Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Линка, аз съм гледала само първи, част от втори съм  запомнила заради песента. След няколко дена мисля да го продължа. Така че ще сме в крачка.

Утре ще гледате и това:

Баги, ама за кой втори епизод - руския вариант или оригинала?  newsm78

Ами... аз май чуван само сериалната музика?  newsm78

# 496
Цвети, някъде към края на 1ви началото на 2ри оригинален.  Когато го загледам, че видя точно кога е на 2 пъти звучи.  А и песента от ПЛ - също. Да не би продуцентите да са закупили правата й и затова в два сериала я пускат.

Линка, затова човек не трябва да повтаря, защото много неща лъсват. То затова и не е сред най-търсените актьори, въпреки по-европейската си визия  и новите си роднини:peace:

И два колажа, които са направени с идея и закачка:

# 497
  • Русе
Баги, щом става въпрос за оригинални епизоди, значи все още не съм достигнала този момент, та... когато гледам  Wink ще внимавам  Simple Smile

А за музиката... и аз се чудя на повторенията и в различни проекти, та...  Thinking или е някоя много популярна песен, за която се плащат авторски права, или е на един и същ автор, който работи за тези проекти.  Thinking

Търсейки, нещо за поредния епизод попаднах на този популярен, но и много харесван колаж  Wink

А иначе много ми харесаха и  Simple Smile закачливите ''чашкови'' колажи.  Peace

# 498
Здравейте! Hug

Днес като почивате сте се писали много!Вече ви изчетох,изгледах и клипчетата!Благодаря ви! newsm51 
Аз сутринта успях само да гледам интервюто на Мурат!И въпреки,че е студено - чистих Laughing,готвих и гледах Хасрет!

Гуга,Марги,Цвети,Баги,Дороти,Надин,Канти,Лина, wavey Hug Heart Eyes

Лина,гледа ли интервюто на Мурат?

# 499
Гледам, че из пресата са излезли нови статии за това, колко пари ще получава Туба

http://www.tvaktuel.com/haber/17552-kara-para-ask39a-imaj-molasi.html

В темата на ЕА са превели, че режисьорът е спрял снимките, Туба още не е почнала да работи и режисьорът ще замине с Туба за Рим за да снимат. Значи, когато преди ходиха с Онур, не е било на снимки, а по друга работа или на почивка. Явно не е снимала преди да подпише договор, както някои непочтенни миризливци се опитаха да дезинформират.  Mr. Green

Скрит текст:
Май нищо от предположенията, изказани с апломб, не се оказва истина. Ама така се създават интриги и някои храни мизерните си страсти. Завалията.  Joy

Ама и феновете си ги бива!  Mr. Green Изключиха от филма ЕА, а оставиха двете прими за главни героини!  Rolling Eyes
Искрено се надявам да се сбъднат мечтите на феновете на ЕА (от фенската му тема) и той да се влюби във възрастната дама, която наистина много младее...Пожелавам им го от сърце!  Peace

Злати  Hug за съжаление не мога да гледам клипчета!  ooooh! Но при първа възможност ще го видя!  Peace

# 500
И аз си изгледах отново тези епизоди на ПС. Разбира се, че като гледаш нещо няколко пъти виждаш и неща, които преди някак си са минали покрай теб Peace Е, виждат се и кусури.  Линка, Баги  Peace Но все пак това си е сериал, в който не  винаги актьорите са във върхова форма. А и знаем, че се заснема за седмица. И на мен ми прави впечатление играта на Джансел - на приливи и отливи  Sunglasses  Но има много запомнящи се моменти. Като този например, където двамата с Туба го изиграват така, че да ти остане в съзнанието Peace

И нещо, което е минало покрай мен при предишните гледания ooooh! - когато Левент и Мурат разговаряха за това, че е махнал пианото от дома си и Левент го пита какво ще направи, ако му се присвири един "до мажор"след вечеря hahaha . Оджата отговаря, че няма проблем, защото пианото не е тук. Тогава приятелят му задава въпроса за Хасрет, че и тя му напомня за музиката може би Rolling Eyes А Мурат му отговаря, че тя не е там, така че няма проблем (колко добре би било ако можеше да я махне като пианото  Mr. Green) Да ама не, разлиствайки коректурите на Брамс видя нейните рисунки-цветенца, които му напомниха, че тя все още е там, независимо, че я изгони Peace

Линка  Peace ще изгледаш епизодите на Розичките, когато си с нормален интернет. Както виждаш ние си караме яваш-яваш с Цвети, Баги и Дороти Peace А и момичетата нови епизоди още не са превели. Така, че ще има с какво още да си чешем клавиатурите Laughing

Злати Hug ти загледа ли Розичките?

Цвети, някъде към края на 1ви началото на 2ри оригинален.  Когато го загледам, че видя точно кога е на 2 пъти звучи.  А и песента от ПЛ - също. Да не би продуцентите да са закупили правата й и затова в два сериала я пускат.

Баги  Peace да не би да имаш в предвид песента, която звучи към края на  2 епизод (1оригинален), когато са в ресторанта и Мурат предлага  на Юрданур да се оженят? newsm78 Ако е тя, мисля че е на Жо Дасен, но може и да греша Rolling Eyes

# 501
Гледам, че из пресата са излезли нови статии за това, колко пари ще получава Туба

В темата на ЕА са превели, че режисьорът е спрял снимките, Туба още не е почнала да работи и режисьорът ще замине с Туба за Рим за да снимат. Значи, когато преди ходиха с Онур, не е било на снимки, а по друга работа или на почивка. Явно не е снимала преди да подпише договор, както някои непочтенни миризливци се опитаха да дезинформират.  Mr. Green

Скрит текст:
Май нищо от предположенията, изказани с апломб, не се оказва истина. Ама така се създават интриги и някои храни мизерните си страсти. Завалията.  Joy

Ама и феновете си ги бива!  Mr. Green Изключиха от филма ЕА, а оставиха двете прими за главни героини!  Rolling Eyes
Искрено се надявам да се сбъднат мечтите на феновете на ЕА (от фенската му тема) и той да се влюби във възрастната дама, която наистина много младее...Пожелавам им го от сърце!  Peace

Злати  Hug за съжаление не мога да гледам клипчета!  ooooh! Но при първа възможност ще го видя!  Peace
Линка, не съм чела превода, но аз с гуги подразбрах, че освен че режисьорът е спрял снимките и че все още се преработва сценария, заради включването на Туба. Права ли съм?

И аз бях изказала желание комисарят да бъде обсебен от майката и двете да се хванат за гушите, но според анонсите засега няма такива индикация или ни подготвят изненада Thinking
 Но все ми се струва, че ще има двубой между двете. Н.Ч. изглежда стилна и много властна дама, не ми се вярва да е безгласна като Сеймето, а много сериозен противник. Не и като Несрин, изпростяваща и дребнава снобка.

На колажа нали е Мелек, защо не си я спомням с тази прическа newsm78

И да ви предложа един архивен клип от туита на Туба: Клод Моне.

Канти, не е на Жо Дасен, доколкото си спомням. Когато почна  да гледам ще ви кажа точно кога е, ако не, ще ти я изтананикам наживо, че е време за среща.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 20:15 от Bagi

# 502
Тъй като съм в процес на изучаване на Енгин, стигнах до този извод по пътя на логиката;

1. Енгин А. посочва в интервю Натали Портман за любима актриса.
2. Хитовата  роля на Натали Портман е ... лебед Wink
3. Лебедът е голяма бяла птица.
4. Следователно, Енгин харесва големи бели птици Peace Joy
Знаех си! Mr. Green

С тази закачка, искам само да кажа, че не ме притеснява да виждам, който и да е от партньорите на Туба по страниците на темата ни. Това, че някой по други теми се старае да не  вижда Туба, не значи, че тя не съществува до тях Wink Кой разбрал...разбрал! Mr. Green

# 503

В темата на ЕА са превели, че режисьорът е спрял снимките, Туба още не е почнала да работи и режисьорът ще замине с Туба за Рим за да снимат. Значи, smile3532 когато преди ходиха с Онур, не е било на снимки, а по друга работа или на почивка.  Явноsmile3532 не е снимала преди да подпише договор, както някои непочтенни миризливци се опитаха да дезинформират.  Mr. Green

Добре ще е да разбереш значението  на...... логика и причинно-следствени връзки.
1.Не е важно кога започва да снима Туба.
Снимките са започнали  а 17.01  ,а това със сигурност не се е случило без продуцентите да са имали СИГУРНИ звезди ,поне месец преди това.
Скрит текст:
За да е  ЗАРАБОТИЛА  скъпата машина около 03.01.2014 /-платени над  100 човека  ,предплатени терени и др/няма начин да  е имало незавършени преговори със звезди ,защото продукцията ще бъде в неизгодната позиция /притисната в ъгъла, ще и  бъдат извивани ръцете/-поискани нереални пари и условия.Професионалисти  в преговори не правят такава грешка.
2 Предполагаемата newsm78 Туба  бе снимана - САМА/тъжна и умислена/ на летище
3.От обслужващия персонал на Туба бяха пуснали поредната подигравка - снимка от Италия  от  фейса на обслужващия съпруг.
От 2 и 3 ли направи  hahaha"логическото"  hahaha"заключение" ,че Тиба и Онур са били в Италия Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 20:43 от smile_smile

# 504
  • Русе
Баги,  Peace да не би да имаш в предвид песента, която звучи към края на  2 епизод (1оригинален), когато са в ресторанта и Мурат предлага  на Юрданур да се оженят? newsm78 Ако е тя, мисля че е на Жо Дасен, но може и да греша Rolling Eyes

Канти права си, че тук звучи френска песен , чува се много тихо, ама не е на Жо Дасен. С нея / нещо BELLE ... беше заглавието/ имаше клип за Пленителката / епизода със срещата на кафе и след това вечерята с танца преди Париж/ , жалко, че трият така клипове и канали и сега ми е трудно да потърся, повечето от запаметените ми са изтрити, а и не помня кой беше автора. А тази песен звучи и в други турски филми, май и в ПЛ танцуваха на нея, дали певецът не беше Мишел... еди кой си /  Embarassed не помня/.  Peace

# 505
Баги,Мелек е , но някой е сложил тази прическа!
Канти,аз бях писала че миналата седмица гледах 1-ви еп. на Розичката!Днес не остана време.
И разбира се познах много от артистите,които съм гледала в др.сериали.

В момента по ТВ 7 дават ''Романтична комедия'' 1.

# 506
Цвети, Мишел Фюген се казва изпълнителя:

Ни не тази песен имах предвид Peace Повдигнах темата, без да съм готова  Peace Поне ще си припомним Филиз.
А във втори епизод ли беше, когато майка и дъщеря си играеха на гордост - майката беше приготвила вечеря, дъщерята искаше да остане, но не си признаха newsm78 Резултатът -  вечерята, изсипана в кофата за боклук, а вечерта, удавена в алкохол и случаен секс.

Тъй като съм в процес на изучаване на Енгин, стигнах до този извод по пътя на логиката;

1. Енгин А. посочва в интервю Натали Портман за любима актриса.
2. Хитовата  роля на Натали Портман е ... лебед Wink
3. Лебедът е голяма бяла птица.
4. Следователно, Енгин харесва големи бели птици Peace Joy
Знаех си! Mr. Green

С тази закачка, искам само да кажа, че не ме притеснява да виждам, който и да е от партньорите на Туба по страниците на темата ни. Това, че някой по други теми се старае да не  вижда Туба, не значи, че тя не съществува до тях Wink Кой разбрал...разбрал! Mr. Green

Надин, разбрах те - Е.А. е от нашето ято Joy Joy Joy

# 507

Пак ще я сложа от Забрадката с розичките - много е сладка!  Peace

Баги  Hug бяха превели нещо такова, но нали знаеш, понякога нещата се губят в превода  Mr. Green.
Режсьорът чакал Туба да си промени визията, нещо което не разбрах от Гуги, ама кой знае. И парите изобщо не се коментират! Понеже хонорара на ЕА не се казва, а този на Туба е твърде висок, и те не искат да си развалят удоволствието. Имаше една, която беше казала, че Туба не може да получава по-висок хонорар от КТ, който взима 240 000 на несец (60 000) на епизод. Но явно -може... Не че ще знаят точно хонорарите папараците, де!  Peace

Надин  Hug ще се примирят, няма как, ще се наложи да разхождат и Туба по страниците си!  Peace

Злати  Hug РК 1 горе-долу става, ама РК 2 е един от най-тъпите филми, които съм гледала!  Peace

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 21:00 от lina_4

# 508
  • Русе
Баги  Peace вярно -  Blush сетих се, ама не веднага.  Simple Smile

А клипа, който си сложила не се вижда, та... затова да сложа и оригиналът

michel fugain - Une belle histoire

Ама да си призная  Blush това, което слушам, повече ми харесва от това, което виждам.  Peace

И в добавка  Wink нещо за очите  Peace

# 509
Това е една от песните,която се пее в Розичките....,но е на турски.Звучи в края на 2-ри еп.

Изпълнява:Селда Багджан

Общи условия

Активация на акаунт