Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 530
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Да, изчезва придърпването, снимките са от края на първия ден, вече го няма.

От скулата влиза и оттам дърпа марионетните, да. Точно през цялото лице, не ми беше толкова неприятно, по-скоро странно само 🙂 Към ушите съм гледала на картинки, но ми се струва че лице обърнат триъгълник по-логично се постига от скула.

Моето лице е широко и няма как да се опъне с филъри от горна част, ефектът все е допълнително "наедряване", а овалът на брадата си остава накъдрен. Вероятно защото си имам достатъчно скули и без добавки. Ако трябва да прибера увисването само с повдигане от филър, ставам Дарина Павлова - ужасно е, неестествено. В марионетните за мен филърът работи като в назото - на зле, вместо на добре. Не ми трябва обем, а поглъщане на обем 😀
Иначе сега подпитах Ванеска  - след 6 месеца може ли нещо да подкрепим конците, нещо в скула /по коментар на съфорумка/ - каза - нищо няма да слагам в твоето лице.

# 586
Doro, благодаря ти🤗 Аз още събирам смелост, но моето лице е проблемно, от гледна точка на това, че с филъри няма да съм ок. Аз съм с големи бузи, силно изразени скули и широко лице. Абсурд да го пълня това лице, но долу, там където при теб е работено е същото при мен и си мисля, че само с конци ще се повлияе.

Имам пак въпрос - като се работи в долната част на лицето, възможно ли е да се получи нежелан обем в средната част?

# 587
На мен ми обясни, че точно това би се получило от най-мощните конци и затова не ми слага тях, а финни. Нямам обем, онова подуване от упойката и от интервенцията се стопи - за по-малко от седмица.

# 588
  • София
Doro, здравейте!
А бихте ли споделила по колко броя конци Ви поставиха и като цена как излезе?

# 589
# 590
Доро, когато можеш дали е удобно да качиш снимки като се поотпуснат и се наместят конците Simple Smile Много благодаря!

# 591
Тук съм след поставяне на Anchor , по 4 бр.от всяка страна .Бузата е отточна , болезнена и неравна на пипане

Тук съм две седмици след поставянето .Още е леко отточна и се вижда леко хлътване от входа на конците .

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 00:58 от nkv_sz

# 592
.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 16:03 от Doro

# 593
Момичета, изпуснах nkv със снимките, но видях Doro - момиченце си Доро, страхотен контур, естествено стои, браво 😘😍❤️🌺
Момичета, имам въпрос.
Кое първо да направя - конци на долна част на лицето или ботокс на дъвкателните мускули?
Проблемът е, че конците ще ги слагам при един лекар (добър с конците), а ботоксът при друг лекар и ми е неловко да питам.

# 594
Мисля, че първо ботокс

# 595
Момичета, изпуснах nkv със снимките, но видях Doro - момиченце си Доро, страхотен контур, естествено стои, браво 😘😍❤️🌺
Момичета, имам въпрос.
Кое първо да направя - конци на долна част на лицето или ботокс на дъвкателните мускули?
Проблемът е, че конците ще ги слагам при един лекар (добър с конците), а ботоксът при друг лекар и ми е неловко да питам.
Ботокс в дъвкателните с каква цел, или има някакъв медицински проблем?

# 596
С цел
отпускането им и привеждането на лицето в по-прибран вид(долната челюст)

# 597
Имам силно развит бруксизъм, от който ми се разрушава зъбният емайл. Това пък допринася за силно развита мускулатура в областта на дъвкателните мускули. Та затова исках да разбера конци или ботокс в дъвкателните мускули първо, защото е възможно конците да минават в някоя от точките на поставяне на ботокс и да не стане гаф.
Мерси ДХЗ, ще видя още колко дами ще пишат кое първо и ще запазя час.

# 598
@martina мерси 🤗 борим се с времето, доколкото можем. Не съм фен на естественото остаряване, защото при мен не върви красиво 😉 имам колежка, нито трупа мазнина в лицето, нито увисва, и с една такава финна чиста кожа. Нито е слаба, нито спортува, ген. Аз вместо ген - конци 😄
Бих сложила ботокса след конците, без въобще да съм компетентна, така ми идва. Порови в интернет, събери инфо от чуждите форуми.

# 599
Моят лекар твърди, че имам силни месетри .Искаше да сложим ботокс там, но се разколеба, защото смята, че може да увисне още кожата на врата.
В тази връзка ако увисне врата или лицето след ботокс, ще може да се прецени как да се поставят конците.Ботоксът се поставя в мускулите, конците вървят съвсем на друго място.
От тази логика изхождам аз.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 15:14 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт