профисионалист

# 559
Изобщо не искам да ме наричат миличка. Искам да не ми се сопват, че не може да ми се слагат зъбчати мезоконци, ако първо не съм си сложила линейни. И освен това, док направи нещо, докато ми вкарваше конец, от което много ме заболя и сълзите ми потекоха. Нищо не каза, излезе, явно да си овладее притеснението и се върна след около пет минути. Дума не продума.

# 560
Това определено не е приятно.
Мен също доста ме бореше, аз имам и нисък праг на болка. Като реагирах ми каза , че боли и ако си мисля,  че няма да боли да не се заблуждавам, а да се стягам и да изтърпя. Но бързо го забравих като видях резултата.

# 561
  • Бургас
Здравейте! Има записан час за д-р Валянова. Нямам никакви корекции до този момент. Искам да попитам първоначално ли Ви предложи мезоконци или първо филър за назолабиални и други корекции? Не ми се иска да започвам с конци, още повече ако първо линейни ми предложи, които виждам, че нямат ефект, но може би подготвят кожата за зъбчатите... Моля споделете!

# 562
Здравейте. Някой слагал ли е конци на корема?

# 563
Здравейте! Има записан час за д-р Валянова. Нямам никакви корекции до този момент. Искам да попитам първоначално ли Ви предложи мезоконци или първо филър за назолабиални и други корекции? Не ми се иска да започвам с конци, още повече ако първо линейни ми предложи, които виждам, че нямат ефект, но може би подготвят кожата за зъбчатите... Моля споделете!
Нямам опит с линейните , само съм чела и според мен са загуба на пари .
Може би ще предложи филър,ботокс и пр.Направете консултацията и си решете въз основа на вашата информация и това което тя ще предложи.Аз и се доверих за няколко неща и съм доволна.Далеч ми е и не мога ,колкото често искам да я посещавам..

# 564
Здравейте, бихте ли споделили къде и при кого мога да си поставя мезоконци във Варна? Интересувам се и от филъри.
😊

# 565
Момичета, някой правил ли е скинчек при доктор Радина Денкова и ако да има ли нужда от такъв?

# 566
Здравейте , може ли повече информация за Аптос ? При кой ги поставихте , какви и колко бр.?
Постави ми ги др.Валянова при гостуването си в Бургас, набора е по 5бр. от двете страни  Aptos Excellence Visage.
TaLii, ще ми бъде интересно да споделиш как са конците след вече година, отмина ли ефекта?
Ванеска ми предложи същите конци Aptos Excellenc visage по 5 на страна. За мен това е единствен вариант при отпускането на контура, кожата ми е много мека не носи на филъри, без никакъв колаген. Беше и откровена подновяване на всяка година, като ефекта ще се натрупва и реално след три поставяния ще е много по добър резултата от първият път. И затова да не очаквам уал ефект при първото поставяне.

# 567
Здравейте , може ли повече информация за Аптос ? При кой ги поставихте , какви и колко бр.?
Постави ми ги др.Валянова при гостуването си в Бургас, набора е по 5бр. от двете страни  Aptos Excellence Visage.
TaLii, ще ми бъде интересно да споделиш как са конците след вече година, отмина ли ефекта?
Ванеска ми предложи същите конци Aptos Excellenc visage по 5 на страна. За мен това е единствен вариант при отпускането на контура, кожата ми е много мека не носи на филъри, без никакъв колаген. Беше и откровена подновяване на всяка година, като ефекта ще се натрупва и реално след три поставяния ще е много по добър резултата от първият път. И затова да не очаквам уал ефект при първото поставяне.
От поставянето на Аптос са минали вече 2 години ,сложих ги 2019,аз съм с лека и тънка кожа,ефекта при мен беше мн.добър около година и половина,сега са ме отпуснали изцяло.

# 568
Ще слагаш ли пак, какви са ти намеренията? А когато се резорбират положението си е като преди поставянето, или се влошава? Че нали има и такива твърдения

# 569
Ще слагаш ли пак, какви са ти намеренията? А когато се резорбират положението си е като преди поставянето, или се влошава? Че нали има и такива твърдения
Положението е като преди поставянето не се е влошило,сега смятам да поставя филър по челюстта и скулите ,а септември пак конци.

Общи условия

Активация на акаунт