Утре ще гледате и това:
Баги, ама за кой втори епизод - руския вариант или оригинала?

Ами... аз май чуван само сериалната музика?

ще внимавам 
или е някоя много популярна песен, за която се плащат авторски права, или е на един и същ автор, който работи за тези проекти. 

закачливите ''чашкови'' колажи.

за съжаление не мога да гледам клипчета!
Но при първа възможност ще го видя!
Е, виждат се и кусури. Линка, Баги
Но все пак това си е сериал, в който не винаги актьорите са във върхова форма. А и знаем, че се заснема за седмица. И на мен ми прави впечатление играта на Джансел - на приливи и отливи
Но има много запомнящи се моменти. Като този например, където двамата с Туба го изиграват така, че да ти остане в съзнанието 
- когато Левент и Мурат разговаряха за това, че е махнал пианото от дома си и Левент го пита какво ще направи, ако му се присвири един "до мажор"след вечеря
. Оджата отговаря, че няма проблем, защото пианото не е тук. Тогава приятелят му задава въпроса за Хасрет, че и тя му напомня за музиката може би 

ще изгледаш епизодите на Розичките, когато си с нормален интернет. Както виждаш ние си караме яваш-яваш с Цвети, Баги и Дороти
А и момичетата нови епизоди още не са превели. Така, че ще има с какво още да си чешем клавиатурите
ти загледа ли Розичките?
да не би да имаш в предвид песента, която звучи към края на 2 епизод (1оригинален), когато са в ресторанта и Мурат предлага на Юрданур да се оженят?
Ако е тя, мисля че е на Жо Дасен, но може и да греша

за съжаление не мога да гледам клипчета!
Но при първа възможност ще го видя! 

Кой разбрал...разбрал!
когато преди ходиха с Онур, не е било на снимки, а по друга работа или на почивка. Явно
не е снимала преди да подпише договор, както някои непочтенни миризливци се опитаха да дезинформират.
Туба бе снимана - САМА/тъжна и умислена/ на летище
"логическото"
"заключение" ,че Тиба и Онур са били в Италия
Ако е тя, мисля че е на Жо Дасен, но може и да греша Rolling Eyes
Повдигнах темата, без да съм готова
Поне ще си припомним Филиз.
Резултатът - вечерята, изсипана в кофата за боклук, а вечерта, удавена в алкохол и случаен секс.

Кой разбрал...разбрал!

бяха превели нещо такова, но нали знаеш, понякога нещата се губят в превода 
ще се примирят, няма как, ще се наложи да разхождат и Туба по страниците си! 
РК 1 горе-долу става, ама РК 2 е един от най-тъпите филми, които съм гледала!
Препоръчани теми