Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 530
  • 755
  •   2
Отговори
# 600
Martina_petrova сложете първо ботокс .Той повдига и отпуска определени мускулни групи .И след това конци за да се прецени по - добре .

Doro +1 глас и от мен за т.н ."естествено остаряване " .Макар че ми идва в повече да съм като коледна пуйка ( набодена и зашита ) , или както в момента все още не мога да си отворя спокойно устата ( без да усещам бодли в бузите , все едно съм дъвкала таралеж ) .Аз си мразя Joyюристката слаба като скакалец и яде едни маааазни банички , аз само като я гледам и дебелея Disappointed Relieved
ДХЗ и ботокс в шията и конци и радиес и т.н.имам и до тук земното притегляне ....може да е с малко но печели .

Ето го контура , но още не са отпуснали конците .

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 00:57 от nkv_sz

# 601
супер ти е контурът! 😊

# 602
+1
Нищо красиво не виждам в естественото остаряване.
След една определена възраст добре изглеждащите жени са тези с корекции, но направени максимално естествено.

И мен след няколко месеца ме чакат конци, само чакам да мине поне година от последните и да приключа с ваксинациите.

# 603
супер ти е контурът! 😊

Благодаря Doro , от това  че не мога добре да си отварям устата ( най - вече да викам ) е най - доволен моят мъж Stuck Out Tongue Winking Eye

# 604
супер ти е контурът! 😊

Благодаря Doro , от това  че не мога добре да си отварям устата ( най - вече да викам ) е най - доволен моят мъж Stuck Out Tongue Winking Eye
Много добре изглежда контура,пак ли при Валянова  ги постави,имам чувството че скоро беше поставяла пак конци  ,колко време мина от предходното поставяне?

# 605
супер ти е контурът! 😊

Благодаря Doro , от това  че не мога добре да си отварям устата ( най - вече да викам ) е най - доволен моят мъж Stuck Out Tongue Winking Eye
Много добре изглежда контура,пак ли при Валянова  ги постави,имам чувството че скоро беше поставяла пак конци  ,колко време мина от предходното поставяне?

Предното поставяне беше през м.септември 2019г , един комплект конци  на Anchor при мен издържа година и месец до два или три месеца .Все пак и годините при мен са 53 и отпускането на тъканите ще се засилва .

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 23:25 от nkv_sz

# 606
Изглеждаш страхотно !

# 607
Питахте ме за видимите придърпвания  от конците. След 10 дни вече ги няма. Даже и невидимите/на усещане/ придърпвания ми изчезнаха.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 07:57 от Doro

# 608
Перфектно !

# 609
Супер е, дано по-дълго ти задържи резултата!

# 610
Nkv, благодаря, че се включи🌺. Значи първо ботокс, а после конци. Вече имам запазен час. Аз пак изпуснах снимките ти 🙄
Доро, отново да кажа - страхотно😍! И понеже пишеш за остаряване и т.н, на снимките ми изглеждаш като момиче - мога ли да попитам на колко години си?

Кой ден си след конците на последната снимка и на кой ден спря да ги усещаш и да те дразнят?
Като спите болеше ли Ви в деня след поставянето им, момичета?
И нещо да кажа за докторът, който ще ми слага конци. Прави го без упойка и ми каза, че не боли. Аз обаче се чудя - това възможно ли е???

# 611
Nkv, благодаря, че се включи🌺. Значи първо ботокс, а после конци. Вече имам запазен час. Аз пак изпуснах снимките ти 🙄
Доро, отново да кажа - страхотно😍! И понеже пишеш за остаряване и т.н, на снимките ми изглеждаш като момиче - мога ли да попитам на колко години си?

Кой ден си след конците на последната снимка и на кой ден спря да ги усещаш и да те дразнят?
Като спите болеше ли Ви в деня след поставянето им, момичета?
И нещо да кажа за докторът, който ще ми слага конци. Прави го без упойка и ми каза, че не боли. Аз обаче се чудя - това възможно ли е???
Не това не е възможно да се случи без упойка,ако ти слага лифтиращи конци,за какви конци сте разговаряли с доктора?

# 612
Благодаря ви, момичета.Hug да живее естетичната дерматология. На 44 съм.

Не си представям манипулацията без упойка, как така?!😬

Последната снимка е 10 дни след процедурата.
Болката е рязка веднага след поставяне само при движение на устата.
При спане не боли.
Ако можеш да не говориш и за не ядеш, нямаш грижи. Аз и без двете не мога. 4 часа след поставянето изнасях и презентация Sad И освен болка, се чудя дали не си причиних и друг проблем с движението на устата.😜

# 613
Не знам какви точно конци, ще говорим в началото на април и ще пиша подробно в темата, но ми каза, че е лека процедура, 15-20 мин и след това мога да съм сред хора. Да не би да е с канюла, да прави отворите/входните дупки, защото тя ползва канюла при работа с филъри... Направо не знам как да го повярвам, на мен ми изглежда много сериозна процедура от всички видеа, които съм изгледала и всичко изчетено.

# 614
Благодаря ви, момичета.Hug да живее естетичната дерматология. На 44 съм.

Не си представям манипулацията без упойка, как така?!😬

Последната снимка е 10 дни след процедурата.
Болката е рязка веднага след поставяне само при движение на устата.
При спане не боли.
Ако можеш да не говориш и за не ядеш, нямаш грижи. Аз и без двете не мога. 4 часа след поставянето изнасях и презентация Sad И освен болка, се чудя дали не си причиних и друг проблем с движението на устата.😜

Doro изгледаш много добре и имаш перфектен контур .

При мен все още е проблем отварянето  по - широко на устата, усмихването и ако сбъркам боли .Е радвам се че вече не спя на две възглавници ...че вратлето ми се изкриви .

Тези конци се поставят с проводна анестезия .Само линейните мезоконците се поставят с локален анестетик .

Martina_petkova 11 конеца е в канюла , без нея той не може да премине под кожата .Тези конци са с конуси , зъбчати , рибена кост и т.н..Преди поставянето на конеца се слага анестетик и след това се разпределят конците .Когато лекарят е добър и знае какво прави става бързо , самото поставяне не се усеща .След като премине действието на анестетика почти не се усеща болка Joy ако не си отваряш устата .

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 21:38 от nkv_sz

Общи условия

Активация на акаунт