Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 920
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте мили дами , една от дамите в предните постове беше написала че след поставяне на линейни конци е с отоци , синини и болки . Признавам че се замислих и не по - повярвах .

Ноооо не съм била права , днес ми сложиха поредните около 40 бр. линейни и 4 бр . Barb II . Ще допълня че от 3 години мезоконците и плазмотерапията  са ми любими като процедура и аз съм доволна от ефекта им в/у мен . Но в момента съм в отоци и синини все едно че съм излязла от боксов мач.За мен проблема е че снощи изпих един аспирин , знам че не трябваше и си мислех че може да се получи нещо такова .За първи път ми се случва не е проблема в дерматолога , така или иначе се боде насляпо но ето Аспирина потенцира ефекта на синините . smile3515 smile3514 smile3516

Не правете като мен !!!!

# 331
Момичета, доста рових из нета ,за да намеря снимки преди/след на конци в горната устна с цел премахване на пушачески бръчки,но нищо не намерих....Някой случайно да се е подлагал на процедурата или да има снимки?
Благодаря

# 332
  • тук-там
Скрит текст:
........ днес ми сложиха поредните около 40 бр. линейни и 4 бр . Barb II .

Малко ми звучи като наркомания....
44 бр. наведнъж и то -  поредните?  ooooh!

По внимателно с такава квалификация - НАРКОМАНИЯ е хронично заболяване при което има зависимост към опиати , барбитурати , бензодиазепини , алкохол и различните видове психостимуланти .
Няма да влизам в обяснителен режим какво защо и как правя към човек който бързо дава определени квалификации без да има представа за какво става въпрос .

Извинявам се, трябваше да сложа думата в кавички. Peace

# 333
  • Plovdiv, Bulgaria
За мен проблема е че снощи изпих един аспирин , знам че не трябваше и си мислех че може да се получи нещо такова .За първи път ми се случва не е проблема в дерматолога , така или иначе се боде насляпо но ето Аспирина потенцира ефекта на синините .

пие се арника ден преди процедурата и 2-3 дни след това
при теб можеш и да се мажеш с арника
това го знам от моята дерматоложка, която има супер лека ръка и засега не ми е оставала никакви синини, но пък аз си спазвам пиенето на арника

# 334
За мен проблема е че снощи изпих един аспирин , знам че не трябваше и си мислех че може да се получи нещо такова .За първи път ми се случва не е проблема в дерматолога , така или иначе се боде насляпо но ето Аспирина потенцира ефекта на синините .

пие се арника ден преди процедурата и 2-3 дни след това
при теб можеш и да се мажеш с арника
това го знам от моята дерматоложка, която има супер лека ръка и засега не ми е оставала никакви синини, но пък аз си спазвам пиенето на арника

Благодаря  Simple Smile , за таблетките Арника и аз съм ги взимала преди манипулация но не и този път. Но пък мехлема от Арника ми помогна . Слагах и Хепароид но съм доволна повече от мехлема от Арника .

# 335
Момичета, доста рових из нета ,за да намеря снимки преди/след на конци в горната устна с цел премахване на пушачески бръчки,но нищо не намерих....Някой случайно да се е подлагал на процедурата или да има снимки?
Благодаря
Аз слагах - три отляво и два отдясно, ефектът е добър, но (за мен) - краткотраен, а и не ми бяха достатъчно.
Може да се постави и ботокс. На една позната са и го слагали съвсем близо над контура на устната, аз не бих се досетила, че има нещо поставяно, много добър ефект. Peace

# 336
Здравейте момичета, реших да се включа в този форум, за да разкажа за моите преживявания, свързани с мезоконците. На 38 години съм, като цяло лицето ми е доста запазено, нямам изразени бръчки, нито сериозни смъквания на кожата. Но това според мен се дължи на факта, че си правя редовни манипулации, като филъри и мезотерапия например. Тази година забелязах леко отпускане на бузите, което доведе до по ясно изразени марионетни линии / линиите под устата / и реших да си сложа мезоконци. Моята дерматоложка ме посъветва същото. Каза ми, че тъй като е слабо изразено, не са необходими повече от 10 бр. на една страна. Толкова и сложихме. Но.....проблемът дойде малко по късно. Забелязах че, на едно място сякаш се е получило срастване между кожата и мускула отдолу. При напипване се усеща иначе не си личи. Четох на различни места и това се споменаваше и при други пациенти. По принцип съм "почитател" на дерматологичните процедури, както казах от 5 години си слагам филъри и си правя мезотерапия с хиалуронова киселина. От тях съм доволна, но мезоконците не разочароваха. Рискът да се получи срастване, дори и при опитен дерматолог е голям. Аз правя процедурите при един и същи дерматолог от години и като цяло съм доволна от нея. Проблемът със срастването е, че ако впоследствие се получи и смъкване на мускула, кожата се се смъкне още повече, освен това четох някъде, че при сраствания не е възможно да се прави лифтинг на това място. За мое съжаление си дадох сметка за всичко това, след като го направих. Няма да съвествам никого какво да прави или да не прави, няма да споменавам и името на моята дерматоложка, защото и това е без значение, но преди да направите която и да е процедура информирайте се добре и най-вече помислете добре и за минусите. Това е от мен.

# 337
  • SF
Необратим ли е процесът?

# 338
срастванията- да,
процедурата не е популярна на Запад, в Щатите май не се практикува изобщо...

# 339
  • Vienna
срастванията- да,
процедурата не е популярна на Запад, в Щатите май не се практикува изобщо...

В Австрия е много популярна процедура и все повече и повече се прилага и се търси.

# 340
 и аз с въпрос към Lucy -възможно ли е да се коригира спаднал горен клепач с конци?

# 341
И аз се присъединявам с въпрос към Lucy дали могат да се повдигнат  и веждите, евентуално с конци на челото и/или областта на слепоочията?
 bouquet

# 342
  • Vienna
Да, разбира се.

# 343
Да споделя и моето мнение за мезоконците. Аз съм на 46, без никакви подобрения (като изключим един филър в назолабиалните бръчки като подарък от мъжа за 40-годишнината). Имам видимо отпускане на контура на лицето и миналото лято, след като изчетох цялата тема, реших да се сложа мезоконци. Отидох на консултация при д-р Василева от Сива Макс (тук е мястото да кажа, че докторката е много любезна и обяснява всичко подробно) и тя ми препоръча комбинация от спирални и линеарни конци. Не помня точната бройка, но бяха много и цената общо беше 1000-1200 лева. Казах "не" и поисках да ми предложи друг вариант с възможно най-добрия ефект за по-малко пари. В крайна сметка се спряхме на 6 зъбчати (по 3 от всяка страна). Конците са дебели и малко се стреснах като ги видях Simple Smile. Слагането не е безболезнено, но не е болка за умиране - минавайки под кожата на някои места болеше повече, на други не. След като ги вкара ги затегна. Не съм имала никакви синини освен една много малка от едната страна откъдето са вкарвани конците. На следващия ден имах леки отоци и неравности по лицето, но никой даже не забеляза, че съм правила нещо. Два от конците ги напипвах почти месец , но не съм имала други затруднения или неприятни усещания.
Сега след почти година, гледайки снимките си отпреди поставянето не откривам никаква разлика (за голямо мое съжаление). Самият факт, че никой не ме попита дали съм правила нещо на лицето си след самата процедура и не забеляза никаква промяна (включително майка ми, с която се виждам всеки ден) според мен говори сам за себе си. Лекарката прави снимки преди и след самата процедура и на снимките се вижда резултат, но според мен е по-скоро свързан с травмата на кожата и лекия оток от интервенцията. Важното е какво ще се види 3-4 месеца след това.
Дано аз да съм единствената, при която е така и всички останали момичета са доволни от резултата. За мен резултата беше незадоволителен и не бих повторила процедурата. За тези пари, сега като се замисля, можех да си позволя да си почина 10-тина дни на някое прекрасно място Laughing.
Имам снимки, които съм си правила сама в деня преди и деня след, ако иска някой мога да му ги пратя.

# 344
Chris, благодаря за споделеното мнение. Аз все още съм в процес на чудене и събиране на мнения, именно заради противоречивите коментари. Едни са доволни, други не, трети даже и разочаровани. Ще ти бъда много благодарна, ако ми изпратиш снимки, да видя дали все пак няма някакъв ефект?

Общи условия

Активация на акаунт