Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 608
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Казват,че ефект се вижда след 2 месеца поне.

# 61
 Скъпи дами, ако някой знае повече за страничните ефекти - моля да сподели!  Това със страстванията, които няма да позволят по-нататъшни интервенции въобще не ми харесва, и честно казано за пръв път го чувам... Дали е някаква скрита информация, или?  ...... Аз съм слагала ботокс, филъри и какво ли не, и резултат или е нямало, или понякога е бил обратен дори... И смятам за в бъдеще да се подложа на пластична операция, а мезоконците са само временно решение... Но ако са възпрепятстващи за по -нататък и това не се казва? Хвана ме страх...

# 62
  • Варна
Tintina питах на колко си години защото аз догодина ставам на 40. Записала съм си час следващата седмица за консултация за евентуално поставяне на мезоконци. Ще видя тук във Варна какво ще ми предложат.

# 63
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте мили дами, следя ви с интерес.  Относно цените колко струва конеца, 20 или 30лв си зависи от самия медицински център. Конците са им едни и същи зависи кой колко иска да вземе Simple Smile. Например в СТИВА МАКС с д-р Стефка Василева, цената на конец й е 21 лв. Според мен е важно умението на доктора.
Със зъбчати конци работи и д-р Георгиев (пластичен хирург) много отдавна, но при него е много скъпо (сравнено с цените за конци) .
Преди 10г ми беше направил с конци общо около 12 бр. за цялото лице. Нямах проблем, добър ефект. Но това под упойка. Може конците да са били различни. В интерес на истината сега малко ми се налага за долната част на лицето, но съвсем с не драстични мерки. Затова и аз смятам, че в момента тези мезоконци биха ми свършили работа.
Вярно, важно е на кой доктор ще попаднем. Вече 6 месеца не съм взела решение дали да го направя това с конците или нещо, което си струва друго. Все пак не искам евтино и хубаво  Grinning , а хубаво и качествено. Че после може да ми излезне по-скъпо  Joy

# 64
  • София
Нервът не се контрахира, а мускулът.
Въпреки вси4ко ботокс около устните е за специалисти - дори с много малко коли4ество и 1-2 милиметра не на то4ното място и може да има неприятности.
дори малките концентрации са особено опасни, защото 4есто се разрежда пове4е (то4но за да се спести от материала, т.е. от едно ШиШенце да се полу4и пове4е разтвор) и тогава оба4е има опастност ботоксът да дифундира и да достигне до по-отдале4ени мускулни групи и да парализира по-голям ареал.  Затова ми е много смешно това смятанеи сравняване на единици - то зависи от това то4но каква марка ботоск е (вси4ките единици са специфи4ни за този материал, напр. 10 единици Диспорт-ботокс не са 10 единици Алерган-ботокс или Вистабел-Ботокс - ама нищо общо нямат, може съотноШението да е 1:3 или др. това лекаря си го знае), другото е единиците напр. 50, мога да ги разтворя в 1 мл натриев хлорид, може и в 5 мл. За разли4ните региони е разли4на концентрацията, някои колеги работят с по-концентриран, други с по- разреден продукт - всеки както предпо4ита, но ако се разреди прекалено има по-слабо действие, но може да предизвика и проблеми. За някои индикации трябва оба4е по-разреден... Така 4е според мен, само лекарят си знае единиците, клиентът никога не може да ги проследи...
Конците са по-лесни за работа, правят по-малко проблеми и ефектът е по-дълъг. Аз комбинирам оба4е 4есто и двата метода.

Aз ходя при специалист. Или поне се надявам. Wink
Ботокс в шишенце не съм виждала. Виждала съм само в спринцовка, която е запечатана фабрично.
Това, че ботокса е в различни концентрации е разбираемо.
Тогава с каква цел го разтваряш в натриевия хлорид? Да намалиш концентрацията?
Как само дерматологът знае каква "каша" е забъркал? Това да не е патент някакъв?

За конците-тук има някаква резистентност да се поставят. Или цените са безумни, което води до същото. Е, как 120 лева на конец? Каква да му е технологията на производство? С три конеца какво толкова ще се постигне. Като клипчето с Ива Дойчинова. Същата преди и след слагане на конци. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 15:57 от MayyaI

# 65
  • Sofia, Bulgaria
Да, с 3 конеца не е работа, само където те боцкат. Трябва да са поне 30 броя ако се иска ефект.
С цените наистина не знам. От 20-30 лв до 120 лв, какъвто и да е конеца не е платинен.

# 66
  • Vienna
MayyaI, ботоксът е бял прах (ботоксът на вси4ки фирми изглежда така)  намира се в стъклено шишенце. Лекарят го разтваря в NaCl (по препоръ4аната за препарата схема или по своя собствена схема - както казах: едно е дали ще бъде за около устните, в 4елото или под мищниците). А и коли4еството, което се използва е навсякъде по лицето разли4но, ако нещо ти остане , трябва да го изхвърлиш.Така разтворен този ботокс трябва да се държи в хладилник и е траен само няколко дни... Фабри4но разтворен и опакован ботокс няма. Пове4ето колеги си го разтварят предварително преди да по4нат работа на този ден.
Извинявай, Електра, грешка.

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 08:25 от Lucy

# 67
  • Sofia, Bulgaria
Извинявай Lucy , сигурно даваш на друг отговора. Аз ботокс не ползвам, не съм му фен. Говорех само за мезоконците

# 68

Преди 10г ми беше направил с конци общо около 12 бр. за цялото лице. Нямах проблем, добър ефект. Но това под упойка. Може конците да са били различни. В интерес на истината сега малко ми се налага за долната част на лицето, но съвсем с не драстични мерки. Затова и аз смятам, че в момента тези мезоконци биха ми свършили работа.
Вярно, важно е на кой доктор ще попаднем. Вече 6 месеца не съм взела решение дали да го направя това с конците или нещо, което си струва друго. Все пак не искам евтино и хубаво  Grinning , а хубаво и качествено. Че после може да ми излезне по-скъпо  Joy

Това са съвсем други конци.

Скъпи дами, ако някой знае повече за страничните ефекти - моля да сподели!  Това със страстванията, които няма да позволят по-нататъшни интервенции въобще не ми харесва, и честно казано за пръв път го чувам... Дали е някаква скрита информация, или?  ...... Аз съм слагала ботокс, филъри и какво ли не, и резултат или е нямало, или понякога е бил обратен дори... И смятам за в бъдеще да се подложа на пластична операция, а мезоконците са само временно решение... Но ако са възпрепятстващи за по -нататък и това не се казва? Хвана ме страх...
Странични ефекти: леки синини,придърпване,лека чувствителност в зоната на поставяне.

Иначе това със страстванията са глупости конците се резорбират напълно.

# 69
  • Бургас
Ами не знам. Все пак лекарят ми го каза това за срастванията. Даде ми пример с конците за секциото, които също се резорбират, но оставят мястото на шева удебелено. Говоря за вътрешните конци. И съм склонна да вярвам, защото имах такова удебелено място от първото секцио, което създаде лек проблем при второто.

# 70
ООт Д-р Мария Андреева.....Cоред мен тази процедура изисква освен отличните познания по анатомия, задължителни за всеки лекар, така и известен хирургичен опит – тъй-като травмата на тъканите  е значителна от една страна, а от друга, трябва да се получи максимално симетричен резултат при работа върху лицето. Сложността в случая идва и от това, че този резултат не е мигновен, а прогресивно развиващ във времето. Много често тази невъзможност за преценка на крайния резултат е причина за неравномерности или асиметрични участъци на фиброза, трудно поддаващи се на корекция.В този момент аз се въздържам от работа с мезоконци, както и с полуперманентни филъри и предпочитам утвърдените и доказали се в естетичното пространство техники с хиалуронови филъри, мезотерапия и ботулинов токсин."........
"

# 71
Преди мезоконците е имало едни други,перманентни.ТЕ са давали много проблеми.Аз четох доста за мезоконците ,отзиви на жени,които са си сложили,и нямаше оплаквания за сраствания.
Мая,ако ти е притеснено ,изчакай ило и избери друга процедура,която има сходен ефект.В момента наблюдавам темата за Ултраформър апаратът с лифтинг ефект.

# 72
  • Бургас
Какъв е този апарат?

# 73
# 74
  • Бургас
Аз днес пак питах доктора, който упорито се мъчи да ме откаже от конците и препоръчва процедура с радиочестотен лифтинг. Не съм била за конци, не ми бил увиснал толкова контурът. освен това в ъгълчетата на устата пак трябвало да се сложи филър.

Вече взех да подозирам, че е и заради цената - мезоконците излизат по-евтини, отколкото радиочестотният, който по негови калкулации щял да бъде около 250 лв. на зона. Т.е. ако избера тази зона, ми трябват 4 процедури, което си е бая.

Ще отида при Валянова на консултация май. ДХЗ, ти нали беше при нея и си доволна?

Общи условия

Активация на акаунт