Лидл ::38::

• 74 140
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Гледах брошурата им и се чудя дали правилно съм разбрала,че дънките за бременни са до 09.03 ?  newsm78

От 3.2 са, на 14 стр на брошурата Peace

# 631
Гледах брошурата им и се чудя дали правилно съм разбрала,че дънките за бременни са до 09.03 ?  newsm78

Точно там ги гледах, но ми се видя много 1 месец промоция  Thinking

# 632

Пише 3.2 до 3.3, сега го видях, никога не съм заглеждала, че има и краен срок. newsm78 Embarassed

# 633
Момичета, как точно става поръчването на стока, която я няма в магазина?

с управителя ли говорите или се обаждате на телефона на клиента?

# 634
  • вече Пловдив
Момичета, как точно става поръчването на стока, която я няма в магазина?

с управителя ли говорите или се обаждате на телефона на клиента?
Аз писах във формата за обратна връзка на сайта на Лидл. Дадох си и телефона и ми звъннаха на другата сутрин, че са ми запазили искания сешоар в еди-кой си магазин в Пловдив.

# 635
Аэ ще купувам нов тиган.В тази брошура има един тиган,но не мога да разбера със какво покритие е-керамично или тефлоново?Събирам мнения за този тиган.

# 636
Ванче, благодарско... Hug

# 637
Пише 3.2 до 3.3, сега го видях, никога не съм заглеждала, че има и краен срок. newsm78 Embarassed

Грешката е вярна. Промоцията е до 03.03, но еднократно зареждане. Каквото остане налично това е  Mr. Green

# 638
  • София
Аэ ще купувам нов тиган.В тази брошура има един тиган,но не мога да разбера със какво покритие е-керамично или тефлоново?Събирам мнения за този тиган.

Не е керамично, нещо като тефлоново покритие е.

# 639
Здравейте, аз днес пък купих детски спален комплект -много ми харесаха,но като ги изпера ще дам оценката си. Laughing
От кой вариант взе? Аз се колебах между колите и совите. Но не знам дали ще е подходящ за леглото на сина ми, което е с размери 70/140  newsm78
Купих детските бодита за момиче в бяло и лилаво. Според мен не са особено плътни. Купих и детски дънки за момче /светло сини/ и червен суитшър. Много хубави цветове и кройка. Мъника с тях е бонбон  Mr. Green

# 640
Аз взех с колите, много е сладурско,но незнам дали ще станат за вашето креватче, понеже комплекта е със стандартни размери, т.е. за единично легло

# 641
Здравейте, аз днес пък купих детски спален комплект -много ми харесаха,но като ги изпера ще дам оценката си. Laughing
От кой вариант взе? Аз се колебах между колите и совите. Но не знам дали ще е подходящ за леглото на сина ми, което е с размери 70/140  newsm78
Купих детските бодита за момиче в бяло и лилаво. Според мен не са особено плътни. Купих и детски дънки за момче /светло сини/ и червен суитшър. Много хубави цветове и кройка. Мъника с тях е бонбон  Mr. Green
Аз взех с колите, много е сладурско,но незнам дали ще станат за вашето креватче, понеже комплекта е със стандартни размери, т.е. за единично легло

# 642

Взех подочистачката с резервни кърпи за ламинат, но не видях никъде чистачката за прозорци, и нея не се сетих да поръчам.

В съседство. И тя е с дълга дръжка, затова си се заблудила. И аз за малко да ги подмина.

# 643

Голямо ще е за бебешко креватче. Размерът е 150/200 за единично легло.

В съседство. И тя е с дълга дръжка, затова си се заблудила. И аз за малко да ги подмина.

Пфу. Гледах уж. Но и табелка с цената нямаше  newsm78

# 644
  • София

Пфу. Гледах уж. Но и табелка с цената нямаше  newsm78

При нас, в Слатина, на чистачките за прозорци бяха сложили табелка за подочистачка и аз за малко щях да я подмина. На касата, естествено, компютъра я маркира с правилната цена.

Общи условия

Активация на акаунт