Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Канти  smile3501

И за колажа, и за потвърждението на видяното от нас и така също за уловената подсказка за понататъшното развитие.  Peace

А аз пак да си кажа и сега, както предните гледания и Мурат, и Несрин ме вбесиха  Mr. Green най-вече с думите, които използваха уж да върнат Хасрет - не само, че не бяха убедителни, но и бяха егоистични и високомерни. Като си помисля само, как две три мили думи от Мурат можеха да променят нещата, но... уви, той не можа да ги намери.  Peace

Една обожаваща жена, като Хасрет би простила лесно, ако види любовта отсреща, но... този наш оджа...  ooooh! не може да я покаже и ще трябва доста да преживеят, за да се научи.

Скрит текст:

# 301
Цитат
А аз пак да си кажа и сега, както предните гледания и Мурат, и Несрин ме вбесиха   Mr. Green най-вече с думите, които използваха уж да върнат Хасрет - не само, че не бяха убедителни, но и бяха егоистични и високомерни. Като си помисля само, как две три мили думи от Мурат можеха да променят нещата, но... уви, той не можа да ги намери  Peace
Цвети  yes така е. Но ако не беше така и  беше й казал тези думи и Хасрет се върнеше при него, като как ли щеше да се развие действието Rolling Eyes

Peace

Скрит текст:

Книгите са като хората - казваше той - когато остареят, стават мъдри.
Науката и мъдростта са дело на миналото. Настоящето е винаги било море от чувства, по което се клатушкат хорските души, несигурни в своя път.
Техните сълзи, техните вопли, радости, стремления, измами и душевни тържества. Техните мисли и опити падат като скъпоценни бисери в бездните на това море.
И когато се оттече в далечното минало, хората намират на дъното му утаени всичките попаднали съкровища и черпят мъдрост.

Елин Пелин

Joy
Скрит текст:

И аз това се чудя  hahaha

# 302
Здравейте Hug

Чакахме зимата, а когато дойде, не сме очаровани. По поне въздухът се пречисти и на човек му му е по-уютно у дома. Особено пред огъня с чаша грог:

Злати, благодаря за отговора, май вчера съм пропуснала да го отбележа. За този герой не се бях сетила. Мислех, че е  съпругът на най-голямата сестра и тя се казваше Елиф.

Днес сте разисквали темата за хонорарите. И аз като Цвети смятам, че обявените цифри не са реалните. Обикновено, те са конфиденциални. Но може би размерът е своего рода етикет  newsm78

Не знам какъв е бил първоначалният замисъл кой герой да е по-главен от главните и дали въобще е имало нещо подобно или на феновете много им се е искало, но Туба веднъж отказала, е имала много по-големи възможности да поставя условия и да получи отстъпки. И не само за хонорара, основно за сценария - отговорът лятото, че сценарият е интересен, бе по-скоро дипломатично отказване. А условието да работи не повече от 9 часа прави хонорарите несъпоставими, както и неуместно да се сравняват кой е по-главен. Нека да играят добре, да направят запомнящи се роли. Не е толкова важно колко точно ще са на екран и колко получават, особено, когато само се предполага Peace

Попаднах на една класация  от Haberler.com (????)

Хубава вечер и успешна нова седмица Hug

ПП Изпуснала съм новината за нов проект на Онур. Доклокото разбирам няма подробности newsm78  С тази телевизия Онур вече е работил - водил е някакво музикално образователно предаване доколкото си спомням.

# 303
  • Русе
Момичета, днес май все се разминаваме тук, ама...  Wink така е кой се забавлява, кой си има задължения..., но пак е интересно - все има какво да се прочете и види.  Peace

Новини около новите сериали все още няма, Туба е писала в туитър, ама... не разбрах какво точно и затова не информирах, ако е нещо важно и някой друг  Wink щеше да го отрази.  Peace

Баги  Peace права си - какво значение имат хонорарите? А и как могат да се сравняват - мъже с жени или пък кой е по-водещ ? Wink Всичко зависи от сценарий, а пък виждаме, че и първоначално обявен търпи промени, така че... нека почне, пък ще видим кой кой е.  Simple Smile

А сега не мога да се стърпя и да споделя нещо, е ще стане малко дълго, ама... явно днес ми е ден за писане, та  Wink продължавам.  Peace

Днес успях да гледам 1 серия на ''Модели от рози'' / така са го превели рускините/ и макар да имам понятие, защото поне първите епизоди съм ги преминала и преди, пак не ми досади и не превъртах изобщо. Знаете ли, случва ми се за първи път със сериал, в който не участва Туба / нали се появява по-късно, та засега без нея/, но още с този епизод вниманието ми бе приковано - това, което видях в един момент извика усмивката ми, а после в друг даже плаках. Запознах се с главната героиня в днешно и в минало време и дъщеря и, която ще пише материал по нейните разкази, после започва и драматичното начало на историята. Харесват ми актьорите и това, което изиграха беше толкова убедително, че все едно и аз бях участник в събитията и това е началото, а после...?  Thinking

Майката Юрданур и дъщеря и днес

и младите Юрданур и Мехмет, когато научават имената си известно време след първата си съдбоносна среща.

Е, засега толкова  Wink да не прекалявам, че и без това е вече късно, а и няма кой да се включи с мнение  Sad, затова друг път пак.  Peace

# 304
Цвети,кой сериал си започнала с Туба newsm78 Аз уж съм гледала всички,а този сюжет не ми е познат Peace

# 305
  • Русе
Цвети,кой сериал си започнала с Туба newsm78 Аз уж съм гледала всички,а този сюжет не ми е познат Peace

Диди това е първият и сериал и не е с главна роля, но... за сметка това е като основно действащо лице след появата си - ''Çemberimde Gül Oya'' е оригиналното заглавие. Отскоро рускините са започнали превод, а ние с този език се справяме  Wink доста по-добре от турския.  Simple Smile

Ето и линк отново с преведените до момента 10 епизода, но не оригинални по-къси са.

http://www.vbox7.com/play:9d6df33490

# 306
Много благодаря Hug

# 307
Цвети Hug И на мене ми беше интересен 1ят епизод. Гледам и Диди се е заинтересувала Laughing

Много са простички, но истински сцените, затова сигурно неусетно ставаш едва ли не участник. То това и беше целта на задачата, която получи Фериха - да пресъздаде духа, а не да прави анализи и проучвания на събитията. Например отношението майка-дъщеря. Преживели сме го. Вече се мислиш за достатъчно пораснала и независима и всяка забележка или въпрос от страна на майка ти ти се стуват проява не незачитане, на несериозно отношение, на  ограничаване - приемаш я дори за враг. А майката сякаш все още не е осъзнала напълно, че детето й е пораснало и се отнася леко снизходително, поучително.

Или протестиращите - би трябвало да са обвити в романтика на героите идеалисти, тръгнали да променят и освобождават света. Но ги виждаш и в друга светлина - нетолерантни, агресивни....
Сега, като си помисля, пак правят паралел между еднотипни двойки от различни соц.среди, от различни епохи.  А Зарифето, която още не се е появила, сякаш е изолирана от кипящия, обществения живот. Сякаш е от друг свят, ама за нея като се появи.

Пак се увлякох Stop И утре е ден.

# 308
  • Разград

# 309
  • Русе
Добро утро!  Hug

Баги  newsm10

Ванче  Hug да не би новият сериал на Джансел, да е инспириран от ''Бързи и яростни''?  newsm78

Не мисля, че това са негови автомобили, по-скоро ще снимат нещо  Thinking

И с тези муцунки ви желая хубав снежен ден!  Hug

# 310
Здравейте! hug

Хубава нова седмица! Grinning

Цвети,  Hug

Много информация отново в темата през почивните дни, интересни коментари, много категоричност в оценките,  Shocked  ама щом всичко е в рамките на лично мнение-може.  Wink
Посоката на моето е само за ЗС, че иначе ще трябва пак да се извинявам за неподготвеността си. Embarassed Joy

Изгледах си епизодите, при това с удоволствие, но нямах възможност да напиша това и онова, , че и днес няма да ми остане време. Crossing Arms
Но в следващите дни-определено ще споделя, защото този етап на историята е наистина особено важен. И повечето отговори свързани с доста по-късни събития, с реакции на героите са заложени именно сега. Голямата лична полемика за всеки един започва тепърва.

Цвети, Канти, благодаря, че сте споделили впечатления и вие за епизодите от уикенда! Hug   bouquet
В случая сме на различни позиции за Мурат, аз не смятам, че той следваше да понесе основно и само тежестта на гнева и разочарованието на Хасрет, които бяха в реда на нещата-да, в смисъл бяха естествени и бе нормално да са налице и да определят поведението й, но имаше фактори и обстоятелства които тя не отчете, а трябваше.
Но повече и по-конкретно...тия дни. Peace Grinning

И понеже "мълчаливата полемиката" в приказката ни за момента е не само фон на любовта в нея... един стих на Давид Овадия, за вярата и в мълчаливата любов...каквато ще бъде и тази на нашите любимци, за дълго и за съжаление.... Rolling Eyes

Скрит текст:
Аз вярвам в мълчаливата любов...

Без думи, без красиви обещания,
без упреци, без молещи уста...
Аз вярвам само в нямото страдание,
в сподавения порив на кръвта.

Очи, в които погледът не гасне,
докосването нежно на ръце-
от клетви, от несдържан плач по-ясно
говорят на човешкото сърце.

Тя всичките прегради побеждава!
Тя-вечен огън и нестихващ зов!
Как нея ще отминеш, ще забравиш?
Аз вярвам в мълчаливата любов.

Давид Овадия

Източник: http://www.pozitivnoto.info/2010/07/vqrvam-v-mulchalivata-lubov-david.html

Спорна нова седмица ви пожелавам...
много хубави случки, все добри новини, повече усмивки и добро настроение! Hug

# 311
Добро утро! Grinning Хубава седмица пожелавам! Peace

http://cadde.milliyet.com.tr/2014/01/27/HaberDetay/1827565/once- … -de-sonra-tuba-da

Като за понеделник, по турската преса днес си намериха нова/ стара тема за отразяване Wink Отново вкараха противопоставяне на Туба и Берен Mr. Green  Без коментар... Naughty Mr. Green

# 312
Добро утро! Hug

Цвети HugМарги HugНадин Hug

Надин,и как няма да ги вкарат? JoyЕдни и същи партньори,това е! Mr. Green

Е и при нас снощи заваля сняг,но малко колкото да покрие земята! Laughing

Приятен ден и успешна нова седмица! Hug

Нов клип с Туба и кадри от ''20 минути''!

# 313
  • Разград
Ванче  Hug да не би новият сериал на Джансел, да е инспириран от ''Бързи и яростни''?  newsm78
Не мисля, че това са негови автомобили, по-скоро ще снимат нещо  Thinking

Нищо още не мога да кажа за снимките и сериала на Джансел.

# 314
Здравейте Hug

Започнали сте с настроение новата седмица, навън слънце Laughing Но защо всичко трябва да е добре  - пак сме с нежеланата визия  Mr. Green Май има нещо подобрено -  едната колана реклами може да се скрие newsm78 Няма подписи, сигурно и други неща не се виждат. Но си остава неприятното чувство, че се налага, без да се съобразява с хората, за които е предназначен форумът,  т.е таргетгрупата Stop  Няма да продължавам, за нас е само витуал.

Темата ни е като мозайка, всеки се захваща за някоя роля, когато му дойде музата.  Така и ще продължава, докато не се завърти новият проект и Елиф измести Мелек, Хасрет, Аси, Филиз, Зарифе. И дано Praynig

Хубав ден  Hug

Има опция "използвай старата визия", но не изцяло ooooh! Поне може да се гледа темата на цял екран. Докога newsm78

Общи условия

Активация на акаунт