Да изпратим зимата по-бързо - Франция 37

• 162 148
  • 684
  •   1
Отговори
# 165
Mария, БГ Еър нямат вече  агенция.
Аз през тях съм купувала така. Купихме билета на възрастния и после на място купихме билета на Моника.
Трябва по телефона тогава да стане.

Къти, бързо оправяне на Емма!
Щом се храни поне е добре.

# 166
  • Rennes, France
Мария, има ли новини Wink

Как сте ваканционно /тези които са във ваканция де/?
Аз чакам другата седмица Mr. Greenда си отида в къщи, за мой късмет ще завали сняг Crossing Arms но поне да се поглезя малко Peace

На мен стомаха ми е още на топка, ям само хляб, банани и малко вода...тази нощ пък умрях от главоболие Tired но поне децата са по-шен от мен Heart Eyes

Луи даже успя да падне пред Супер Ю и да си обели носа - ама буквално остърга асфалта с него ooooh! и сега е червеноноско Crazy

# 167
Cutty, имаме кратки съобщения на блога. Бяха обещали снимки, но засега няма... Най-странно ми беше , че са се возили на кучешки впрягове  Grinning Като знам, че Яна я страх дори от малки кученца...

# 168
  • FRANCE
Мария, как е скиьорката?

От училището на Алекс ще водят трите СПта в някъква ферма с една нощувка май месец. Алекс е толкова ентусиазирана, че почна да си събира багажа вече Mr. Green Каза че малко я е страх да спи без нас, но страшно и се ходи, а и метресата казала че всеки може да си носи дуду  Grinning

Иначе тук не е студено, но с дъжд  Sad

Кюти излекувахте ли се?

# 169
Ейй, всички ли се изнесохте в другия форум? Като няма нови отговори в темата и на мен ми става все по-трудно трудно да я търся

Пианото, Ла ви... как е положението?

madameLaughing

Мария, кога се връща скиорката ти? Имаш ли новини?  Моят скиор ще тръгва в понеделник

И да те поздравя най-горещо за успешната операция с къщата! Като знам колко трудни са банките напоследък, направо много леко сте минали! Да си я подреждате и ползувате с кеф!

cutty, преборихте ли гастрото?!

# 170
Ла ви е страсирана, сякаш ще й е първо дете. От страх толкова бариери си бях поставила /не че е страхът е минал/, че чак сега започвам да се събуждам и да си казвам, че ей го на скоро ще се роди.

# 171
la vie est belle, кураж мила!

Мария, аз също съм любопитна как е скиорката? То наближава да се прибира вече.

В креша на Мелина има варицела, та се ослушвам дали ще ни хване и нас. Иначе с Митко сме ваканция, забавляваме се някък. Ходихме да гледаме Минискюл  Simple Smile Фенове сме на  Минискюлите и останахме доволни. Димитър беше за първи път на такъв дълъг филм и очаквах да заспи или да му доскучае, но се справи много добре.

# 172
За скиорката нищо не знам! Утре се връща, и ще се разбере дали все още е толкова ентусиазирана! Laughing
Веринка, бързо оздравяване на Мелина! И дано вас големите не ви застигне!

Ла ви, нормално е! Аз за второто бях по-стресирана, защото знаех какво ме чака Laughing

# 173

Ла ви, нормално е! Аз за второто бях по-стресирана, защото знаех какво ме чака Laughing
ох, дали не е от това и при мен  Thinking + това, че едно 15 месечно ще си иска своето.

# 174
Момичета и аз днес се изнесох  Wink. Потърсих алтернативно решение.

# 175
Здравейте момичета,
Предварително се извинявам, че така нахлувам в темата ви, но реших да се обърна към вас за съвет и малко помощ. Започвам работа във Версай април месец от там ми осигуряват спането, но аз искам да взема съпруга си и детето /4год и половина/ както сме били винаги до сега. До миналата година живяхме в Южна Франция и не сме се делили никога все сме си тримата. Почти всички сайтове съм проверила за квартири, доста запитвания пратих и на повечето  дори не получих отговор. В момента сме в България и ми е ужасно трудно от тук да намеря квартира, а единствената възможност е да замина сама, а само като си го помисля и ми става лошо. Знам,че  там на място ще намеря по-лесно, но като цяло знам колко трудно се намира подходящата квартира. Ако някоя от вас живее на близо, моля за малко съдействие.
Благодаря ви предварително!   bouquet

# 176
Здравейте!

Малко не съм в темата..., но някой знае ли как стоят нещата с раждането във Франция при положение, че майката е осигурена в България, а бащата във Франция? newsm78 newsm78 newsm78

# 177
  • FRANCE
Бащата пуска декларация в СеКюто (социалната осигуровка) да зачислят майката към неговата карта. Но най добре да отиде на място с документ от лекар за деклариране на бременността. И после декларация в КАФ. Декларацията се прави преди 12 г.с.

# 178
Проблема е, че точно за това зачисляване на майката към осигуровката на бащата, искат майката да   прекъсне осигуряването в България.....Sad

# 179
Проблема е, че точно за това зачисляване на майката към осигуровката на бащата, искат майката да   прекъсне осигуряването в България.....Sad

Кой го иска това? Да си прекъснеш здравните в България ли? Че тук интересува ли ги това? Понеже аз си ги плащам в БГ ми стана интересно, аз другата седмица отивам да си пусна тук точно това, за което и ти си писала. Взех си документа за бременността и така...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт