Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 525
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Аз се убедих, че при мен конците ще са вариант, но ще изчакам още една година,още не е много лошо положението. Догодина правя 40 и може да си направя подарък

# 571
Момичета, имам няколко въпроса за конците:
1. Как се повлияват на плътна и дебела кожа с птоза в долна част?
2. След процедура мога ли да се поява сред хора, личи ли нещо?
3. Тук (в чужбина) задължително слагат бандаж и се спи с него 1 седмица, ползвате ли след конците?
4. Какви са неразположенията след поставянето им и колко дни - ясно, че при всеки е различно, но ориентировъчно?
5. Ще мога ли да говоря нормално, да се храня и да се усмихвам след процедурата, защото чета много различни мнения и искам да се подготвя психически🤗
Благодаря на отзовалите се!

# 572
  • I want it all and I want it now.
Аз бях на консултация за конци и на мен ми обясниха, че за да сложиш конци преди това кожата ти трябва да не е дехидратирана. Защото ще се набрьчка на мястото на конците и дори да го
 натегне ефекта ще е краткотраен. Обясни ми че се получават и синини и трябва почивка.Затова сега оставям с фильрите.

# 573
Аз бях не на консултация, а на конци и мога да кажа:
- няма синини, оттокът /подутината/ стои неестествено първия ден, после трудно и мъжът ти ще забележи, камо ли външна публика.
- кожата ми никога не е била достатъчно хидратирана и не се е набръчката
- плътна и дебела кожа се опъна перфектно
- първата седмица не можеш свободно да се смееш, дъвчиш, мимиката е ограничена. С всеки ден става по-добре и е по-малко болезнено, но си придърпва.
- за бандаж не съм питала и те смея да сложа на своя глава, но ми звучи смислено и ще питам на контролния преглед, мерси за идеята.

# 574
Аз бях не на консултация, а на конци и мога да кажа:
- няма синини, оттокът /подутината/ стои неестествено първия ден, после трудно и мъжът ти ще забележи, камо ли външна публика.
- кожата ми никога не е била достатъчно хидратирана и не се е набръчката
- плътна и дебела кожа се опъна перфектно
- първата седмица не можеш свободно да се смееш, дъвчиш, мимиката е ограничена. С всеки ден става по-добре и е по-малко болезнено, но си придърпва.
- за бандаж не съм питала и те смея да сложа на своя глава, но ми звучи смислено и ще питам на контролния преглед, мерси за идеята.

Може ли да споделите в коя клиника и кой лекар Ви поставя конците, както и какъв вид конци и на кои части на лицето?!

# 575
Ванеска, Hill Clinic, Aptos Excellence, прибиране на свличането около брадата, възстановяване на овала беше целта.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 14:48 от Doro

# 576
Благодаря, Doro, изглежда добре се е получило. Само конци ли сложихте или и други процедури имаше?

# 577
Само конци.

# 578
Doro, аз явно недовиждам, защото ми се струваш еднакво хубава на всички снимки, просто позицията на устните ми изглежда различна Hug

# 579
😄😄, благодаря 😀 Лицето ми беше започнало за става четириъгълно и буддолски бузи почваха да висят. Върнах му триъгълната форма поне малко и прибрах увисналото нагоре. Та съм доволна от конците. Засега 😉

# 580
  • Sofia
И аз не виждам разлика оправдаваща парите за конци.Същият ефект постигнах с Радиес филър срещу 450лв на промоция.Следя темата за конците отдавна и не виждам мнение или резултат,който да оправдава интервенцията към момента.

# 581
Аз съм слагала радиес и ефектът е различен. Не ми допада оформянето на брадата с филър, защото лицето ми е едро и се придава груба форма, вместо младежка. От година се чудих за конците, не за друго, а защото не вярвам в трайността на този метод. Все още ме съмнява, ще се следя 😀

# 582
Доро, защо на брадата?

# 583
Doro, би ли споделила къде по лицето прекараха конците - от марионентите минават до скулите или към ушите?
Аз имам същото увисване само в долната част на лицето, правих веднъж конци при Ванеска, доста бързо им мина ефекта, а сега имам стрес към това да ми минават игли през цялото лице и се чудех дали няма начин само в долната част да се работи.

# 584
Doro, благодаря, че писа😘
Мога ли да питам нещо-от снимките виждам нещо като невидимо придърпване(явно конец), сякаш има напрежение от страни на устните - това след време ще изчезне ли? Аз търся точно ефекта, който си описала, но все още се страхувам.

Общи условия

Активация на акаунт