Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 904
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, на 35 години съм и преди 4 дни ми сложиха зъбчати мезоконци Lead fine lift 4D по 3 на всяка буза и никак не се харесвам, цялата форма на лицето ми се промени, изчезнаха сладките ми детски бузки, вместо да изглеждам по млaда, изглeждам по възрaстнa и сериозна, просто много съжалявам. Имах само леко отпускане на контура в долната част на лицето без нито една бръчка. Моля кажете реално връща ли се формата на лицето в първоначален вид след изчезване на ефекта от конците и след колко време?
Аз съм трети ден след конци Аптос ,имам доста оток който ще спадне,така че спокойно ,рано е да се притесняваш.

# 481
Благодаря TaLii и Nerina, наистина много се притеснявам, защото се чувствам загрозена след процедурата, а и хората които ме познават ми споделиха същото.. Дано да се оправят нещата до няколко седмици 😢

# 482
Здравейте, на 35 години съм и преди 4 дни ми сложиха зъбчати мезоконци Lead fine lift 4D по 3 на всяка буза и никак не се харесвам, цялата форма на лицето ми се промени, изчезнаха сладките ми детски бузки, вместо да изглеждам по млaда, изглeждам по възрaстнa и сериозна, просто много съжалявам. Имах само леко отпускане на контура в долната част на лицето без нито една бръчка. Моля кажете реално връща ли се формата на лицето в първоначален вид след изчезване на ефекта от конците и след колко време?
Аз съм трети ден след конци Аптос ,имам доста оток който ще спадне,така че спокойно ,рано е да се притесняваш.

Здравейте , може ли повече информация за Аптос ? При кой ги поставихте , какви и колко бр.?

# 483
Здравейте , може ли повече информация за Аптос ? При кой ги поставихте , какви и колко бр.?
Постави ми ги др.Валянова при гостуването си в Бургас, набора е по 5бр. от двете страни  Aptos Excellence Visage.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 14:51 от bubanka

# 484
Постави ми ги др.Валянова при гостуването си в Бургас, набора е по 5бр. от двете страни  Aptos Excellence Visage.

Те мисля че са пакет , и как е като усещане .Питам ви защото аз съм Anchor при Валянова са поставени .И съм доволна от резултата.Но освен отока и болката и боцкане около месец си беше сериозен дискомфорт .Спането на две възглавници и по - гръб .

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 14:51 от bubanka

# 485
При мен след слагането на  4д мезо конците ми стана дупка от едната страна и си я носих доста време ,лицето ми беше като изкривено дърпах докато не скъсах нещо отвътре, беше ужасно, изпитвам ужас вече като чуя  филари и мезо конци

Здравейте ,лошо е това което ви се е случило ,аз преживях същият ужас преди година ,отидох уж да се подмладя, а като се видях след процедурата изпаднах в ужас, уж щяло да се оправи ,уж било от оток ,дрън дрън ,времето си минаваше а дупката като трапчинка и а симетричното ми вече лице нейзчезваше от огледалото мина доста време ,да не те отчайвай ама 6  ,7 месеца с дърпане всеки ден докато се оправят нещата да мине ,беше ужасно преживяване, поне за мен желая ти при теб нещата да се оправят по бързо късмет

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 11:30 от bubanka

# 486
При кого поставяхте конците?

# 487
Здравейте дами , някоя от вас слагала ли е лифтинг конци за тяло. По-специално за горната, вътрешна част на ръцете.
Ще съм благодарна , на всякаква информация , тъй като не намерих никъде мнения , а само реклами !

# 488
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте дами , някоя от вас слагала ли е лифтинг конци за тяло. По-специално за горната, вътрешна част на ръцете.
Ще съм благодарна , на всякаква информация , тъй като не намерих никъде мнения , а само реклами !

конци на тяло не поставя всеки, затова много внимателно избери лекаря. да не се учи някой на ръцете ти.

# 489
Здравейте, обмислям поставянето на конци за повдигане на веждите при др Василева в Стива Макс, но имам притеснения за възстановяването, тъй като при консултацията тя обясни, че след затягането на конеца прави възелче, което се прибира след седмица. А до тогава трябва да се разхождам с лепенки и евентуално синини. Също прочетох в интернет, че конците, стърчащи извън кожата увеличават шанса за инфекция .... Притеснена съм и за подуването по дължината на самия конец, който ще се начва нагоре по челото към косата.... не искам да имам по две релефни черти над всяка вежда. Някоя от вас да си е слагала конци за повдигане на вежди при тази докторка? или при някой друг, който да препоръчате?

# 490
Здравейте, къде /в коя клиника/ си поставяхте мезоконците? Веднага след процедурата ли се видя ефектът?

# 491
Здравейте мили дами , една от дамите в предните постове беше написала че след поставяне на линейни конци е с отоци , синини и болки . Признавам че се замислих и не по - повярвах .

Ноооо не съм била права , днес ми сложиха поредните около 40 бр. линейни и 4 бр . Barb II . Ще допълня че от 3 години мезоконците и плазмотерапията  са ми любими като процедура и аз съм доволна от ефекта им в/у мен . Но в момента съм в отоци и синини все едно че съм излязла от боксов мач.За мен проблема е че снощи изпих един аспирин , знам че не трябваше и си мислех че може да се получи нещо такова .За първи път ми се случва не е проблема в дерматолога , така или иначе се боде насляпо но ето Аспирина потенцира ефекта на синините . smile3515 smile3514 smile3516

Не правете като мен !!!!
моля напишете къде, в коя клиника, град  и при кой лекар си правихте процедурата

# 492
  • хасково
Никоя от вас не споменава за радиочестотен лифтинг преди поставянето на конците. Не сте ли правили?

# 493
  • София
Никоя от вас не споменава за радиочестотен лифтинг преди поставянето на конците. Не сте ли правили?
Имам вкючване за темата. Не съм правила конци и не мисля да правя.
За радиочестотиня лифтинг имаше мнения в тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1158183 , но по-скоро негативни, въобще ако е някаква апаратна процедура може да замести нещо си, да не говорим за лифтинг.

# 494
Вииждам, че отдавна не е писано в темата, но се съобрачявам с  препоръката на Алена от друга тема.  За конци една от най-добрите е др. Крахтова. Работи уникално!

Общи условия

Активация на акаунт