Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 078
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
БабоНимаро, радвам се, че при тебе всичко е наред и че влизаш навсякъде с най-добри намерения smile3521

Има вече проект, партньорите са известни, но мераците не стихват. И на мене ми се иска, но кога ли ще бъде възможно? След 1 или 2 сезона? Този път май не се чува за договорен брой епизоди.

# 376
БабоНимаро, радвам се, че при тебе всичко е наред и че влизаш навсякъде с най-добри намерения smile3521

Има вече проект, партньорите са известни, но мераците не стихват. И на мене ми се иска, но кога ли ще бъде възможно? След 1 или 2 сезона? Този път май не се чува за договорен брой епизоди.

Разясни се ,че Туба  е договорила  за този филм  по 63000 тл
 За " 20 мин" бе договорила предплащане на  -30 епизода по 45000 тл. Кенан Й ,Къванч и вероятно други също им преведоха милиони авансово за последните им проекти.
Но,няма как  2014 инвеститор да договори/освен аванса на звездите/  предварително много епизода без да е обвързано с финансовите постъпления -рейтинг.
Ако имаше начин предварително да се знае дали ще се ГЛЕДА един сериал професионалистите в Турция нямаше да губят всяка година милиони.
 Всички видяха ,че сериала  "20 мин"спря много преди 30 епизод.
Това ,че някъде купуват ОПАКОВКАТА на една некачествена стока не променя нейната оценка на зрителите.
Дори 4-те хард фенки на Туба не изгледаха недоразумението "20 мин"
Нямам и надежда да има химия между Туба и Енгин,но нали любовта  ще е ЛЪЖОВНА ,може и да е интересно.Очаквам феновете на Енгин /за разлика от Тубините/да го гледат на всяка цена  

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 01:08 от smile_smile

# 377
  • Разград

# 378
  • Русе
Смайли

newsm62 Колкото и да се опитваш да преиначаваш малкото информация, която знаеш за да си изградиш кухата теория - фактите са коренно различни и... освен да разсмиваш публиката с измислици, друго не постигаш   smile3533

А и в крайна сметка кой те задължава да следиш нещо, което не харесваш?  newsm12
Намери си нещо, според твоите изисквания и... вкарай малко позивитизъм, че тази драма почва да ти вреди.  Peace

Е, повече не мисля да си губя нощта с безсмици, та... до тук съм

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 01:30 от Cveti67

# 379

Хубав ден желая! Grinning Нов клип с Туба, красиво... Peace

# 380
  • Русе
Добро утро!  Hug

Надин  Hug от рано започваш с красота и настроение   bouquet

Нека така и да продължи, а нали сме под влиянието и на нова идея/ проект, та...

Надявам се да получим още информация, а и още... иска ми се това да не е постоянната визия на Енгин  ooooh! нали трябва да го приема, а този вид не му помага / алергична съм към такива мъже  Mr. Green/.  Peace

Хубав зимен ден ви желая!  Hug

# 381
Добро утро!!! Hug Hug Hug

Снощи пак е имало размяна на любезности! Laughing

Надин, и аз видях клипа и реших да го пусна,но ти си ме изпреварила рано!  Grinning

Цвети,и аз не харесвам мъже с брада и мустаци! JoyНо тук като на филм ще си трая! hahaha

При нас пак вали дъжд и стопи  снега! ooooh!

Приятна сряда!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 382
Здравейте Hug

Колкото и неудобства да създава снегът, навън е красиво и чисто.

Още една снимка от дубайския мол. Не че е нещо ново, но ми хареса като изпълнение - успели са да хванат отражението

Изскочи и превод на английски на туита на Тувана Т.:
'Today I met the most beautiful woman in the world,certainly not only outer beauty.Somebody's adimration for her isn't vain"
Днес се запознах с най-красивата жена в света, със сигурност красотата не е само външна. Хората, които й се възхищават, имат основание"

И един колаж с Оджата, не знам нов ли е, но визията и изражението му ми харесаха - без надменност и страдалчество.

Хубав ден Hug

# 383

Надявам се да получим още информация, а и още... иска ми се това да не е постоянната визия на Енгин  ooooh! нали трябва да го приема, а този вид не му помага / алергична съм към такива мъже  Mr. Green/.  Peace

Цвети, и до сега не мога да свикна с мустаците на Бюлент, и оттам нататък с целият му герой в Под липите. Хубаво, че Джансел махна коцкарските мустаци от Лош път, иначе и той щеше да мине в забрава Wink Мурат Й. в няколкото епизода с мустаци в Аси, го минах по бързата процедура с мишката Grinning Но това си важи за мен, естествено! Embarassed
Като общо мога да кажа, че трябва да си влюбен в един човек, за да го харесваш всякакси. И чак когато ти попремине, забелязваш че ушите му са големи, или очите различни.  Mr. Green

Баги, по някаква случайност щатският ми зет е два месеца командировка в Дубай. Ще взема да го инструктирам да се оглежда за снимки, макар че си го познавам, и Туба има шанс да я забележи,  само ако е марка автомобил или компютър  Joy А в МОЛ предполагам ще се отбие един ден преди края, за да купи подаръци на внуците ми Wink

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 12:15 от nadine1111

# 384
Надин, права си, че когато е влюбен човек не забелязва косурите. Подобно нещо важи и за зрителите, ако един актьор играе добре спираш да му виждаш косурите.

Туба с ябълките е много експлоатирана. Използвали са и за анонс на Аси в Украйна:

Ето и промотрейлъра:

# 385
Здравейте! Hug

Тъкмо сутринта се похвалих,че снега се стопи и пак заваля! ooooh!

Баги Hug,Надин Hug

Тувана и Туба!Красавици!

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 17:21 от Zlatina3

# 386
Здравейте, момичета!  Hug

Много ми се пише, но с тоя нет си е жива мъка и се ограничавам.  ooooh!

Приканвам ви да игнорирате скунксовете, те нямат място в Лебедовото ни езеро! Освен да мърсят, за друго не им стига интелекта!  Peace

Аз съм добре, понеже чета избирателно, а не по ред, само постовете на хора, които ценя.  Peace
А ви гарантирам, че темата се чете от почти всички Енгинки, така че, няма скрито-покрито! Та темата е достъпна и всеки може да чете. Peace
Всеки преценява къде да публикува поста си и щом е решил да бъде в тази тема, никой няма право да мести поста, освен ако се касае за обективна информация - превод, трейлър, подсказка и т.н. и то след изрично разрешение, но не да се приема мълчанието и игнорирането за съгласие. Поне интелигентните хора така правят!  Mr. Green Такива са правилата на форума. Културните хора го знаят, а за некултурните не ми пука! Mr. Green
Ще се докладва на администратора, ако някой си позволи да цитира лично мнение в друга тема. Това е против правилата на форума!  Peace
Разбира се, всеки може да преразкаже със свои думи какво е прочел в друга тема, няма лошо! Но без цитати!  Twisted Evil
Когато се сдобия с качествен нет непременно ще отида да проверя в темите на Джансел какво става с филма му. И ще ви разкажа.  Mr. Green

Влязох за новини, написах доста, а сега ще се опитам дори да публикувам!  Joy Joy Joy

Приятна вечер от мен!  Hug

# 387
Здравейте, момичета!  Hug

Много ми се пише, но с тоя нет си е жива мъка и се ограничавам.  ooooh!

Приканвам ви да игнорирате скунксовете, те нямат място в Лебедовото ни езеро! Освен да мърсят, за друго не им стига интелекта!  Peace

Аз съм добре, понеже чета избирателно, а не по ред, само постовете на хора, които ценя.  Peace
А ви гарантирам, че темата се чете от почти всички Енгинки, така че, няма скрито-покрито! Та темата е достъпна и всеки може да чете. Peace
Всеки преценява къде да публикува поста си и щом е решил да бъде в тази тема, никой няма право да мести поста, освен ако се касае за обективна информация - превод, трейлър, подсказка и т.н. и то след изрично разрешение, но не да се приема мълчанието и игнорирането за съгласие. Поне интелигентните хора така правят!  Mr. Green Такива са правилата на форума. Културните хора го знаят, а за некултурните не ми пука! Mr. Green
Ще се докладва на администратора, ако някой си позволи да цитира лично мнение в друга тема. Това е против правилата на форума!  Peace
Разбира се, всеки може да преразкаже със свои думи какво е прочел в друга тема, няма лошо! Но без цитати!  Twisted Evil
Когато се сдобия с качествен нет непременно ще отида да проверя в темите на Джансел какво става с филма му. И ще ви разкажа.  Mr. Green

Влязох за новини, написах доста, а сега ще се опитам дори да публикувам!  Joy Joy Joy

Приятна вечер от мен!  Hug

newsm53Форума си има ПРАВИЛА: http://www.bg-mamma.com/?topic=23714.0

Всеки може да цитира ПУБЛИЧНИ текстове. smile3521
Публикуван текст в този форум става - публичен smile3506
Не допустимо е да се цитира САМО личната кореспонденция във форума  newsm09
Посочването на източник на цитат е ЖЕЛАТЕЛНО,не задължително newsm08
newsm68Във форума е разрешено да се харесват ,оплюват,критикуват ,раз костват и дори ругаят героите на темите...
 smile3505Забранено е да се обсъждат,квалифицират ,обиждат и т.н. потребители
fight

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 19:08 от smile_smile

# 388
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Привет от зимния край на страната,  Wink красиво е да, ама ако си в къщи, иначе...  Mr. Green

Баги  Hug

Надин, Злати  Hug е, значи не само аз желая малко по-различен вид на главният ни герой.  Peace

Линка  Hug то... и правилата, и фактите си ги има, ама...  Wink разликата е в прочита   newsm47

# 389
Днес вместо да стоя на гюме,  не на балкона, а във фейса за колажи, сами ме намериха -пратиха ми линк Wink
Този ми обра точките:

Общи условия

Активация на акаунт