Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 781
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Аз ходих при Валянова, но и аз съм с усещането за претупване. Двете жени преди мен, както и тази след мен бяхме все за мезоконци, а тя може би бързаше и беше нервна. Колкото и да ми повтаря, че прави по много мезоконци на ден, когато бърза не ме кефи, защото аз не си слагам мезоконци всеки ден. Не ми се иска повече да ходя при нея, но не знам към кого друг да се насоча. Освен това десет пъти ми повтори колко ужасна и дехидратирана е кожата ми.

# 76
  • тук-там
Никой не казва нищо за Пловдив. Има ли смисъл да избирам между д-р Атанасова и д-р Стоилова, или да не си губя времето тук.
Колко горе-долу трае поставянето на 20бр. newsm78
И след колко време мога да се появя сред хора, без да "личи" интервенцията.

# 77
Извинете, че така навлизам в темата. Искам да ви кажа, че /според мен/ не е добре да се поставят мезоконци, ако преди това са поставяни филъри. Филърите удебеляват подкожната тъкан и там не може да премине иглата с конеца. Т.е. ако имате филъри, трбва да чакате пълното им резорбиране, за да сложите конци. казвам го от личен опит.

# 78
  • Варна
Здравейте!
Днес мина и моята консултация.  Докторката каза ,че моето лице категорично не се нуждае от мезоконци. Според нея нямам никакво увисване на кожата, а бръчиците около очите са много фини и едва забележими. Предложи ми единствено мезотерапия с хилурионова киселина. По принцип и козметичката при, която ходя ми го казва същото,  че имам много благодатна кожа и единствено се нуждая от леко освежаване , но аз си бях втълпила , че ми е нужно нещо повече. Попитах я коя е  подходящата възраст за поставяне на мезоконци.  Каза че след 30, но е нужно да има отпускане на кожата защото чрез тях се постига лифтинг ефект . Според нея метода се опитва да се наложи , защото е нещо ново.
Tintina възможно е наистина и при теб да не е нужно. И аз като теб бях решила,  много ги искам, че и час при Вилянова в Бургас си бях записала....
Това е, но все пак с удоволствие ще следя темата.

# 79
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, чета ви мненията и наистина се убеждавам, че манипулацията с мезоконци излиза много по-евтино и затова не малко доктори убеждават за други скъпи процедури. Според мен мезоконците са за над 40-45 годишна възраст и нагоре.
Това с филърите Simple Smile, ако не е добър доктора най-много да ви направи удебеление и после чакаш дълго, за да се резорбира.
Не бих отишла при доктор като Валянова ако ми се държи грубо, обижда ми "кожата" Simple Smile или от сорта. Парите й идват от нас. Така че, не е единствената клиника. Има достатъчно на брой сертифицирани клиники за работа с мезоконци. Ако някоя докторка не ми хареса с пренебрежително отношение да не съм луда да се набутвам при нея. Трябва да имам доверие, а това зависи от подхода им към клиента (пациента).
Чувам добри отзиви за клиника Belle femme - в кв. Лозенец на бул. Арсеналски. Не съм ходила, но скоро смятам да ги посетя. И най-важното мили дами Simple Smile, не слушайте единствено само докторите какво ви казват, а и вие си правете преценката. Знаете прекрасно, че всичко опира до пари и ние сме техните клиенти Simple Smile

# 80
Аз днес пак питах доктора, който упорито се мъчи да ме откаже от конците и препоръчва процедура с радиочестотен лифтинг. Не съм била за конци, не ми бил увиснал толкова контурът. освен това в ъгълчетата на устата пак трябвало да се сложи филър.

Ще отида при Валянова на консултация май. ДХЗ, ти нали беше при нея и си доволна?
Нещо не ме кефи,и аз имам усещането,че претупва ,а внимание се обръща на "специални" пациенти.
При мен от увисването се получиха дълбоки назолабиални,които се нуждаят и от филър.Аз това го знаех ,защото конците не могат да ми вдигнат толкова кожата,а около устните вече си имам бръчка,която няма с какво да се запълни.
Колкото до възрастта,аз съм на 37 и определено имам увисване на лицето,така че е относително.

Колко горе-долу трае поставянето на 20бр. newsm78
И след колко време мога да се появя сред хора, без да "личи" интервенцията.
Трае около 30 мин. и веднага си сред хора)))

# 81
  Интересно ми е дали някой има информация за жени, които са се подложили на тредлифтинг, а след това и на оперативен фейслифтинг...? Опитвам се да намеря нещо по темата, но за сега без успех. Някъде прочетох също, че след тредлифтинг -а оставали гънки и за да е гладко лицето - се налага запълване допълнително с филъри..?

# 82
  • Vienna
Надали ще има ве4е жени и с двете манипулации, тъй като модерните (резорбиращи ) се конци ги има от сравнително кратко време в естети4ната медицина, но много отдавна в нормалната хирургия - без особени проблеми. Предишните - не резорбиращи се, са правели понякога!!! доста проблеми - инфекции, сраствания и др.  Тогава понякога лифтинг след това е доста труден, дори в някои слу4аи невъзможен.
Ако са добре направени/ сложени конците - т.е. то4но където трябва, правилната дължина и дебелина и вид на конеца, ако е работено без прекомерно разтягане на тъканта и кожата - не се полу4ават гънки, които след това да трябва да се запълват с хиалурон.
За сега моите клиентки са много доволни от конците и аз съЩо...  Grinning

# 83
  Интересно ми е дали някой има информация за жени, които са се подложили на тредлифтинг, а след това и на оперативен фейслифтинг...? Опитвам се да намеря нещо по темата, но за сега без успех. Някъде прочетох също, че след тредлифтинг -а оставали гънки и за да е гладко лицето - се налага запълване допълнително с филъри..?
Има доста писано из американски и руски сайтове за конците.На руски за МЕЗОНИТИ.Опитай там с подобна информация.

# 84
Lucy  Naughty
Кога си идваш в България, признавай си бързо!?  Wink
Между другото днес ми е 11-я ден, а още имам болка от време на време. Прилича на тъпата болка от зъбобол Confused

# 85
  • София

Извинявай, но какво е тредлифтинг? 

# 86
  • София
Лифтинг с мезоконци.

# 87
  • София
Извинявай, Мая, заблудих се с една друга процедура. Ясно ми е............. Peace

# 88
  • в 1001-та нощ
Lucy, благодаря, че си така търпелива и отзивчива   bouquet

Интересно ми е следното - когато някой лекар прави нещо с години - има нужния тренинг, усет - колко, къде, как ....

Но когато прави нещо за първи път - например - първо поставяне на конци или филър, ботокс ... как и къде се тренира? Колко дълбоко, колко материал и т.н.  Rolling Eyes

# 89
  • София
Нека кажа и аз моя пресен опит:
Отидох онзи ден в Хил Клиник, като си записах час специално при д-р Ванеска, защото тук прочетох суперлативи за нея. Клиниката се оказа едно ужасно претенциозно място, в което успяха веднага да ме излъжат още по телефона как приемали всякакви кредитни карти и когато после попитах рецепционистката, се оказа, че това въобще не е така и всъщност аз няма да мога да платя с моята Дайнърс Клуб.
Д-р Ванеска се оказа едно младо, стряскащо студенокръвно същество, което освен, че ме накара да чакам доста, когато накрая ме прие, ме претупа и буквално натири точно за 15 минути, без въобще нито да чуе какво имам да кажа, нито да ми позволи да си задам въпросите, които ме интересуваха, камо ли да си направи труд да им отговори. Обаче успя да ми заяви как аз трябва да си сложа конци за обща сума около 1000лв., наведнъж и то просто така, при условие, че в момента лицето ми няма никакви видими кусури, защото съм си подновила филърите.
На излизане рецепционистката не пропусна да ме попита многозначително дали съм си записала час за процедура с един тон, който трябваше да ми внуши, че аз съм едва ли не длъжна да го направя... Въобще - не бих отишла на никаква цена отново на това място!
Днес обаче си намерих друго място и друга лекарка, която е съвем различна бира и сега се връщам оттам страшно доволна. Първо, цените на конците там са доста по-ниски (21лв. за обикновен, 110лв. за спираловиден и 2D зъбчат, и 180лв. за 3D зъбчат). Второ, жената ме прие само 2 часа след като й се обадих и й казах, че искам по-скоро да се видим; в края на работното си време, като не ми взе и изискуемата такса от 30лв. за консултация.
Срещата ни продължи цели 2 часа, като по време на нея най-подробно ми беше обяснено всичко за конците, отговори ми на всички въпроси, показа ми снимки на пациенти, показа ми корекциите с конци по нейното собствено лице и накрая дори се съгласи веднага да ми сложи 10 конеца на челото, която процедура отне има-няма 10 мин. (и платих само 210лв. вместо 300, които бих оставила за същото в Хил Клиник)
Слагането, освен че става бързо, се оказа и почти безболезнено, въпреки че тя много се притесняваше и едва ли не ми се извиняваше, че по челото боляло повече, отколкото на други места. Аз очаквах да боли като при слагане на филър, или ботокс, но усещането се оказа подобно на ботокса, само дето мястото не започва после да пари, т.е. излезе по-леко от всички останали процедури.
При слагане на другите видове конци вероятно е по-болезнено, защото те са по-дебели и иглите, с които се въвеждат - също. Това обаче ще разбера някой ден в бъдеще, тъй като сега не съм за такъв по-сериозен лифтинг, какъвто се прави с другите конци.
Това е от мен, ако има някакъв начин да кача снимка (какъвто не виждам), мога да ви покажа как изглежда челото ми 2 часа след слагане на конците.
А, забравих да кажа кой е центърът - казва се "Стива Макс", намира се на бул. В. Левски, до Сточна гара.

Общи условия

Активация на акаунт